Friday, August 26, 2016

SATIN SKINZ PREMIUM

Natural Skin Enchancement Formula
Natural Skin Perfection Formula
Kandungan : 1800 mg x 120 chewable tablets
Harga Promosi : RM130.00
Harga Pasaran : RM 180.00
(Belian stokis, pengedar @ yang lebih banyak sila email kami untuk mendapatkan sebutharga)
 .
Khasiat Semulajadi
Satin Skinz merupakan produk pertama di Malaysia yang mengasingkan bahan-bahan aktif untuk mengekalkan khasiat semulajadi tanpa pertembungan bahan-bahan lain yang mungkin menyebabkan perubahan pada khasiat asal
Kesihatan dan Kecantikan
Memfokuskan kesihatan dan kecantikan kulit dari dalam, sesuai untuk semua peringkat usia dan jantina mengikut dos yang disarankan
Lulus KKM dan Halal
Satin Skinz bukan hanya cantik pada nama, tetapi menjanjikan kesan yang sangat luar biasa. Diformulasikan oleh pakar farmasi, diproses di kilang bertaraf GMP, lulus KKM dan FDA serta HALAL
Kelebihan Satin Skinz Premium :-
  •  Menyingkirkan toksin dalam badan.
  •  Perubahan tona kulit sehingga 5x lebih putih.
  •  Kulit lebih gebu, lembap dan tegang.
  •  Menaikkan seri rona merah jambu pada wajah.
  •  Wajah lebih segar dan bercahaya.
  •  Menyekat pertumbuhan jerawat, eczema dan ruam.
  •  Menghilangkan parut 5x lebih cepat
  •  Merangsang peningkatan/pembinaan sel kolagen semulajadi kulit.
  •  Memperbaiki tekstur kulit tua & mati.
  •  Mengurangkan pigmentasi.
  •  Mengurangkan kedutan halus.
  •  Meningkatkan sistem imunisasi.
  •  Merawat penyakit resdung dan bersin.
  •  Menguatkan tulang, kuku dan rambut.
  •  Memberi tenaga dan mencerdaskan minda
.
TESTIMONI
FeedBack Customer
.
Sebelum ini jerawat tumbuh silih berganti. FRUSSTTT! Badan selalu letih, Muka berminyak,Eye bag keterlaluan, Tapi selepas amalkan satin skinz setiap hari semua masalah saya dapat di atasi walaupun tidur lewat malam dan bangun awal pagi… Lepas tu rambut pun rasa licin & tak luruh lagi !!
Sebelum ini jerawat tumbuh silih berganti. FRUSSTTT! Badan selalu letih, Muka berminyak,Eye bag keterlaluan, Tapi selepas amalkan satin skinz setiap hari semua masalah saya dapat di atasi walaupun tidur lewat malam dan bangun awal pagi… Lepas tu rambut pun rasa licin & tak luruh lagi !!
.
****************************************

SATIN SKINZ
F.A.C.I.A.L
Harga Promosi : RM88.00
Harga Pasaran : RM 110.00
(Belian stokis, pengedar @ yang lebih banyak sila email kami untuk mendapatkan sebutharga)
KELEBIHAN SATIN SKINZ FACIAL 3+1 
Merawat masalah parut akibat jerawat atau luka
Mencerahkan kulit yg kusam dan gelap
Menghilangkan kedutan halus serta membuatkan kulit lebih muda dan anjal
Menghilangkan jerawat dan jeragat
Mengecilkan pori-pori di wajah
Melembabkan kulit di samping memperbaharui sel kulit mati
Menjadikan kulit nampak glowing dan flawless sepanjang hari tanpa berminyak.
KESAN SEAWAL 3 HARI SEHINGGA 1 BULAN. MAKSIMUM RESULT DGN PENGUNAAN YG KONSISTEN 3 BULAN. PENGGUNAAN YG BERTERUSAN TIDAK AKAN MEROSAKKAN KULIT ANDA .
..
CARA PENGGUNAAN SATIN SKINZ FACIAL 3+1 :
Cuci muka menggunakan Rosa Rosa cleanser. Picit sikit pun dah cukup sebab kami menggunakan pati Glutathione, Vitamin C, Vitamin E, Collagen, Aloe Vera dan ROSE HIP OIL.
Sapu secara nipis Rosa Rosa toner keseluruh muka dan leher dan biarkan kering sendiriApply day cream secara nipis utk rawatan pd waktu siang sambil menghalang sinaran UV. Di cadangkan sapu dgn compact powder utk hasil lebih cantikAtau Night Cream utk menghidupkan semula sel-sel kulit yang rosak. Memadai dgn lapisan nipis shj
Untuk kulit yg berjerawat biasa dan kronik di sarankan menggunakan Acne Serum dan Acne Cream.
.
****************************************

SATIN SKINZ
 white booster 
Harga Promosi : RM90.00
Harga Pasaran : RM 120.00
(Belian stokis, pengedar @ yang lebih banyak sila email kami untuk mendapatkan sebutharga)
SATIN SKINZ WHITE BOOSTER
Lebih 5x Kali Kesan Berganda
Semua masalah berkaitan kulit seperti Kulit Kusam dan gelap, Jerawat, Parut, Eczema, Ruam, Resdung, dapat di atasi dengan mudah.
Khasiat tambahan lain seperti collagen ikan kod & stemcell bagus untuk minda, tulang, rambut dan memberikan tenaga yang diperlukan oleh individu normal.
.
KELEBIHAN SATIN SKINZ WHITE BOOSTER :-
1. SATIN SKINZ merupakan produk pertama di Malaysia yg mengasingkan bahan-bahan aktif kpd 2 formula utk mengekalkan khasiat semulajadi tanpa pertembungan bahan lain yg mungkin menyebabkan perubahan khasiat asal
2. Produk pertama yg bersifat photoprotective (Pelindung Matahari) Siapa yg rajin berjemur tgh panas elok pakai ni..Confirm tak sunburn
3.  Kesan Pencerahan 10x ganda lebih kuat tanpa kesan sampingan. SATU     BADAN PUTEH
4. Mematikan kuman jerawat dgn mencuci darah kotor dan singkarkan toxin
5. Jeragat hilang secara berperingkat di samping memberikan kulit anjal tegang      seperti rawatan botox!
6. Parut berlekuk dan parut jerawat hilang dgn cepat
7. Melebatkan rambut serta mencantikkam kulit supaya lebih bersinar
8. Merawat penyakit resdung dan bersin2
9. Kulit nampak lebih sihat dan kemerahan semulajadi
10. Boleh di makan serentak bersama supplement pemutih yg lain!
.
CARA PENGAMBILAN SATIN SKINZ WHITE BOOSTER :-
Consume kedua2 formula ni serentak pagi setiap 10pagi ?Kenapa 10 pagi? Sebab waktu ni metabolisme kita tengah tinggi dan sangat sesuai untuk makan suppliment
.
7am – SATIN SKINZ PREMIUM
10am – SATIN SKINZ WHITE BOOSTER
.
CIRI – CIRI SATIN SKINZ WHITE BOOSTER :-
MEMPUNYAI 2 FORMULA HEBAT seperti :
.
1) ROYAL CEREPRON-F
Cerepron-F, Vitamin C, Collagen
Mempunyai bahan2 dari ekstrak yis berkualiti tinggi sebagai pengganti Glutathione kerana mengandungi L-Cysteine Peptide dan akan merangsang Glutathione secara semula jadi dalam badan.
.
MAKSUDNYA GLUTATHIONE yang terhasil dalam badan kita tu adalah glutathione original / semulajadi. Hasilnya kulit anda lebih cepat puteh mengebuu.. .
.
2) NUTROXSUN GOLD
Nutroxsun,Astaxanthin, Apple Stemcell, Vitamin C Rosehip, Fish Cod Collagen, Super Orange, Super Papaya, Grape Seed
.
Formula pertama di Malaysia yang bersifat photoprotective (Pelindung Sinaran UV) So kita tak perlu risau kalau terpaksa terdedah dengan matahari.. confirm tak sun burn.. SELAIN itu formula ini diciptakan untuk merawat segala penyakit berkaitan kulit seperti JERAWAT, JERAGAT, WHITE HEAD, BLACK HEAD, PARUT, TANDA PENUAAN, ECZEMA, KUDIS DAN LAIN2


K COLLY SWEET 17 K-Colly No. 1 Whitening Supplement

Harga Promosi : RM 110.00
Harga Pasaran : RM 169.00
K-Colly Sweet
Serlahkan seri wajah anda dengan K-Colly Sweet yang diperkaya dengan khasiat kolagen marin bersama serbuk mutiara yang berkesan untuk membantu meningkatkan keanjalan dan kelembapan kulit, mengatasi masalah kulit kering dan bersisik serta berupaya melindungi kulit daripada sinaran ultraungu yang boleh merosakkan kulit.

Khasiat K-Colly Sweet

  • Menyerikan kulit
  • Memperbaiki sel kulit
  • Memelihara tisu kulit
  • Menyegarkan kulit
  • Meningkatkan keanjalan kulit
  • Memelihara kulit daripada sinaran UV
  • Mengatasi masalah kulit seperti kulit kering dan bersisik
  • Meningkatkan metabolisme
  • Meningkatkan sistem imunisasi

Cara Penggunaan K-Colly Sweet

  • Ambil setengah sudu K-Colly Sweet dan terus suap ke dalam mulut
  • Ambil 2 kali sehari: sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur
  • Minum 3 liter air sepanjang hari untuk kesan yang optima
  • Simpan di tempat yang kering
+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+
K-WHITE
~ Dazzling ~
Harga Promosi : RM 35.00
Harga Pasarn : RM 50.00.
  • Lesu awal pagi? Mahu lebih riang bertenaga sepanjang hari?
  • Suka KOPI? Mahu jimat masa, hanya secawan setiap pagi tapi pelbagai KHASIAT dipenuhi?
  • Nak kulit CERAH, badan LANGSING dengan KOPI yang seisi keluarga boleh dikongsi??
  • Cuba K-WHITE DAZZLING COFFEE yang SEDAP dan tanpa kafein
KEISTIMEWAAN K-WHITE DAZZLING COFFEE :
  •  Mengembalikan keremajaan kulit anda agar lebih MULUS, PUTIH ANJAL, LICIN, AWET MUDA serta BERTENAGA. Ia juga berupaya membaiki kulit rosak yang berjerawat, kering & tidak sekata.
  • Diformulasi dan diperkaya dengan makanan sunnah untuk tubuh badan bersama 18x KUASA FORMULA TERBAIK yang dipercayai dapat merawat pelbagai penyakit serta tinggi kandungan anti-oksidan terunggul.
  • Mengandungi gred terbaik : Kolagen, L-Cysteine, Glutathione, Serbuk Mutiara,Tomato, Kopi Arabika ,non dairy Creamer, Skim Milk Powder serta ekstrak MAKANAN SUNNAH iaitu Delima, Kurma, Debunga Lebah.
+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+

K-COLLY
~ WHITE BOOSTER ~
PENGENALAN APA ITU KCOLLY
 FOCUS WHITE BOOSTER
K-COLLY FOCUS WHITE BOOSTER adalah produk
 yang dihasilkan menerusi teknologi Korea & Spain PERTAMA
di Malaysia yang membantu anda merasai perubahan kulit yang
 nyata berbeza dalam masa yang pantas!
KEBAIKAN/KHASIAT KCOLLY 
FOCUS WHITE BOOSTER
-Mencerah dan memutihkan kulit seluruh badan
-Tampil lebih awet muda & cergas bertenaga
-Menganjal, melembap juga menghaluskan kulit
-Menghilangkan jerawat dan parut
-Mengurangi penuaan pramatang seperti kedutan halus dan jeragat
-Mendetox dan melawaskan pembuangan air besar
-Sesuai untuk lelaki dan wanita
.
KANDUNGAN KCOLLY FOCUS 
WHITE BOOSTER
Bebas bahan kimia, diasaskan dari tumbuh-tumbuhan.
Teknologi Korea & Spain PERTAMA di Malaysia yang membantu
anda merasai perubahan kulit yang nyata berbeza.
L-Glota
Trenella
Coenzyme oil
 .
CARA PENGAMBILAN KCOLLY 
FOCUS WHITE BOOSTER
 
-Amalkan 2 kapsul setiap malam sebelum tidur  beserta segelas air suam.
-Atau amal 1 kapsul pagi setengah jam sebelum
sarapan dan 1 kapsul malam sebelum makan malam.
-Banyakkan minum air bersih sepanjang hari
.
FAQ/PANTANG LARANG KCOLLY
 FOCUS WHITE BOOSTER 
 
Q- Berkesan ke produk ni?
A- Bergantung kepada hormon pengguna,setakat ini testimoni menunjukan hasil yang bagus.
Q- Sesuai untuk lelaki?
A- Ya,juga boleh digunakan bagi lelaki.
Q- Boleh diminum pada bila-bila masa?
A- Ikut waktu nya,2 kapsul setiap malam sebelum tidur
     atau 1kapsul setengah sebelum sarapan dan 1kapsul sebelum
     makan malam
+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+
K-colly
~ white secret ~
Finally Revealed
K-BEAUTY REVOLUTION
  • Harga Promosi : RM 110.00
    Harga Pasaran : RM 129.00
    TERBARU DARI K-COLLY
    “THE NEW ADVANCED K-BEAUTY REVOLUTION
    WHITE SECRET FINALLY REVEALED*
  • = New FORMULA
    = Whitening Anti-Aging
    = Pigmentation
    = Flawless Skin
    =Repairing
    = Renew
    Sesuai untuk lelaki dan perempuan
    Boleh makan terus dan di susuli dengan minum air kosong
    MULAKAN LANGKAH UNTUK CANTIK DAN BERSERI DENGAN K-COLLYTERBARU DARI KAMI!!!
Dptkan harga KASIH SAYANG dari saya 
di  https://www.facebook.com/SeriAnggunBeauty ðŸ˜˜ðŸ˜˜ 

WASAP ke 019-255.9617 
WASAP ke 019-255.9617 
WASAP ke 019-255.9617

Minyak Herba Asma Mujarab





penawar asma murah, ubat asma mujarab, minyak herba asma

Anda menghidap masalah Asma? Kini penawar semulajadi untuk penyakit ini telah ditemui. Produk ini telah mendapat sambutan yang sangat menggalakkan. Diperbuat 100% dari bahan semulajadi seperti Minyak Zaitun, Minyak Kelapa Dara, Habatussauda dan herba terpilih. Kosnya tinggi sedikit, tidak seperti minyak biasa. Hanya perlu disapu sekerap yang boleh sehingga sembuh.Berikut adalah beberapa testimoni pengguna.


~TESTIMONI 1~

Saya ingin kongsikan cerita semasa anak saya berumur 2 tahun mengalami batuk dan lelah yang kuat sehingga terpaksa sedut dengan mesin Nebulizer seminggu sekali di hospital.
Doktor membuat rawatan sedut lendir, nebulizer, ubat-ubatan dan lain-lain. Selepas itu, kesihatannya alhamdulillah sihat. Namun, bila umurnya 3 tahun lebih, anak saya diserang batuk dan seterusnya muntah beberapa kali. Bila di bawa ke klinik, doktor beritahu ianya lendir dan batuk biasa.
Doktor terus-menerus memberikan nebulizer kerana katanya bahaya bila semput. Oksigen boleh terhenti ke otak. Dari saat itu baru saya sedar yang anak saya ada semput.
Kebetulan pada hari saya bawa anak saya untuk sedut di hospital, ada seorang nurse simpati sangat melihat anak saya. Dia pun ceritakan pengalaman anak dia pun pernah mengalami situasi yang sama.
Dia suruh saya cuba ubat kampung. Dia hadiahkan pada saya satu botol minyak kampung tradisional, mana tahu minyak ini sesuai dengan anak awak, katanya. Sebab sebelum ini anak dia pun pakai minyak ini. Alhamdulillah dah tak semput lagi.
Tanpa fikir panjang sebab terlalu risau dengan kesihatan anak saya. Saya ambil dan ucapkan ribuan terima kasih kepada Nurse itu.
Dipendekkan cerita dalam masa seminggu secara istiqamah saya pakai pada anak saya, setiap kali lepas mandi. Pakai di dada, leher, tengkok, belakang dan tapak kaki. Alhamdulillah lelah anak saya semakin berkurang.
Dari seminggu sekali anak saya datang lelah, kini beransur ke sebulan sekali dan kini Alhamdulillah sudah semakin pulih sepenuhnya, dan tak perlu lagi ke hospital untuk sedut gas dengan mesin Nebulizer. Syukur sangat-sangat kepada Allah kerana minyak ini sesuai dengan anak saya.
Jika anak-anak kita batuk, sapu saja minyak akar kayu ini di atas tengkuk. Insya Allah baik… Semuanya dengan izin Allah samada minyak ini sesuai atau tidak dengan anak-anak kita.
Alhamdulillah anak saya sudah baik sepenuhnya dari batuk dan lelah (asma) yang teruk. Yang penting kita sebagai ibu bapa jangan putus berusaha berdoa dan ikhtiar untuk pastikan anak-anak kita sihat sejahtera.

Masa anak pertama saya kena lelah dulu memang tak sanggup nak tengok, muntah-muntah hinggakan terpaksa letak mangkuk di tempat tidurnya.
Apa-pun saya nak ucapkan jutaan terima kasih Nurse itu sebab kenalkan saya minyak tradisional ini. Sekarang minyak ini wajib ada dalam rumah saya. paling tidak pun 10 botol utk semua anak-anak. Kerana minyak ini sesuai untuk bayi baru lahir hingga ke peringkat dewasa.
P/S: Minyak Akar Kayu Lelah Atau Asma Ini Dijamin Halal Dan Selamat. Kerana Ianya Diproses Oleh Seorang Pakcik Di Kampung Yang Sentiasa Mengamalkan Perubatan Tradisional Asli.

~TESTIMONI 2~



~TESTIMONI 3~


Produk ini juga sesuai untuk batuk, selsema, luka dan gatal kulit. Mesti dimiliki oleh setiap keluarga. Cubalah sebotol dan rasailah perbezaannya.

“Tiap-tiap penyakit itu (ada) ubatnya. Apabila menepati ubat terhadap penyakit tersebut, maka sembuhlah dengan izin Allah”

Penawar Asma Mujarab
-Harga sebotol RM39
-Poslaju ke Semenanjung RM6
-Poslaju ke Sabah dan Sarawak RM10

Dptkan harga KASIH SAYANG dari saya di  https://www.facebook.com/SeriAnggunBeauty ðŸ˜˜ðŸ˜˜ . 

WASAP ke 019-255.9617 
WASAP ke 019-255.9617 
WASAP ke 019-255.9617

Minyak Herba Asma Mujarab

..
Harga Jualan: RM39.00
MINYAK HERBA ASMA MUJARAB
Anda batuk??
Bernafas tp mengah-mengah??
Ada bunyi bising masa bernafas??
Ketat dada??
Sukar bernafas??
Hembus nafas tapi nafas pendek??
Ya!!
Itu tanda anda penghidap asma/lelah/semput..

Berminat untuk cuba alternatif terkini sembuhkan lelah dan tak perlu bergantung lagi dengan inhaler??
Sangat sesuai semua peringkat umur.

.
CARA PENGGUNAAN MINYAK HERBA ASMA MUJARAB :
*Hanya perlu disapu sekerap yang boleh sehingga sembuh. Juga sesuai untuk batuk,selsema,luka dan gatal kulit.
*Minyak ini juga boleh digunakan untuk lenguh,bengkak,tergeliat,terkena gigitan serangga,terkena api,gatal kulit dan sakit gigi
*Minyak herba yang lain dari yang lain ini telah TERBUKTI berkesan
Dptkan harga KASIH SAYANG dari saya di 
https://www.facebook.com/SeriAnggunBeauty ðŸ˜˜ðŸ˜˜
.
WASAP ke 019-255.9617
WASAP ke 019-255.9617
WASAP ke 019-255.9617

NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL



Niqrees Firming & lifting hidrogel

merupakan inovasi baru dalam menganjalkan kulit muka dan payudara, agar ia lebih tegang dan berseri-seri

Niqrees Hidrogel adalah revolusi krim hidrogel , yang berfungsi utk mengangkat dan membantu meningkatkan isi padu payudara. 

Formula inovatif dan eksklusif kini mengandungi ekstrak  buah Kigelia Africana  yg mana ia dapat memberi kesan pantas seawal kali pertama penggunaan

Dengan penggunaan yang teratur, hidrogel ini telah terbukti untuk mengangkat payudara sehingga 15% . Dalam ujian , telah terbukti 70% wanita telah memberikan feedback dalam penambahan saiz payudara sebanyak 2.4 cm dalam masa hanya 5 minggu.


revolusi krim hidrogel pertama yg mampu :
🌱 menegangkan payudara sehingga 15%
🌱 menambah dalam saiz payudara sebanyak 2.4 cm dalam masa 5 minggu
🌱 mengurangkan kedut seluruh wajah
🌱 menghilangkan eyebag dan lebam bawah mata
🌱 memutihkan kulit
🌱 melicinkan kulit
🌱 merawat masalah jerawat
🌱 merawat masalah ekzema
🌱 Anti-radang (ekstrak kigelia telah terbukti lebih berkesan daripada Indomethacin, yang kuat sintetik anti-radang).
🌱 Agen antioksidan (ekstrak etanol daripada kigelia telah terbukti mempunyai aktiviti antioksidan).
🌱 anti-bakteria.


NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL adalah satu produk yang diformulasikan menggunakan bahan asas terbaharu iaitu dalam bentuk HYDRO GEL yang mana ia memberikan kadar penyerapan yang lebih tinggi serta memberikan keselesaan semasa pemakaian berbanding dengan cream atau serum.

hydrogel...mengapa produk menggunakan hydrogel dikatakan lebih bagus ????

HYDRO GEL adalah gel tidak berwarna yang mengandungi nutrien-nutrien yg mana ia memberikan kadar penyerapan yang lebih tinggi serta memberikan keselesaan semasa pemakaian berbanding dengan cream atau serum.
-
-
selain tu, yg pasti, penggunaan hydrogel membuatkan sst produk itu tdk melekit...senang nak guna n sangat selesa bg yg ingin menggunakan alatan mekap
-
-
sangat sesuai untuk semua jenis kulit dan usia kerana diperbuat dari mineral semulajadi dan bebas dari bahan kimia.

BESAR & TEGANG

NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL berkesan secara 99% kepada kebanyakkan wanita yang telah menggunakan produk ini. Anda akan merasai perbezaan dalam masa seminggu (1) dengan penggunaan yang teratur.
Cara Penggunaan

1) Payudara
Sapukan setiap pagi dan malam selama 5 minggu. 


Cara berkesan hilangkan kedut & eye bag

NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL berkesan secara 99% kepada individu yg mengalami masalah kedut dimuka dan juga eye bag dan lebam bawah mata...hasil boleh dilihat dari kali pertama penggunaan NIQREES
Cara Penggunaan

1) Muka dan Mata
Sapukan setiap pagi dan malam selama 5 minggu. 
Buat urutan lembut disekitar mata
Hasilnya dapat dilihat serta merta

Fungsi Niqrees Hidrogel pada muka :
 ðŸŒ± mengurangkan kedut seluruh wajah
🌱 menghilangkan eyebag dan lebam bawah mata
🌱 memutihkan kulit
🌱 melicinkan kulit
🌱 merawat masalah jerawat
🌱 merawat masalah ekzema
🌱 Anti-radang (ekstrak kigelia telah terbukti lebih berkesan daripada Indomethacin, yang kuat sintetik anti-radang).
🌱 Agen antioksidan (ekstrak etanol daripada kigelia telah terbukti mempunyai aktiviti antioksidan).
🌱 anti-bakteria.


Cara berkesan hilangkan jerawat & jeragat

NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL berkesan secara 99% kepada individu yg mengalami masalah jerawat dan jeragat...hasil boleh dilihat dengan penggunaan NIQREES secara konsisten
Cara Penggunaan

1) Jerawat dan jeragat
Sapukan setiap pagi dan malam selama 5 minggu.
Niqrees tidak berminyak & mudah menyerap..anda bebas menggunakan sebarang alatan mekap selepas menggunakan NIQREES

Kandungan NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL

Aqua (air)
Acrylates / Beheneth-25 Matacrylate Copolymer
Extract Buah Kigelia Africana
Glycine Saja (kacang soya) Protein
Triethanolamine
Phenoxyethanol

Kigelia Africana


NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL berasaskan bahan aktif semulajadi utama yang terdiri daripadakigelia africana dan puriera mirifica bagi membesarkan saiz payudara, menegang dan memontokkan kulit di sekitar bahagian payudara.

Khasiat utama kigelia africana

1-Mengalakkan pembesaran payudara.

2-Menegangkan struktur kulit dengan cepat.

3-Anti-kanser iaitu merawat kanser kulit serta kanser payudara.

4-Bersifat anti bakteria yang tinggi boleh merawat pelabagai masalah kulit serta luka.

5-Anti-penuaan dan bersifat aktif bagi menghilangkan kedutan pada kulit.

6-Merawat Ekzema,penyakit kusta dan sifilis.

7- merawat pelbagai penyakit kulit dari jangkitan kulat, bisul, jerawat dan psoriasis

8 - berkesan untuk merawat luka dan kudis.

kigelia juga diambil secara dalaman untuk merawat keadaan seperti disentri, kurap, malaria, kencing manis dan pneumonia.



🌱 lulus kkm : NOT150705975K
🌱 sijil halal
🌱 dikeluarkan oleh kilang bertaraf gmp
🌱 produk bumiputera





KEBAIKAN NIQREES FIRMING & LIFTING HYDROGEL
===============================
.
Wanita 
🍃Menganjalkan p@ud@ra 
🍃Memontotkan struktur p@ud@ra
🍃Menghaluskan kulit
🍃Mencerahkan P.uting
🍃Menghilangkan kedutan bawah mata & seluruh wajah
🍃Mengecutkan Jerawat
🍃Menipiskan Jeragat
🍃Mengatasi masalah kurap / panau 
.
.
Lelaki
🍃Menghilangkan kedutan bawah mata
🍃Menegangkan kulit wajah
🍃Mencerahkan kulit muka
🍃Menghaluskan texture kulit
.
.
Kanak-Kanak
🍃Merawat masalah excema / kudis buta
🍃Menyembuhkan masalah panau /kurap
🍃Mencerahkan & menghaluskan kulit
🍃Merawat kesan gigitan serangga
.
.
Sesuai utk semua gologan termasuk : 
🍃Ibu Mengandung
🍃Ibu Menyusu
🍃Bayi yang baru lahir




Mengapa kami memilih HYDROGEL berbanding SERUM @ KRIM ?


"HYDROGEL TERBUKTI MEMPUNYAI KADAR RESAPAN YANG TINGGI KE DALAM LAPISAN KULIT"

Hydrogel merupakan inovasi terbaharu didalam bahan asas bagi produk kosmetik yang mana sifatnya adalah seperti air yang mampu menyerap pantas ke dalam kulit dan memberikan KESAN YANG SUPER DUPER PANTAS.
.
.
HYDROGEL MEMPUNYAI KEBAIKAN BERIKUT

.

‪#‎Serapan‬ yang lebih tinggi berbanding serum, lotion atau cream.
.
.
‪#‎Memberikan‬ rasa sejuk dan nyaman pada kulit.
.
‪#‎Tidak‬ melekit atau berminyak.
.
‪#‎Mengandungi‬ bahan mineral semulajadi yang membolehkan ia sesuai untuk semua jenis kulit dan peringkat umur serta bagi yang mengalami kulit sensetif.
.
#100% bahan semulajadi dan tiada kandungan bahan kimia.
.
.
"NIQREES FIRMING & LIFTING HYDROGEL"





 "mereka sudah...anda bila lagi?"
-
-
niqress hydrogel , satu2nya produk utk menegangkan aset anda yg boleh digunakan di muka & seluruh badan.
-

-

SATU RUMAH, SATU NIQRESS

*selamat digunakan dari bayi - dewasa

HALAL, KELULUSAN KKM, SELAMAT


TESTIMONI  NIQREES FIRMING & LIFTING HYDROGEL





Cik Pa'ah gembira sakan ...Niqrees mampu menghilangkan masalah biji kolesterolnya...




Hunny,bukan baru alami masalah jerawat, bertahun uollss...alhamdulillah NIQREES mengubah segalanya...2 minggu aje Hunny berNIQREES...lihat lah sendiri :-)



Ayung kata eyebag dah kurang, jerawat dan parut terhapus, kulit makin cerah..tu after seminggu je ayung guna NIQREES



jerawat dah takut dengan  NIQREES.. ini bukan satu penipuan !!!! :-)


bukan kak faz yang kata, dik Ellie yang kata "NIQREES BEST !!!! "


Scha gembira sakan, dengan NIQREES, jerawat, parut, kulit kusam hilang dari radar :-) :-)

After 1 week  je uollsssss....Ain tak tipu, NIQREES HYDROGEL memang terbaek !!!!


 

Kalo dah gini, mana tak hepi kome .... jomla berNIQREES !!!!













  



















NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL (30 gram)

HARGA PASARAN :
RM110

HARGA PROMOSI :
RM90 (sm) / RM95 (ss)
free pos

PENCARIAN STOKIS NIQREES :
100 BOX X RM45