Friday, October 17, 2014

IZEARA SIX INCH BODY SERUM

SIX INCH BODY SERUM 
Rahsia Kurus 6 Inch Hanya 48 Jam

# BETUL2 X SANGKA DPT RESULT MCM NI #

" Saya tau ramai yg senasib seperti sy dahulu, sgt stress guna bermacam produk kurus dah guna, last2 semua xmemuaskan.

Duit dah habis puluh ribu kat produk & treatment.. 

1 day tu, sy nampak iklan 6 Inch Body Serum, sy nekad utk cuba

memang really dpt result yg amazing gile, mmg xsangka, syukur sgt2

- anita 26 Anita Kuala Lumpur 


 
Kelebihan ‘6 Inch Body Serum’ ( Formulasi Pertama Di Asia )
‪#‎Stem‬ Cell Formula
☑ Produk 100% Bebas bahan kimia
☑ Produk 100% Bebas Paraben
☑ 100% Terjamin keberkesanannya menurunkan 6 Inch dalam tempoh 48jam
☑ Menghilangkan parut & selulit lama
☑ 100% Membakar lemak, membentuk struktur badan, mengekalkan kecantikan badan

 

Apakan kandungan didalam 6 inch body serum
Produk losyen/body serum yang pertama mengandungi Garcinia Cambogia. Tak pernah ada pada slimming losyen lain tau.
garcinia cambogia ni sangat femes di german terutama di kalangan ahli farmasi dalam membantu proses pembakaran lemak dengan pantas. losyen slimming lain mana ada.. kat malaysia baru nak start femes pasal garcinia nie...so...memang patut cuba.
6 inch body serum ada KKM tak?
ADA..KKM approved!
NOT140803635K
Ibu mengandung, menyusukan anak dan berpantang boleh guna tak 6 inch body serum?
Jawapanya BOLEH. untuk pregnant boleh disemua tempat kecuali muka dan perut.
6 inch body serum boleh digunakan dimuka?
 
TAK BOLEH. Boleh apply diseluruh badan kecuali muka. Leher boleh untuk hilangkan double chin.
 
SOALAN FAMOUS...6 inch body serum ni panas tak..
saya sendiri dah cuba..SIRIUS..memang tak panas..bukan panas sikit-sikit/suam-suam. TAK PANAS LANGSUNG. Trust me. tak tipu punya. tiada rasa gatal-gatal..atau miang-miang..hanya bau extract lime yang sangat-sangat best.
CARA PAKAI 6 INCH BODY SERUM
Untuk kesan yang fantastic, sapukan 6 inch body serum 4-5x sehari. Selepas mandi, makan dan waktu nak tidur.
TERBAIKK!!!
TESTIMONI 6 INCH BODY SERUM

 bau yang menggoda..hehe..wangi la..tak macam sesetengah body losyen lain.
 
 
 
 
 
 
 
KISAH BENAR TURUN 8KG DALAM MASA 14HARI SAHAJA 

“Dah macam-maca, produk kurus yang cuba tapi benar-benar menjadi sekarang ni susah nak jadi,dah guna macam-macam losyen, makan ke, apea semua dah cuba, tetap hampeh..

Setelah kawan syorkan ‘6 Inch Body Serum’ ni memang sumpah macam tak percaya sebab ;-
- Memang tak panas langsung,
- Tak berminyak langsung, yang buatkan rasa tak best mcm losyen kurus lain.
- Bau yang sangat-sangat fresh menaikkan mood uolls bila cium, 
( tak da bau macam perfume tak best @ minyak angin, sebab produk ni from 100% Extract Alami)
- tak da langsung rasa gatal-gatal or miang-miang..Memang rasa macam tak pakai apa-apa
 
## Yang paling macam tak percaya, bila timbang selepas 2 minggu guna,
 
WOW dah 12 kg turun tanpa kawal diet @ ubat kurus lain..
Hanya sapu-sapu manja sambil tengok tv je dah boleh kurus..Memang 5 star baig kt company Izeara sebab keluarkan produk Superb ni ‘6 Inch Body Serum’ the best …

 
READY STOCK....!!!
HARGA PASARAN !!!
 RM 139 SM
RM 145 SS
HARGA PROMO KAMI !!!
FREE POSTAGE

NIKKO PLACENTA MURAH MURAH

Nikko Placenta White

Nikko Placenta White Produk Pemutihan dan Rawatan Kulit Terbaik yang telah menjadi fenomena terbaru dalam produk pemutihan kulit. Nikko Placenta White Baru je dilancarkan awal bulan April ini, tapi dah ramai yang mencuba dan berpuas hati. Almaklumlah, semua orang sukakan kecantikan. Dalam menjaga kecantikan, perlulah memilih produk yang bersesuaian dengan kita. Betul tak? 

Bagi mereka yang hendak dapatkan kulit yang putih dan sihat serta cantik, Nikko Placenta White adalah jawapannya. Selain memutihkan kulit, ia juga boleh merawat kulit. Selalunya kalau kita nak membeli sesuatu produk kecantikan ni mesti kita fikirkan soal kandungan bahan yang digunakan, jenis (powder, tablet atau liquid), fungsi, kesan dan juga harga. Mesti ambil tahu dan survey dulu kan. Jom kita berkenalan dengan produk Nikko Placenta White.
Apakah Nikko Placenta White
 
Nikko Placenta White adalah produk pemutih dan juga rawatan kulit yang didatangkan dalam bentuk tablet. Bagi yang tak suka jenis powder. Boleh consume jenis tablet ni.

Kandungan Nikko Placenta White

Mungkin ada yang tertanya-tanya pasal placenta. Ini bukan placenta seperti yang korang fikirkan. Sebenarnya ia adalah protein dalaman  ikan salmon yang bagus untuk anti penuaan dan melambatkan berlakunya monopaus.

Dalam satu botol Nikko Placenta White ni ada 60 tablet dan tablet ini berperisa strawberry. Takdelah korang fikir macam ubat kan sebab rasa strawberry kan sedap. Setiap satu tablet yang mengandungi 3 elemen aktif dan beberapa bahan lain  seperti :
  • Glutathione dan Collagen : untuk kulit gebu dan putih
  • Vitamin C : anti jerawat dan  perbaiki struktur kulit
  • Protein Salmon Placenta : Protein dalaman ikan salmon yang bagus untuk anti penuaan dan melambatkan berlakunya monopaus seperti yang telah diterangkan tadi.

Fungsi Nikko Placenta White

  • Memutihkan muka dan badan
  • Menghapuskan jerawat
  • Membaiki struktur kulit dan menghilangkan parut
  • Menghilangkan kulit berminyak
  • Melambatkan monopaus
  • Melambatkan proses penuaan
  • Mengecilkan liang pori
Fungsi Nikko Placenta White

Cara Pengambilan

1 botol Nikko Placenta White di ambil selama 1 bulan. Hanya  perlu makan 1 biji selepas sarapan dan 1 biji selepas makan malam.  Boleh di telan terus atau dihisap. Salah satu cara yang mudah juga ni. Macam gula gula pulak dah.

Status produk 

Nikko Placenta White  telah pun lulus ujian Makmal dan sekarang menunggu sijil dari KKM [ yang mana ia mengambil masa 5 hingga 6 bulan ]. Ia juga dihasilkan oleh kilang bertaraf GMP serta HALAL. Tiada lagi keraguan untuk memilih Nikko Placenta White ni ye. Consume tanpa keraguan.  

Kesan Pengambilan Nikko Placenta White

Kesan adalah bergantung kepada jenis kulit dan komposisi nutrien seseorang juga. Kalau kulit sensitif dan bermasalah ambil masa sikit tapi kalau takde masalah kesan boleh dilihat dalam masa 10 hari sahaja. Cuba tengok gambar dan testimonial pengguna Nikko Placenta White ni.

Kesan Nikko Placenta White


Testimonial Nikko Placenta White


Testimonial 2 Nikko Placenta White

Kelebihan Nikko Placenta White

Antara kelebihan yang paling bagus tentang Nikko Placenta White, ia boleh diambil oleh ibu mengandung, ibu menyusu dan juga wanita yang sedang haid. Tapi kena kurangkan pengambilan berkafein dan banyakkan minum air kosong ye untuk dapatkan kesan yang lebih cepat.

Harga 

Satu botol berharga :
RM 90.00 untuk semenanjung
RM95.00 untuk sabah dan Sarawak
 
Last but Not least, produk ini adalah 4 in 1 okay. Worth to buy. So bolehlah mencuba :)
 

Contest Placenta White by Nikko
 
NAK CUBA?JOM ORDER SEKARANG.. 
► ☎ SMS/WA ke 019-255 9617

NIKKO PLACENTA WHITE MURAH MURAH

Apa Tu NIKKO PLACENTA WHITE??

 
Wah bukan main berseri lagi cik kak di atas nih....Produk ni memang baru lagi pasaran tapi dah 5000 botol terjual...Kelebihan die??? Jom kite godek kelebihan die kat bwah:
Apa sebenarnya kelebihan Nikko Placenta White ? Saya ringkaskan sedikit untuk anda ye.

4 bahan utama : Glutathione, Collagen , Vita C , Salmon Placenta

☑ Gluta & Collagen - membantu kulit lebih tegang dan putih. It is proven - dan diguna
kan meluas dalam produk putih

☑ Vita C - membasmi pertumbuhan jerawat serta membaiki kesan parut

☑ Salmon placenta - Penemuan baru dalam sains. Ia halal. Bagus untuk anti aging dan melambatkan proses monopaus
Within 1- 2 weeks, perubahan yang sangat ketara berlaku. Kalau akak ni boleh,you alls pon bolehh. Setiap botol ada 60 tablet berperisa STRAWBERRY. Sedappp !
Lagi satu kelebihan, SATU BOTOL TAHAN DUA BULAN!!! BERBALOI2



NAK CUBA?JOM ORDER SEKARANG...
► ☎ SMS/WA ke 019-255 9617


 

Wednesday, October 15, 2014

GARCINIA BURNER - KURUS DALAM MASA 15 HARI

GARCINIA BURNER - KURUS DALAM MASA 15 HARI


Penat kawal MAKAN perut tak kempis2 juga?
LEMAK terus berkembang biak membesarkan punggung, lengan dan peha?
Baju seluar tukar saiz lebih BESAR tiap kali raya?
Kawan kutuk badan macam anak gajah terlepas Zoo Negara?
Tiada masa bersenam tapi berharap nak KURUS juga?
 
Ayuh.. usah putus asa! Cuba dulu GARCINIA BURNER..
Tidak mustahil anda hilang 5 - 10 kg sebulan rilek2 saja !!
 
PRODUK BARU!!! CONFIRM KURUS DLM 15 HARI!!!
MUDAH, CEPAT & BERKESAN!!
PENURUNAN BERAT BADAN DALAM MASA 15 HARI 
“Bukan Janji Tapi Pasti”

Memperkenalkan GARCINIA BURNER (GB)!!

* Tanpa perlu berlapar.
* Tanpa perlu senaman.
* Tanpa perlu senak perut.
* Sesuai untuk lelaki dan wanita.
* Tiada kesan sampingan seperti pening, letih, mengantuk, mual, angin, sukar tidur malam, sembelit, jantung berdebar dan gangguan hormon.

 
* Supplement perlangsingan NO.1 di Germany.
* Mendapat pengiktirafan sebagai supplement perlangsingan terbaik di seluruh Eropah.
* Dipersetujui oleh seluruh ahli-ahli FARMASI di Eropah.
* Formula oleh Dr. Oz dengan 100% bahan semulajadi.
* Halal dan dijamin selamat!!!
 
 
HARGA BORONG TERENDAH!!
10 PCS RM700
 
5 KANDUNGAN UTAMA GARCINIA BURNER

✔ Garcinia Combogia
✔ Orange Peel Guarana
✔ Aloe Vera
✔ Hoodia
✔ Green Tea

KEBAIKAN GARCINIA BURNER

✔ Melancarkan dan membaik pulih peredaran darah
✔ Membuang toksin dalam tubuh
✔ Menghalang pembentukan lemak
✔ Mengawal berat badan
✔ Mengurangkan dan mengawal selera makan
✔ Mengurangkan kolestrol
✔ Menambah tenaga
✔ Mengurangkan asma serta lelah
✔ Melancarkan peredaran darah ketika haid
✔ Menstabilkan hormon 

CARA PENGAMBILAN GARCINIA BURNER

BERAT 50 KG - 59 KG
✔ Memadai makan 1 biji/sehari sebelum sarapan pagi

BERAT 60 KG - 70 KG
✔ Makan 2 biji/sehari 
✔ Ambil 2 biji sekali pagi atau ambil 1 pagi dan 1 malam sebelum pukul 7 malam

BERAT 70 KG DAN KE ATAS
✔ Makan 3 biji /sehari
✔ 2 biji pagi dan 1 biji malam sebelum pukul 7 malam (bergantung kepada ketahanan badan seseorang)

ALERT!!

✔ Lebihkan minum air suam, agar proses 
pembakaran lemak berjalan lancar dan cepat
✔ Jauhkan dari minuman seperti air kelapa, 
air limau, teh O dan minuman sejuk
✔ Kurangkan juga makanan berminyak

BAGI IBU YANG MENYUSU
Hanya sesuai jika umur bayi melebihi 6 bulan, kerana bayi sudah boleh makan 'Solid Food' @ makanan pejal.

Cara pengambilan 

Bagi Ibu bekerja 
Ambil 1 biji selepas sarapan pagi @ setelah menyusukan bayi sebelum ke tempat kerja. 

Bagi Surirumah 

Ambil 1 biji selepas sarapan pagi @ setelah menyusukan bayi. Banyakkan minum air suam

TESTIMONI

 
 
 










 
READY STOCK....!!!
HARGA PASARAN !!!
 
RM 130 SM
RM 135 SS
HARGA PROMO KAMI !!!
 
RM 120 SM
RM 125 SS
 
HARGA BORONG !!!
 
10 BOTOL RM700 (SM) / RM740 SS
FREE POSTAGE