Wednesday, January 18, 2017

K COLLY SWEET 17 : PROMOSI HARGA TERMURAH

Kami merupakan STOKIS BERDAFTAR K KOLLY SWEET 17..dapatkan K KOLLY Original daripada kami ..::)))



K-COLLY SWEET 17

~ 1.5MILLION MG COLLAGEN NANO

~ 12 X STEM CELL

~ 39 X VITAMINS & MINERALS

~ HIGH POTENCY AND FAST ABSORPTION

~EXTRA "WHITENING EFFECT" WITH WHITENING ESSENCE


BEWARE OF K COLLY FAKE !!!

PASTIKAN ANDA MEMILIKI K COLLY DENGAN SERIAL NO YG SAH DARIPADA KAMI !!!

Anda mempunyai kulit kusam, kering, berjerawat atau berjeragat?

Ingin kembalikan kemulusan kulit sehalus kulit bayi ?

K-COLLY SWEET 17 COLLAGEN 1,500,000MG juga membantu merawat masalah kulit seperti jerawat, jeragat, tona kulit tidak sekata. Khas untuk mencantikkan kulit dengan menghaluskan kulit, memutihkan kulit secara semulajadi, menghaluskan kulit serta meningkatkan kelembapan kulit 10x lebih cepat. Makanan tambahan terbaik untuk kulit kelihatan muda, sihat dan lebih cerah. Juga terbaik untuk merawat penglihatan, gigi, kuku, sendi, otot dan rambut. Melawan radikal bebas serta antioksidan semulajadi. Menghindar dan mencegah dari penyakit kronik seperti Kanser, Alzheimer, Parkinson, Diabetic, Sakit Jantung dan lain-lain.

SATU-SATUNYA COLLAGEN NANO PERTAMA DI MALAYSIA
 IAITU K-COLLY SWEET 17 THE KOREAN SECRET !! 

BILA BADAN KITA SELALU DIISI DENGAN COLLAGEN ,TUBUH BADAN KITA TIDAK AKAN MUDAH KENDUR. 

BAGI YANG SUDAH KENDUR MASIH BELUM TERLAMBAT UNTUK MENAIKKAN KEMBALI MANA-MANA YANG SUDAH KENDUR.BUKAN WANITA SAHAJA YANG MENGALAMI KEKENDURAN,LELAKI JUGA BOLEH MENGAMALKAN K-COLLY BAGI MENJAGA KESIHATAN KULIT DAN MASALAH KESIHATAN.


Ciri-ciri K-Colly Sweet 17
  • Ianya bukan ubat, tapi ia makanan tambahan , 100% herba, tiada kesan sampingan
  • Ada Kelulusan KKM, Dijamin selamat (rujuk pelekat hologram)
  • Halal, ada sijil Halal JAKIM, rujuk sticker JAKIM
  • Perubahan dapat dirasai seawal 4 hari penggunaan " ada Pengguna sudah merasai perubahan dalam masa 24 jam"
  • K-Colly Sweet 17 adalah produk keluaran Malaysia, halal JAKIM, Sijil GMP, berasaskan formula teknologi nano dari Korea, dgn kehalusan kolagen 1,500,000MG.



ANTARA KEHEBATAN K-COLLY SWEET 17

  • Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari. 
  • Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah. 
  • Memulihkan kulit yg tidak anjal, kendur dan kering. 
  • Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata. 
  • Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka. - Memberikan tenaga sebenar yg cergas sepanjang hari. 
  • Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak. 
  • Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman. 
  • Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut. 
  • Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka. 
  • Memperbaiki struktur bahagian bibir yg kering dan merekah. 
  • Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit. 
  • Mengurangkan kesan rekahan di bahagian tumit / telapak kaki. 
  • Mengecilkan pori2 kulit kesan daripada kerosakan kulit. 
  • Melambatkan proses penuaan sejajar dengan keanjalan kulit. 
  • Sesuai untuk lelaki mahupun wanita / remaja. 
  • Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi. 


Siapa yang sesuai makan K-Colly?
  • Remaja 13 tahun ke atas
  • Lelaki dan perempuan
  • Ibu Hamil & Menyusu

Kandungan K-Colly ?
  • HYDROLIZED MARINE COLLAGEN 
  • ASTAXANTHIN - bagus untuk mereka yang penyakit eczema 
  • COENZYME Q-10 
  • L-GLUTATHIONE BERRY PLUS - fungsi untuk mencerahkan kulit kusam - MULTIVITAMIN - ni bagus untuk kulit juga, tulang, rambut dan kuku 
  • PURE PEARL POWDER - untuk kulit nampak glowing 
  • HYALURONIC ACID - yang ni untuk kuatkan tulang, akar rambut, kuku - 12X STEM CELL (Apple, Cranberry, Pomegranate, Tomato, Rossele, Cherry Acerolla, Snow Lotus, Raspberry, Peach) - stem cell pun sama juga untuk kebaikan keseluruhan badan.
K Colly 100% Dijamin Dan Disahkan Oleh JAKIM , Semestinya K Colly HALALAN TOYYIBAN

 

CARA PENGAMBILAN K-COLLY SWEET :

CARA PENGAMBILAN :
- Masukkan setengah scoop serbuk K Colly ke dalam mulut secara perlahan-lahan.
- Biarkan 3-5 saat, serbuk akan mencair dengan bantuan enzim air liur. Khasiat dan nutrisi K Colly Sweert 17 lebih cepat meresap ke dalam salur darah berbanding dengan cara dikacau/dilarutkan dengan air. Makan  1 jam sebelum sarapan dan sebelum tidur.
- Rasa manis2 buah. Sedap.
- Boleh diambil lelaki dan wanita. Selamat diambil oleh wanita hamil, bebas pengawet, pewarna dan perasa tiruan serta tanpa gula tambahan.


CARA PENGAMBILAN K COLLY DI BULAN PUASA :

- Berbuka dengan Kemam 1/2 scoop k-colly dan minum bersama jus @ air suam
- Sebelum berterawih, pastikan minum air mineral sekurang-kurangnya segelas
- Sebelum tidur, kemam lagi 1/2 scoop lagi sblm tidur, bagaikan anda sedang menjalani proses kecantikan sewaktu tidur. Pastikan minum air mineral 2 @ 3 gelas sblm tidur utk kesan yang memberansangkan
- Bagi yang ingin kekal sihat dan bertenaga ketika berpuasa, ambil 1/2 scoop lagi k-colly ketika bersahur dan rasailah tenaga berpanjangan serta kekal sihat dan cantik

* air mineral yang cukup menjamin kesan yang lagi pantas



K-COLLY COLLAGEN NANO SANGAT 100% SELAMAT UNTUK IBU MENYUSU DAN WANITA HAMIL KERANA FORMULA KAMI TIADA :

  •  TIADA BAHAN PENGAWET
  •  TIADA PERASA TIRUAN
  •  TIADA GULA TAMBAHAN
  •  TIADA PEWARNA TIRUAN

K-COLLY COLLAGEN NANO MEMBANTU PARA WANITA HAMIL AGAR BERTENAGA DAN BAYI & IBU YANG MENYUSU MENDAPAT NUTRISI DAN ZAT YANG SEMPURNA.



Jom baca kenapa anda mesti pilih K-COLLY SWEET 17 sebagai supplement tambahan anda??

● Jawapannya kerana K-COLLY SWEET 17 merupakan Produk NO.1 yang lengkap mengandungi semua keperluan tubuh badan anda untuk kesihatan dan juga kecantikan. 1001 khasiat dan kebaikan hanya dalam 1 botol K-COLLY SWEET 17.

● K-COLLY SWEET 17 bukan sahaja untuk kecantikan tetapi juga membantu memblok karbohidrat dan kalori yang berlebihan dari makanan harian anda.

● K-COLLY SWEET 17 memang membantu anda untuk menjaga kesihatan dan kecantikan kulit.

● K-COLLY SWEET 17 memang mudah di makan,tanpa perlu bancuh jika ingin cepat.cuma masukkan 1 sudu plastik serbuk kedalam mulut dan kemam.


SOALAN LAZIM BERKAITAN K-COLLY

S» Adakah jika makan K-Colly Sweet 17 ada kesan sampingan? 
J» K-Colly tiada kesan sampingan kerana ianya bukannya ubat, tapi ia makanan tambahan tambahan 

S» Adakah Produk ini ada kelulusan Kementerian Kesihatan? 
J» K-Colly Ada kelulusan KKM, Dijamin selamat,(rujuk pelakat hologram di kotaknya) 

S» Adakah K-Colly Sweet 17 Halal? 
J» HALAL, ada sijil halal jakim, rujuk sticker jakim, Belakang Jar K-Colly ada logo Halal 

S» Berapa lama untuk nampak kesan? 
J» Perubahan dapat dirasai seawal 4 hari penggunaannya, "ada Pengguna dah rasai Perubahan dalam masa 24 jam, 

S» K-Colly Sesuai pada umur berapa? 
J» Remaja berusia 13 tahun ke atas, warga emas pun boleh pakai 

S» Adakah K-Colly sesuai pada lelaki? 
J» K-colly 17 Sweet sesuai pada Lelaki dan Perempuan. 


S» Ibu Mengandung boleh tak makan K-Colly Sweet 17? 
J» Digalakkan pada Ibu Hamil & Ibu Menyusu, tiada kesan Sampingan 

S» Perlu tak makan makan K-Colly Sweet 17 selepas kulit menjadi cantik
J» Boleh berhenti makan K-Colly Sweet 17, hanya jaga permakanan & kena banyak minum air untuk bagi kulit sentiasa Natural. 

Bagaimana untuk membezakan antara K-Colly Original dan Tiruan?

Ramai yang bertanya , macam mana nak mengenalpasti k-colly original dan tiruan, Ok, disini saya tunjukkan cara mengenalpasti k-colly original supaya anda tidak tertipu dengan membeli k-colly tiruan


1) K-Colly sekarang adalah penutup berwarna PINK peach (dulu putih) , selain itu scoop juga berwarna pink peach



2) Di bawah botol ORIGINAL terdapat expired date dan LOGO K-Colly. Jangan beli jika ianya TIADA LOGO K-Colly dibawah botol

3) K-Colly tudung yg warna putih (yg lama) juga masih original tetapi sila berhati-hati jika tiada expired date di bawah botol. Jangan beli !!!


4) Perbezaan K-Colly Original dengan tiruan. Perbezaan pada logo di atas QR Code. Untuk tiruan, logo agak gelap. Jika Scan QR Code akan keluar " Awas, produk anda adalah tiruan"

5) Kesalahan ejaan pada kandungan K-Colly. Tiruan- Hvaluron Hyalurair Acid. Original - Hyaluron Hyaluronic Acid


6) Perbezaan K-Colly Original dengan Tiruan. Kesalahan ejaan pada kandungan K Colly. Tiruan - Pearl Pender , Original - Pearl Powder


7) Satu lagi, K Colly original terdapat bar kod berwarna merah pada botol. Bila botol disengetkan, akan nampak di bar kod merah yg menunjukkan nombor 17


8) Jom lihat sama ada K Colly Collagen anda adalah ORIGINAL atau TIDAK.

Scan QR Code
Juka keluar " This serial number has reached the scanning limits" . Ia adalah TIRUAN

9) Update terkini !! Scan QR Code, dan jika keluar seperti dalam gambar, bermakna produk itu dalah tiruan

Jadi, anda jangan tertipu dengan K Colly Tiruan...walaupon harganya jauh lagi murah dari hg sebenar, jangan mengambil risiko dengan kesan buruk yg akan terjadi pada diri anda

Harga Pasaran
RM169 (sm) / RM179 (SS)

Harga Istimewa Dari Kami : 
sms / whatsupp 012-3528090

* Hati2 dengan HARGA YANG TERLALU RENDAH dari harga ASAL kerana dikhuatiri ianya produk TIRUAN

* Walaupun bentuk botol yg sama kami tidak akan bertanggungjawab tentang kesan sampingan BURUK yang bakal anda hadapi

Testimoni K Colly Original !!!





























seawal usia remaja dah boleh ambil jika ada masalah kulit..
ibu hamil dan menyusui bayi pun boleh makan..
sesuai untuk semua jantina - lelaki dan wanita..




VIT C 1000 MG PAHANG PHARMA MURAH

VITAMIN C 1000MG PAHANG PHARMA RUNCIT DAN BORONG



Vitamin c 1000mg Pahang Pharma
KKM No : MAL06051404X

Kami merupakan pengedar sah VITAMIN C 1000mg dari Pahang Pharma..Belian Borong Dialu-alukan...HG KAMI ADALAH YANG TERMURAH DI PASARAN

Vitamin C 1000mg Pahang Pharma (100 biji)

1 botol RM60 (SM) / RM65 (SS)
* FREE POS


KEBAIKAN VITAMIN C:
  • Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri
  • Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata
  • Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema
  • Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut
  • Anti penuaan dan anti kedut
  • Mengatasi masalah resdung dan alahan
  • Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi
  • Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti
  • Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis
  • Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka dan pengeluaran hormon anti-stress
  • Penting untuk penyuburan sel darah putih dan juga bertindak sebagai antihistamin semulajadi yang amat berguna untuk mengurangkan hidung bengkak semasa selesema, dan mengurangkan gejala-gejala lain alergi
  • Membunuh bakteria patogenik, yang bertindak sebagai antibiotik yang tidak berbahaya
  • Melindungi sel-sel otak dan saraf tunjang, yang sering dirosakkan oleh radikal bebas
  • Membantu tubuh menyerap zat besi yang berlebihan, berguna dalam rawatan anemia
  • Ia memainkan peranan penting dalam penghasilan hemoglobin dan sel darah merah dan menurunkan paras kolesterol dalam darah
  • Merawat jangkitan saluran kencing
  • Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain
  • Dijual hanya oleh pengedar sah sahaja, Jangan takut atau ragu dengan Vitamin ini

Vitamin C adalah jenis sustained released atau pelepasan perlahan-lahan, dalam masa 12 jam. Oleh itu, ia memastikan tubuh kita mendapat bekalan vitamin C yang berterusan.

SANGAT SESUAI UNTUK:

*wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
*ibu mengandung
*ibu yang menyusukan bayi (menambahkan air susu)
*boleh diambil ketika haid
*mereka yang mengambil supplement kolagen dan glutathione (mengoptimumkan fungsi dan serapan bahan tersebut oleh badan)
*mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
*perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
*mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur

Cara Pengambilan/Pemakanan untuk kesan yang optimum

1. Makan 1 Biji sehari samaada selepas sarapan ataupun sebelum tidur.

2. Minum banyak air masak ( kalau boleh 2 liter = 8 gelas sehari) supaya Vitamin C yang dimakan boleh diserap secara optimum dan membuang toksin dalam badan.

3. Pastikan rehat anda cukup.

4. Jaga pemakanan, amalkan gaya hidup sihat.

5. Kalau boleh, kurangkan stress.

KANDUNGAN SETIAP TABLET:

sodium ascorbate - 563mg
calcium ascorbate - 605mg
vit c - 1000mg
zinc - 5 mg
citrus bioflavonoids standardized extract - 100mg
hesperidin - 30mg
rutin - 50mg
grape seed extract - 5 mg
rosehip fruit extract - 5mg

-Standardized extracts, for effectiveness
-Non-acidic and gentle on the stomach
-Tablets are coated for easier swallowing
-No added preservatives, artificial colors or artificial flavors 


Lulus KKM 
100% halal

Vitamin C ni yang specialnya bukan sahaja untuk kelihatan cantik

serta merawat masalah kulit berjerawat malahan berupaya merawat masalah seperti berikut :

1) Meningkatkan tahap imune system

2) Mengurangkan Gejala Selsema

3) Mempercepatkan pemulihan luka

4) Sihatkan gusi

5) Merawat asma dan elergi

6) Mengelakan dari cataract

7) Mengelakan dari sakit jantung dan beberapa jenis cancer

8) Bina collagen untuk kulit supaya lebih segar dan licin

9) Menghaluskan tumit kaki..(tiada lagi rekahan)


KEMUSYILAN : 

*Tiada unsur keraguan dari segi halal (100% asid ascorbic) 

*Selamat dimakan 

*Bersifat larut air, jika terlebih dos pun tidak mendatangkan masalah,kerana akan keluar melalui urin dan peluh

Alhamdulillah..

Belum ada lagi setakat ini bagi feedback negatif. Vitamin C ni memag tak ada side effect.Nasihat Zura,jaga pemakanan,jangan stress,rehat cukup,minum banyak air untuk proses detox/buang toksin. Cara makan telan sebiji sehari dengan air masak (pagi @ malam) jangan kunyah sebab tiada perisa tambahan


AMARAN KERAS: 

ELAKKAN DARI MINUM BERSAMA KOPI / TEH / CARBONATED DRINK


Anda Tertanya-tanya………..

S: Kandungan Vitamin C
J: 70% oren dan 30% anggur. Ia organic, halal dan diluluskan oleh KKM. Disyorkan oleh pakar kulit Malaysia. Sebiji pil sama dengan 7 biji oren Sunkist!

S: Berapa cepat boleh nampak kesan Vitamin C?
J: Setiap individu lain-lain kesanya. Ada seminggu dah nampak kesan, ada sebulan dan seterusnya. Selalu sebulan tu dah rasa kesanya.

S: Ada kesan tak elok ke makan Vitamin C ni?
J: Sama macam kita makan vitamin C masa kecik, takda kesan buruk pape kan? Jadi jangan risau k.

S: Kalau stop Vitamin C boleh maintain tak kulit kita?
J: Kalau stop takkan sama dengan masa ambil Vitamin C, sebab kita dah tak serap zat yang cukup. Tapi kulit masih ok. Cuma tak sebest masa amal Vitamin C ni. Boleh ambik beberapa kali dalam seminggu bila rasa kulit dah ok.

S: Perlu pantang apa-apa kalau ambik Vitamin C?
J: Tak perlu. Ia hanya vitamin.

S: Mengandung boleh makan?
J: Ya. Boleh amal untuk ibu-ibu mengandung dan menyusu. Bagus untuk ibu dan bayi. Boleh banyakkan susu badan juga.

S: Menggemukkan?
J: Tidak

Jadi apa tunggu lagi? Anda cuba, anda cantik, anda suka! 

• Vitamin C dgn ketinggian 1000mg setiap capsule sama seperti kita inject vit c dalam badan untuk whitening.


• Kebaikan produk ni kita tidak perlu sakit kena cucu jarum hanya telan dengan air sahaja dan mengandungi antioxidant yang tinggi dan baik untuk kecantikan kulit.


• Secapsul 500mg bersamaan dengan 10 x biji oranges, 1000mg bersamaan 20 x biji oranges dan hanya pengedar sah sahaja yg boleh jual.


• Sangat bagus untuk kulit muka dan seluruh badan..akan kelihatan cerah berseri,putih dan mulus


• Sesuai untuk wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas


• Sesuai untuk ibu mengandung


• Sesuai untuk ibu yang menyusukan baby(air susu akan banyak)


• Sesuai diambil ketika period


• Memudarkan parut2 dimuka dan badan.


• KKM approve



• 100% halal


TESTIMONI VITAMIN C 1000mg



Tak sampai seminggu dah nampak perubahan ketara...hanya dengan vit c 1000mg pahang pharma...produk terbaekkkk!!!




ambil Vitamin C bru 3 mggu lebey :) xpakai mekap2 bagai..juz bedak johnson baby ja...dlu siap ngn krim n compact powder... tu pn kusam..kalo time pnas, muka berminyak cam leh goreng ikan....tapi skrg, knfiden sket kot nk kuaq umah xpkai bedak pun :P [sila abaikn muka sy yg tembam yg selepas tu yerr]


week 1 : nampak x muka alia byk kan jerawat.minggu yg sgt stress dan kerja non-stop without rest.so hasil dia adalah muka yg jerawat.tadaaa ~
week 2 : without make up jgk.tapi jerawat da makin kurang and slow naek.tapi still nampak parut.hee :D
week 3 : seee,muka da kurang parut kannn.tapi pakai make up pon stil nampak kan parut walaupon da kurang.
week 4 (photo taken on 3.3.12) : supriseee ~tadaaa,gamba last week,dgn confidentnye da start pakai make up sb parut da x dah!bukan hanya alia yg puas hati,tapi jiran sanak saudara semua da tego.semua tunggu nak order bila gaji masuk :)




"....jerawat dah kecut, kulit kering dah ok, kulit nampak cerah..sembelit dah takde, penghadaman dah ok....HANYA with vitamin c shj..""" alhamdulillah


Harga Vitamin C 1000mg Pahang Pharma (100 biji)
1 botol RM60 (SM) / RM65 (SS)
2 botol RM110 (SM) / RM115 (SS)
3 botol RM150 (SM) / RM155 (SS)
* free pos


BORONG VIT C 1000MG PAHANG PHARMA
10 PC @ RM40
30 PC @ RM38
50 PC @ RM37
100 PC @ RM36
* tak termasuk kos pos 
* COD TTDI JAYA, SHAH ALAM

100%ORIGINAL

wasap ke - 019.255.9617