Wednesday, June 14, 2017

Krim Kuneng Dnars

Ramai yg bertanya mcmana rupe krim kuneng tue ? adakah ianye kuneng ? ya ! mmg ianye berwarna kuneng .. kerana ape .. kerana kunyit merupakan salah satu bahan dlm penhasilan krim kuneng ini .
kunyit mmg kita ketahui kebaikkan die kan . x tahu ?
sila google :P
 
  
 
YELLOW CREAM (KRIM KU-NENG) 6g
-Untuk kulit normal/jeragat sahaja. (Jika bermasalah jerawat, tunggu sehingga masalah jerawat selesai baru boleh menggunakan krim ku-neng)
 
Diformulasikan dari pati-pati herba yang terpilih termasuk 3 jenis kunyit. Pengguna akan dapat merasai perubahan pada kulit wajah setelah menggunakannya secara teratur.

- Menghilangkan jeragat/ parut pada wajah.
-Membersihkan kulit wajah, wajah akan jadi lebih cerah, gebu dan segar.
-Yang utama adalah kerana ianya dapat mengembalikan aura/seri wajah secara semulajadi.
-Menghilangkan garis-garis halus @ kedutan pada wajah.

Penggunaan: Dipakai secara berselang seli bersama night cream. Pakai secara nipis sebelum tidur. Harga mmg sgt murah nak dibandingkan dgn produk-produk lain dipasaran RM26.90

Untuk order wasap terus ke : 
019-2559617   Terima Kasih, Love  

Tuesday, June 13, 2017

Kenapa set normal ada 2 jenis sabun???

Soalan kenapa set normal ada 2 jenis sabun rasanya dah byk kali diajukan..entry kali ni saya citer sket lah kenapa & apa fgsi & apa kaitannya.... xla pakar ngat..tp leh membantu serba sedikit anda dgn informasi2 yg saya tau...sket2 je la..bkn la tau sgt2...hehehe....


CERITA SABUN BERAS....

1. Sabun beras ni fungsinya utk singkirkan sel kulit mati, lapisan klit yg dah kusam kat atas muka kita ni... sbb tu terjadinya klit kusam gelap & sebagainya.... (bila citer pasal sabun beras tu teringat dulu2 nenek aku pernah ckp.. klau nk tanggal daki kat badan..mandi pkai air basuhan beras....haaa...segala daki lama, klit2 kusam tu boleh tanggal..) sama gak la aplikasinya dgn sabun beras ni.. dia bleh membantu klit yg tua2 tu tersingkir..... sbb tu anda mgkin rasa pedih/mngelupas & sebagainya....

2. Sabun beras ni jgak leh menbantu mengecutkan jerawat2 yg ada.....pown ada gak petua nenek moyang kita..klau nk hindar msalah jerawat..cuci muka dgn air beras...lbh jimat & xyah beli pencuci muka dah... & ada gak org tnya kenapa set jerawat/berminyak dpt 2 sabun beras & xde sabun kolagen...jwpn ringkas : sabun beras tu utk kecutkan jerawat & keringkan minyak kat muka..klau pkai sabun kolagen, bila jerawat nk kering &minyak nk reduce...huhuhu...

CERITA SABUN KOLAGEN.......

1. xde citer ngat sebenarnya.....dia ni kawan sabun beras je.. fgsi sama je mmbersih, memutih, menegang.... kenapa dia bg sabun kolagen???? sbb pencuci jenis sabun ni biasanya mmg mengeringkan klit sket... jd sabun kolagen ni dia timbalkan blk kekeringan klit kita tu sbb pkai pncuci jnis sabun.....bg lembap klit blk..dia bg kolagen kat muka kita ni spya krglah kedut...kang kering kulit kang kedut muka..ehehe...

tu serba sedikit pngetahuan saya tentang sbb2 kenapa ade 2 jnis sabun ni...(sbb DNARS ni special....produk lain xde kot 2 pncuci..tu yg pelik sket kot....)....hehehe

Untuk order wasap terus ke : 
019-2559617   Terima Kasih, Love  

Kesan awal penggunaan DNARS Skincare


 
KESAN AWAL PENGGUNAAN ~ Sesetengah org shaja mengalami situasi ini :)
==================================

GATAL/PEDIH/KERING...


...
 Reason: Ianya adalah tindak balas skincare tersebut keatas kulit kita.. dimana penanggalan sel kulit kering/mati/tua di atas permukaan kulit...

Sel kulit tua/mati diatas kulit yg terenap tersebut yang menyebabkan kulit jadi kering, kusam & tidak bermaya....

Jadi dengan penyingkiran kulit mati tersebut akan menghasilkan sel kulit baru yang lebih muda & segar.

Penyingkiran kulit lama la yang akan menyerlahkan keserian kulit seperti mendapat kulit baru.

Penggunaan krim mlm akan membantu sel kulit tumbuh baru setiap hari

Penggunaan sabun beras setiap hari akan membantu menyingkirkan sel kulit matang/tua setiap hari...maknanya kulit kita sntiasa akan segar/muda, kerana pengantian sel2 kulit mati kepada sel kulit baru.....

Lepas tu , kulit da CANTIK & GEBU kan kan ?? yeayyyyyy !! 

Oleh itu wahai customer customer ku tersayang... sekiranya anda mengalami perubahan seperti ini..di harap anda dapat displin kan diri yer...bersabar dgn tindak balas yang berlaku..dan yang paaaaling utama..sila feedback kat saya sekiranya berlanjutan..
 
Untuk order wasap terus ke : 
019-2559617   Terima Kasih, Love  

Produk Dnars Skincare


Produk Dnars Skincare adalah produk kecantikan dari Malaysia dan mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia. Selamat dan ia berkesan!

Dnars Skincare dapat mengatasi pelbagai masalah kulit :


* Menghilangkan jerawat & parut bekas jerawat



* Menyamarkan & menghilangkan bintik-bintik hitam & putih di wajah



* Mengecilkan pori-pori



* Pigmentasi atau warna kulit tidak sekata



* Memutihkan & mencerahkan warna kulit



* Meremajakan & membuatkan kulit nampak bercahaya



* Menegangkan kulit muka sehingga anda kelihatan lebih muda



* Menghilangkan parut di wajah



* Menghilangkan kedutan



* Mengatasi masalah jerawat



* Mengatasi masalah jeragat



* Menyerikan kulit yang kusam



* 100% recommended















Dnars Skincare RM59.90 (SET NORMAL/ JERAGAT)
1 sabun beras
1 sabun collagen 
1 krim siang (sunblock)
 1 krim malam



Dnars Skincare RM59.90 (SET BERMINYAK/ JERAWAT)

2 sabun eras
1 krim siang
1 krim malam
*set normal/jeragat adalah berbeza dengan set jerawat.

Dnars Skincare Day Cream RM26.90

Dnars Skincare Night Cream RM26.90

Dnars Skincare Toner Collagen RM27.90


Dnars Skincare Toner Treatment RM21.90

Dnars Skincare Sabun Beras RM13.90

Dnars Skincare Sabun Collagen RM13.90

Dnars Skincare Gold Foundation RM39.90

Dnars Skincare Yellow Cream RM26.90

Dnars Skincare Body Soap RM19.90


Testimoni-testimoni yang telah menggunakan Dnars Skincare dan 
100% recommend produk ini...






Mereka adalah guru-guru yang telah menggunakan produk Dnars Skincare. Terbukti produk ini tidak mengecewakan. Lihat kulit mereka licin, putih berseri tanpa cela. Tak perlu mekap lagi hanya menggunakan sunblock sudah memadai.







Ini adalah set lengkap yang mereka gunakan. No. 1 & 2 adalah set trial dan toner collagen adalah basic set dalam penggunaan produk ini.










Untuk order wasap terus ke : 
019-2559617   Terima Kasih, Love  


Produk Dnars


DNARS SET ASAS NORMAL/JERAGAT


Item : 
1. Sabun susu beras
2. Sabun Kolagen
3. Magic Day Cream (krim siang/sunblock)
4. Magic Beauty Cream (krim mlm)
RM 59.90 

postage rm7sm/rm9 ss

DNARS SET ASAS SENSITIF  ( dahulu dikenali dengan set berminyak / jerawat )

Item : 
1. Sabun susu beras (2 unit)
2. Magic Day Cream (krim siang/sunblock)
3. Magic Beauty Cream (krim mlm)
RM 59.90 
postage rm7sm/rm9 ss

DNARS TONER COLAGEN

TONER COLAGEN (60ml)

Untuk kulit normal, kulit jeragat sederhana/sedikit, kulit kering

- mengecilkan liang pori.
-menyegarkan kulit.
- mengelakan kekeringan kulit

RM 27.90
postage rm7sm/rm9 ss
















DNARS TONER TREATMENT

TONER TREATMENT (30ml)

Untuk kulit berjerawat, kulit jeragat teruk.

- mengecilkan liang pori.
-menyegarkan kulit.
- mengelakan kekeringan kulit.
- merawat jerawat/jeragat.

RM 21.90

postage rm7sm/rm9 ss






























DNARS MAGIC BEAUTY CREAM (NIGHT CREAM)  

-Membuang sel kulit mati.
-Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru dan merawat kulit bermasalah.
-Memperbaharui sel kulit mati.
-Menghapuskan jeragat, jerawat, parut & pigmentasi.
-Mengecilkan pori-pori.
-Melembapkan dan menggebukan kulit.
-Menjadikan wajah lebih mulus dan tona kulit lebih sekata.

RM 26.90 (6g)
RM 69.90 (15g)

Postage rm7 sm/rm9 ss



DNARS MAGIC DAY CREAM (SUNBLOCK) SPF 15 -6g

-Campuran serbuk mutiara asli di dalamnya dapat membantu menghilangkan jeragat, bintik-bintik hitam & parut secara efektif.
-Memutihkan/mencerahkan kulit wajah dan membantu menghilangkan kedutan di wajah.
-Dapat digunakan sebagai foundation sebelum penggunaan make-up pada wajah untuk mencegah kembalinya jeragat dan bintik hitam.

RM 26.90 (6g)
RM 69.90 (15g)

Postage rm7 sm/rm9 ss




DNARS YELLOW CREAM (KRIM KU-NENG)


YELLOW CREAM (KRIM KU-NENG) 6g
-Untuk kulit normal/jeragat sahaja. (Jika bermasalah jerawat, tunggu sehingga masalah jerawat selesai baru boleh menggunakan krim ku-neng)

Diformulasikan dari pati-pati herba yang terpilih termasuk 3 jenis kunyit. Pengguna akan dapat merasai perubahan pada kulit wajah setelah menggunakannya secara teratur.

- Menghilangkan jeragat/ parut pada wajah.
-Membersihkan kulit wajah, wajah akan jadi lebih cerah, gebu dan segar.
-Yang utama adalah kerana ianya dapat mengembalikan aura/seri wajah secara semulajadi.
-Menghilangkan garis-garis halus @ kedutan pada wajah.

Penggunaan: Dipakai secara berselang seli bersama night cream. Pakai secara nipis sebelum tidur.

RM 26.90 (6g)
RM 69.90 (15g)

Postage rm7 sm/rm9 ss





DNARS MAGIC GOLD FOUNDATION

MAGIC GOLD FOUNDATION (SPF 40) 

Alami perubahan wajah dengan foundation ajaib yang merawat cela wajah dalam masa 5 minit. Bedak asas SPF 40 & minyak biji anggur yang bertindak sebagai anti-oksidan yang melindungi sel kulit selama 12 jam dari sinaran UV yang boleh merosakkan kulit.

-Mencerahkan, menganjalkan & menegangkan kulit wajah.
-Menutup kecelaan pada wajah.
-Mengandungi vitamin E yang bertindak menghilangkan parut pada wajah.
-Sesuai untuk kulit jeragat/kulit kusam/ sensitif/normal.
-Tidak berminyak, tidak cepat berpeluh & ianya kalis air, boleh bertahan selama 12 jam.
-Dikeluarkan dalam 1 warna sahaja tetapi sesuai untuk semua jenis kulit kerana ianya bertindak secara ajaib mengeluarkan warna mengikut jenis darah/ tona kulit.

RM 39.90

Postage rm7 sm/rm9 ss



Google+ Badge