Friday, June 24, 2016

GLOWING SPEED : LEBIH CANTIK, LEBIH CEPAT BERKSAN DAN LEBIH TAHAN LAMA

GLOWING SPEED BY DMS
NAMPAK NAMA JE PON KITA DAH RASA WOOOWW???!!!!!!


GLOWING SPEED kini berwajah baru..!!
Glowing speed di formulasi dr ekstrak emas asli 24K yg berfungsi utk membuatkn muka bertambah glowing dan berseri seawal 3 hari!

KEBAIKAN GLOWING SPEED :-
Emas 24K antara Ingredients penting GLOWING SPEED (GS)πŸ’– 24 K emas tulen digunakan dalam Set GS ini untuk membantu membekalkan dan mengekalkan collagen ke dalam kulit.
πŸ’– Membantu melindungi kulit dari kesan pencemaran habuk, debu dan persekitaran yg tidak sihat.
πŸ’– Melindungi kulit dari dirosakkan oleh sinar uv
πŸ’– Membantu menghilangkan tompok-tompok hitam dan memberi kesan jangka panjang.
πŸ’– Membantu pengaliran darah
πŸ’– Membantu merawat kulit sensitif
πŸ’– Menghalang kedutan dan garis halus
πŸ’– Mnegangkan kulit
πŸ’– Sesuai untuk mereka yang memasuki usia 30 tahun - 60 tahun kerana ia menolong melambatkan proses penuaan.

Tanda-Tanda Penuaan Kulit
• Kulit Kering Dan Kelihatan Gelap 
• Garisan Halus di Wajah
• Nampak Tua sebelum usia
• Kulit Kusam dan Tidak Bermaya
• Hilang Keanjalan dan Ketegangan
• Kulit Yang kendur dan Menggeleber
• Pigmentasi dan Bintik-bintik hitam
• Kulit rosak akibat pancaran matahari
• Kedutan yang ketara di sekeliling mata
• Kulit Pudar atau tona kulit tidak sekata
• Kelemahan proses memperbaharui sel kulit.

πŸ’GLOWING SPEED 24K GOLDπŸ’πŸŽ
Berfungsi:
Mencerahkan & Menyerikan Kulit
πŸ’• Menghilangkan Flek2 Hitam, Parut Jerawat
πŸ’ Membantu Proses Regenerasi & Peremajaan Kulit
πŸ’• Membaiki Sel Kulit Mati
πŸ’• Mengecilkan Pori-Pori

πŸ’GLOWING SPEED 24K GOLDπŸ’πŸŽJuga Hebat Kerana :
★ Merupakan Rahsia Kulit Putih, Mulus Dan Berseri2 Artis Korea
★ Seawal 3 hari Sudah Kelihatan Bezanya
★ Mampu Membersihkan Sampai Ke Dalam liang Pori2 Wajah
★ Mencerahkan Dengan Sempurna & Menghilangkan Jeragat Serta Jerawat
★ Formulasi dari Korea, kesan speed seperti Enjin Turbo


PRODUK INI JUGA LULUS KKM & GMP.. HALAL SERTA TIADA MERCURY! SELAMAT DAN SANGAT BERKESAN.

KANDUNGAN GLOWING SPEED :-
Arbutin
Collagen
Glutathionne
Furious Glow Pro
Improved technology for maximum whitening rapid effects 24K Gold



SET GLOWING SPEED terdiri dari
1. 1x krim siang (30g)
2. 1x krim malam (30g)
3. Sabun (45g)

GLOWING SPEED TERBUKTI :-

- 7x lebih pantas bertindak ke atas wajah
- glowing sepantas 5 saat
- kesan seawal 3 hari
- super glowing berbanding dms360 dan cermin seri
- lebih awet muda
- lebih besar
- lebih jimat


PERBEZAAN ANTARA GLOWING SPEED & DMS360 :

DMS360 : RM139
* dari ekstrak honey dew + kolagen + alga.
* Beratnya : sabun 30g , krim 20g
* Spf 25.
* Jimat sehingga 2-3 bulan pggunaan.

GLOWING SPEED : RM169
* Dari kolagen dan 24K gold
* Beratnya: sabun 40g, krim 30g.
* spf 45 
* Jimat sehingga 4-5 bulan penggunaan

Setiap set tahan lebih 2 bulan!!




TESTIMONI GLOWING SPEED :-





PESANAN IKHLAS untuk semua yang sedang menggunakan atau yang baru nakmencuba produk ‪#‎DMS360‬
PERTAMA ✔SABAR - Jangan pernah mengharapkan magik sehari pakai dah cantik.
KEDUA ✔YAKIN - Semat dalam hati. Yakin pasti Boleh!πŸ‘
KETIGA ✔KONSISTEN - Guna ikut langkah yang betul dan berdisplin.
KEEMPAT ✔ISTIQAMAH - Jangan berputus asa.

Tindak balas adalah mengikut tahap hormon individu. 
Bila lambat, jangan kata produk tak bagus tau. Bersabar produk sedang membaik pulih struktur dan kestabilan hormon sedang dalam proses. Jika cepat bermakna ph kulit dalam keadaan yang bagus maka tidak balasnya sangat positif dan cepat sesuai dengan produk #DMS360 yang mengimbangkan serta menaturalkan semula ph kulit untuk kulit kelihatan sentiasa sihat.

INGAT!! HORMON individu kan berbeza!
Insha Allah. Semoga anda semua mendapat kulit yang sihat, segar, glowing, flawless dan bebas masalah kulit.

BERMINAT :-


HARGA GLOWING SPEED :-
RM170 SM / RM175 SS
( 4 bulan penggunaan)
Free postage

Tuesday, June 21, 2016

SATIN SKINZ PREMIUM/GLUTA TABS TERBARU : FENOMENA PAKSA CANTIK


SATIN SKINZ GLUTA TABS edisi Raya a.k.a SATIN SKINZ PREMIUM

Satin Skinz Gluta Tabs Terbaru!!!


EXTRA GLUTATHIONE & EXTRA ASTAXANTHIN
untuk kulit yang lebih cerah merona di samping merawat kulit dari dalaman tanpa pengelupasan atau keradangan.

Dengan tambahan kuasa nano ini akan meningkatkan kuasa penyerapan dengan lebih maksimum, Hasilnya kulit lebih halus, putih, jelita dan yang penting darah bersih tanpa toxin.. Syiokkk


PROMOSI COMBO RAMADHAN SATIN SKINZ
(Satin Skinz Premium/Gluta Tabs + Satin White Booster)


SATIN SKINZ PREMIUM (SSP) a.k.a SATIN SKINZ GLUTA TABS(SSGT)
Sudah Bertahun Di Pasaran
Sudah Beribu Testimoni Berpuas Hati dengan Satin Skinz
Dapatkan Sekarang!!! Terbukti Berkesan


New!!! Produk yang TOP dipasaran. Garenti puas hati. Satin Skinz 1 box ada 
dua botol iaitu collagen dan vitamin.

KENAPA PERLU MEMILIH SATIN SKINZ?

► Satin Skinz merupakan produk pertama di Malaysia yang mengasingkan bahan-bahan aktif untuk mengekalkan khasiat semulajadi tanpa pertembungan bahan-bahan lain yang mungkin menyebabkan perubahan pada khasiat asal.
► Satin Skinz bukan hanya cantik pada nama, tetapi menjanjikan kesan yang sangat luar biasa. 

Satin bermaksud = kulit yang Putih merah jambu, halus, licin, berseri serta bersinar-sinar sehebat satin !

Skinz bermaksud = Formula whitening yang bertepatan dengan semua jenis kulit dan metabolisma KHAS untuk orang asia yang mudah gelap di celah lipatan, kulit terlalu kering dan berminyak

► Satin Skinz memfokuskan kesihatan dan kecantikan kulit dari dalaman. Secara tidak langsung semua masalah berkaitan kulit seperti Kulit Kusam dan gelap, Jerawat, Parut, Eczema, Ruam, Resdung, dapat di atasi dengan mudah. Khasiat tambahan lain seperti collagen ikan kod & stemcell bagus untuk minda, tulang, rambut dan memberikan tenaga yang diperlukan oleh individu normal

► Di formulasikan untuk semua peringkat umur termasuk perempuan dan lelaki dengan dos yang di sarankan


► Mendapat sijil HALAL, KKM, FDA dan HACCP. Gunakan tanpa was-was dan yakini SATIN SKINZ !!!
SATIN SKINZ !!!

► Satin Skinz di datangkan dalam 2 botol iaitu PURE GLUTATHIONE (botol pink) PURE VITAMIN C ROSEHIP, HYDROLYZED COLLAGEN & PHYTOCELLTEC (botol biru)



SIAPA YANG PERLU AMBIL SATIN SKINZ :-



KELEBIHAN BOTOL SATIN SKINZ – PINK
(Maximum Potency Glutathione Skin Whitening Pill Complex)
► Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol pink ( 1500mg)
- Grade Reduced Glutathione : Glutamate, Cysteine, & Glycine
- Pure L-Glutathione & Basic Glutathione N-Acetylcysteine (NAC)
- Alpa Lipoic Acid (ALA)
►Perubahan tona kulit sehingga 5x lebih putih dan segar !
►Kulit lebih gebu, lembap dan tegang
►Menaikkan rona merah jambu pada wajah (Pinkish)
►Wajah lebih segar dan berseri
►Menyekat pembentukan jerawat
►Menghilangkan parut 5x lebih cepat
►Memutihkan kawasan intim dan pelipat
►Meransangkan peningkatan kolagen
►Memperbaiki tekstur kulit tua & mati
►Glutathione merupakan anti oksidan yg bagus utk menghindari dari penyakit kronik seperti kanser

KELEBIHAN SATIN SKINZ – BIRU
(Pure Vitamin C Rosehips, Hydrolyzed Collagen & Phytocelltec)

► Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol biru (1500mg)
- Premium Pure vitamin C dengan EXTRA Rosehip 
- Kolagen ikan kod
- Gabungan phyto steamcell (Apple, Tomato, Roselle)
- Astaxanthin
- Super Lemon ( Extra Vitamin C)
►Membantu dan menyokong proses pencerahan kulit dengan cepat. (Hanya dengan gabungan istimewa dari PURE GLUTATHIONE dr botol PINK)
►Mengecutkan dan memudarkan jerawat dengan 5x lebih cepat !
►Menghilangkan garisan halus pada muda dan badan
►Merawat eczema, ruam dan gatal-gatal akibat alergi dan resdung
►Rambut lebih kuat dan tidak mudah gugur
►Peningkatan metabolisme tubuh badan 3x ganda
►Membuang tokisn dan membersihkan darah kotor
►Memulihkan sakit sendi dan otot
►Memberi kecergasan badan sepanjang hari
►Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai penyakit kronik termasuk kanser


KELEBIHAN SATIN SKINZ :
❀ Perubahan tona kulit sehingga 5x lebih putih
❀ kulit lebih gebu, lembap dan tegang
❀ Menaikkan rona merah jambu pada wajah
❀ Wajah lebih segar dan berseri
❀ Menyekat pembentukan jerawat
❀ Menghilangkan parut 5x lebih cepat
❀ Memutihkan kawasan intim dan pelipat
❀ Meransangkan peningkatan kolagen
❀ Memperbaiki tekstur kulit tua & mati
❀ Mengurangkan pigmentasi & garis selulit
❀ Mengurangkan kedutan halus


SOALAN :
- Bolehkah saya hanya amalkan PURE GLUTATHIONE dari botol label PINK sahaja?

JAWAPAN :
- Tidak boleh. Satin Skinz perlu di ambil serentak, bukan berasingan kerana ahli farmasi telah membuat formulasi yg sangat bertepatan dgn dos untuk setiap individu. Botol berlabel pink berfungsi untuk pemutihan kulit manakala botol berlabel biru berfungsi untuk menyokong bahan-bahan dari botol PINK supaya dapat diserap dan diterima oleh sistem badan secara sempurna.

- Peranan tablet dari botol berlabel biru pula adalah untuk reverse proses oxidization bagi membolehkan Glutathione tetap berada dlm keadaan ‘Reduced’ untuk menjadikan kulit lebih cerah dari masa ke semasa. Glutathione dalam produk Satin Skinz mempunyai gred berkualiti tinggi yang sangat bagus dan telah dipadatkan. Reduce Glutathione juga dikenali sebagai L-Glutathione.

Penggunaan :
2 biji sehari boleh tahan = 2 bulan
4 biji sehari boleh tahan = 1 bulan


CARA PENGAMBILAN SATIN SKINZ PREMIUM / GLUTA TABS:-
► Ambil 1 biji dari botol biru + 1 biji botol pink. Perlu di telan / di hisap serentak ! (disarankan TELAN)
► Makan sehari 2 kali iaitu pada waktu pagi (sebelum sarapan) dan sebelum tidur.
► Disarankan ambil semsa perut kosong 
► Minum air masak sebanyak 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang terbaik dan sempurna.

CARA PENGAMBILAN SATIN SKINZ PREMIUM/GLUTA TABS KETIKA BERPUASA :-

1) SATIN SKINZ PREMIUM / GLUTA TABS
Selepas Sahur : Sepasang SSP / SSGT
Sebelum Tidur : Sepasang SSP / SSGT

2) SATIN SKINZ PREMIUM / GLUTA TABS & SATIN SKINZ WHITE BOOSTER
Selepas Sahur : Sepasang SSP / SSGT
8.30 mlm : Sepasang SSWB
Sebelum Tidur : Sepasang SSP / SSGT

3) SATIN SKINZ PREMIUM / GLUTA TABS & JULIET MANJA BY SATIN SKINZ
Selepas Sahur : Sepasang SSP / SSGT
8.30 mlm : Sepasang SSP / SSGT

Sebelum Tidur : Juliet Manja 2 biji

1 kotak satin skinz boleh tahan sehingga 2 bulan penggunaan sekiranya anda ambil 2 biji sehari. Maksimum pengambilan dalam sehari adalah 4 biji. Untuk kotak yang pertama di sarankan ambil 4 biji sehari untuk mempercepatkan proses whitening berlaku.. 

Flavour Satin Skinz sedikit masam dan manis. Ia boleh di hisap atau di telan. Kami menyarankan anda menelan terus bersama-sama air masak (plain water) Ia sangat bangus untuk membersihkan usus di samping mendapatkan kulit idaman yang berseri sehalus satin !


Cara consume senang je... uolls kena telan serentak kedua-dua jenis ni tadi.... sebiji dari botol pink dan botol biru. Hasilnya 10x ganda lebih cepat dan berkesan compare produk lain sebab Satin Skinz ada 2 formula ! 

Apa formula tu? formula pertama yang dalam botol pink focus untuk puteh melepak dan formula kedua yang dalam botol biru untuk rawat segala masalah berkaitan kulit!

P/S Jangan lupa ya minum air masak 3-5 liters sehari bagi membantu mendapatkan kadar serapan yang sempurna! 

BAGAIMANA SATIN SKINZ BERTINDAK DALAM BADAN KITA!

PURE VITAMIN C
menyahkan toxic dalam badan yang berpunca dari pemakanan seharian,persekitaran dan lain2.

PURE GLUTA
selepas badan sudah bebas dari toxic,pure gluta bertindak untuk memutih dan mencerahkan kulit.

Digalakkan mengambil SATIN SKINZ secara berterusan kerana toxic dalam badan sentiasa akan ada walaupun sedikit. 

Satin Skinz telah disahkan selamat diambil oleh KKM. Ref. No KKM seperti dibawah:


TIPS PENGAMBILAN SATIN SKINZ YANG BERKESAN !!!

TESTIMONI SATIN SKINZ PREMIUM:-












perghhh!!! Abang ni..LETOP sangat 

Jeragat bawah mata mula hilang dan kulit tampak lebih berseri 



Oucchh...beza sangat, perubahan seawal 5 hari 

tiada lagi masalah kulit kusam dan berminyak!!!




hahaaaaa..banyak tak testimoni satin skinz..tak larat mak nak upload semua nok..follow us in instagram or facebook k untuk lihat testimoni-testimoni terkini..
AMARAN!!!

Hati-hati dengan satin skinz fake. Anda boleh imbas hologram yang ada pada kotak satin skinz menggunakkan sebarang mobile apps 

TAKUT FAKE??
Dapatkan dari kami : PERMATA BEAUTY


.
IBU MENGANDUNG BOLEH AMBIL TAK SATIN SKINZ?

Jawapan: 
BOLEH, tapi mestilah di kandungan berusia 6 bulan keatas. 6 bulan kebawah adalah tidak digalakkan kerana bayi masih kecil dan belum stabil sepenuhnya. 


Selepas 6 bulan, ibu-ibu boleh terus consume/amalkan serta DIGALAKKAN mengambil satin skinz sehingga pantang dan seterusnya untuk penyusuan/breastfeed. Satin skinz dapat membantu menyihatkan tubuh badan ibu selepas bersalin dan mampu memperbanyakkan pengeluaran susu ibu. wow!

IBU MENYUSU sangat digalakkan untuk ambil SATIN SKINZ PREMIUM 

NAK TIPS PENGAMBILAN SATIN SKINZ PREMIUM YANG LEBIH BERKESAN ?
Amalkan pengambilan Satin Skinz Premium bersama-sama
Satin Skinz White Booster. Kesan CEPAT, BERGANDA dan MAKSIMA


SATIN SKINZ GLUTA TABS
HARGA SEBENAR:
RM 180/ ss RM 190 

HARGA KAMI
RM150/ss RM160
(Penggunaan Sebulan)
Free Postage


NAK HARGA COMBO :-
HARGA COMBO SATIN SKINZ PREMIUM + WHITE BOOSTER :-
RM240 SM/ RM250 SS
FREE POSTAGE

SATIN SKINZ GLUTA TABS (SSGT) PROMOSI RAYA!!
FREE SAMPUL RAYA