Wednesday, November 26, 2014

SET IBU PUTIH OXYGEN WHITE : NINA SKINCARE

NINASKINCARE : SET IBU PUTIH OXYGEN WHITE, KEMBALIKAN KULIT GEBU MULUS CERAH BERCAHAYA

(100% official agen ninaskincare)
DI JAMIN ORIGINAL !!!
hot selling!!! 

produk baru masih fresh keluaran ninaskincare !! baru masuk market beribu riban cust order!! ibu putih oxygen white skincare 

feedback : ibu putih oxygen white 
baru 4 hari dah skin dah pinkish , kalau sebulan acano tu ?
 

 
BERIBU TESTIMONI DALAM MASA YANG SINGKAT !!!!
TANPA PENGELUPASAN !!
LULUS KKM !!
DI JAMIN ORIGINAL !!

RM120
TERMASUK POS SEMENANJUNG
  - Masih tercari-cari set penjagaan WAJAH sesuai untuk kulit kusam
 berjerawat ?
- Inginkan kulit kekal sihat, cerah berseri tanpa masalah ?
- Set lengkap NINASKINCARE IBU PUTIH OXYGEN WHITE boleh 
membantu..
- Banyak testimoni puas hati dengan kesan seawal 1 minggu !!

Ibu Putih Oxygen White Skincare kelengkapan harian kita utk kulit sentiasa sihat, tiada masalah dan tampil lebih cantik.

 
IMPORTANT !!!  
ibu putih oxygen white skincare dah ada kkm hokay!! so xperlu risau... jom ramai2 kita cantikkn muka kasi glowing2 mcm founder #ninaskincare jugaakk .
TESTIMONI IBU PUTIH OXYGEN WHITE SKINCARE
 
 
 
 
 
 
 
 
 
after consume #ibuputihoxygenwhite .. get a good result from the good product.. she was so happy..alhamdulillah..
 
BERMINAT MENCUBA?
JOM ORDER SEKARANG..
Harga Promosi :
RM120 .00 (SM) / RM125 (SS)
RM110 .00 (SM) / RM115 (SS)
~ free postage)

LADY SECRET BUST UP MURAH & ORIGINAL


 
Ingin besarkan payudara untuk SUAMI tercinta? Payu dara telah kendur selepas bersalin dan menyusukan anak ?besarkan payudara
LADYSECRETZ BUST UP ™ merupakan produk yang menjadi pilihan untuk membantu membesarkan dan menegangkan payu dara wanita dalam masa yang singkat. Berperisa strawberi yang sangat sedap dan diadun dengan 2 sumber penting iaitu Pueraria Mirifica dan Pueraria Lobata.
Berikut  kelebihan & manfaat yang anda turut akan perolehi jika anda amalkan LadySecretz Bust Up secara konsisten ...
✔ Menambah saiz payudara
✔ Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur
✔ Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak
✔ Merawat masalah – masalah yang berkaitan dengan rahim
✔ Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi kencing (bladder)
✔ Mengetatkan vagina
✔ Menghilangkan bau badan dan bau peluh
✔ Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain
✔ Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih ‘muda’
✔ Mencerahkan kulit termasuklah kulit pada bahagian puting payudara
✔ Menganjalkan kulit yang melendut
✔ Melambatkan proses penuaan

Usah ragu-ragu! LADYSECRETZ BUST UP disahkan HALAL dan SELAMAT

kkm
Lady Secretz Bust Up diklasifikasikan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia sebagai produk makanan di bawah Akta Makanan 1985 kerana tidak mengandungi bahan aktif melebihi 20%. Ia adalah berasaskan bahan semulajadi dan diyakini 100% HALAL! Pengilang kami juga telah mendapatkan kelulusan halal dari JAKIM.
Lagi tentang Lady Secretz Bust Up
• Kesan awal adalah bergantung pada tindakbalas individu. Tapi secara puratanya, ia mengambil sekitar 30 hari untuk anda lihat kesan yang ketara!
• Lady Secretz Bust Up diformulakan 100% dari bahan semulajadi tanpa bahan kimia yang merbahaya! Ia telah disahkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)
Oleh itu, anda boleh ambil produk ini tanpa sebarang kerisauan!
SOALAN LAZIM LADYSECRETZ BUST UP
SATU KOTAK ADA BERAPA SACHET?
Ada 30 sachet Untuk 30 hari (sebulan).
SIAPA YANG TIDAK BOLEH AMBIL PRODUK INI?
Wanita yang mengandung, menyusu, period dan juga manusia yang mempunyai jantina lelaki.

lady secretz

Cara Pengambilan LadySecretz Bust Up!

Pertama :
Campurkan dengan 120ml – 150ml air. Air yang digunakan jangan terlampau panas, nanti dikuatiri nutrisi hilang.
Kedua :
Pastikan diminum dengan perut kosong. Saranan minum 15 minit sebelum sarapan pagi
Ketiga :
Digalakkan gunakan produk ini selepas datang bulan

LIHAT!! Apa kata pengguna LadySecretz Bust Up!

Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers
testimoni

Berapa harga 1 kotak Lady Secretz Bust Up?

Harga sekotak Lady Secretz Bust Up sebelum ini RM180.00

Dapatkan harga istimewa SEGERA! KINI HANYA!!

harga

 Percuma POS LAJU!

 

***PROMOSI HARGA MURAH MURAH***

 

 

Tuesday, November 25, 2014

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN MURAH MURAH

 
http://homebeautyhealthtips.blogspot.com/2013/10/secret-skin-white-kawaii-collagen.html
 
Packaging berkembar SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN dalam 2 Jar lebih hebat kerana hadir bersama sebotol kapsul SSWKC dan Krim Ibu Jerawat percuma. 
LIMITED EDITION ONLY, while stock last
Tak usah risau kerana kandungan bahan lebih TINGGI DAN LEBIH CEPAT BERKESAN.
video
  • Kulit Putih & Sehalus kulit bayi seawal 3 hari..
  • Kulit Lembap dalam masa 1 hari..
  • Kulit Halus dalam masa 1 hari..
  • Kulit Tegang, Anjal & Muda dalam masa 15hari..
  • Jerawat Kecut dalam masa 3 hari..
  • Kulit Berminyak berkurang dalam masa 5 hari..
  • Parut Pudar dalam masa 7 hari..
 SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN adalah pilihan yang TEPAT untuk anda!
 
http://homebeautyhealthtips.blogspot.com/2013/10/secret-skin-white-kawaii-collagen.html
 
1,600,000mg
36x Anti-Oxidant
14x Stem Cell
20x Super Fruits
Pitera Rich Extract
 
PROMOSI pek berkembar
HARGA : RM 160.00 
2 Jar 
+percuma Kapsul SSWKC (30 biji)
+percuma Krim Ibu Putih
+ Termasuk Postage
+ Free Gift 
 
Teknologi terbaru dari JAPAN & FRANCE digunakan dalam proses pembuatan produk ini untuk menghasilkan produk berkualiti tinggi, pantas diserap ke salur darah, menggunakan teknologi nano menghasilkan butiran halus molekul nano untuk diserap pantas oleh badan dan memberi kesan yang diinginkan seawal 3 hari.
 

Bahan-bahan utama:

Wild Blueberry Stem Cell, Blueberry Stem Cell, Raspberry Stem Cell, Green Apple Stem Cell, Apple Stem Cell, Snow Lotus Stem Cell, Green Tea Stem Cell, Tomato Stem Cell, Swiss Red Grape Stem Cell, Grape Stem Cell, Argan Fruit Stem Cell, Rosella Stem Cell, Cranberry Stem Cell, Blackberry Stem Cell Trehalose, Chondrus Crispus, Pure L-glutathione, Hydrolyzed Peptide Tilapia Collagen, Phyto Hyaluronic Acid, Pitera Extract, Pearl Powder, Biotin,Acaiberry, , Strawberry, Pamogranate, Avocado, Grape Seed Extract, Perilla Seed Extract, Mangosteen Extract, Vitamin D3, Viamin C, Kiwi, Co-Enzyme Q10, Astaxanthin, Omega 3, Papaya, Lemon.

 
Inilah dia supplement PALING TERBAIK kerana bahan-bahannya LUAR BIASA untuk kesan LUAR BIASA.

Apa SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN mampu berfungsi untuk anda ;
 
  • Merangsang kolagen asal kulit 
  • Menghalang sinar UV matahari 
  • Mengaktifkan penghasilan kolagen
  • Melambatkan penuaan dengan efektif
  • Meningkatkan stem cell kulit 
  • Pemutihan kulit lebih pantas 
  • Kulit lebih anjal & muda 
  • Menghilangkan kedutan 
  • Menghilangkan kulit sun-burn
  • Menghilangkan jerawat 
  • Menghilangkan parut hitam 
  • Mengurangkan jeragat
  • Mengatasi kulit bersisik 
  • Kulit kering menjadi lembap 
  • Kulit kasar menjadi halus 
  • Mengatasi penyakit kulit 
  • Mengatasi masalah kulit rosak 
  • Mengatasi sakit sendi tulang
  • Sesuai untuk ibu mengandung 
  • Sesuai untuk ibu menyusu 
  • Mengurangkan stretchmark 
  • Mengurangkan selulit
  • Menurunkan kolestrol 
  • Mengatasi rambut gugur
  • Mengatasi bibir mengelupas
  • Meningkatkan kecergasan badan yang letih
  • Membuang toksin 
  • Sesuai untuk lelaki & wanita 
  • Mengatasi masalah jantung, darah tinggi, kanser& kencing manis
  • Sangat sesuai untuk usia 13 tahun hingga 90 tahun
  • Sesuai diambil oleh orang tua yang sakit kronik
  • Tingkatkan pengeluaran susu ibu 
  • Melangsingkan badan
 

Kesan Lebih Hebat, 
Harga Jimat dengan 2 JAR !!

percuma Kapsul SSWKC 30 biji dan 
percuma Krim Ibu Jerawat SSWKC
 
 
Kesan lebih pantas berbanding produk jenama lain!! kerana 14x stemcell, 1,600,000mg collagen nano!! 

Tak rugi anda mencuba !!
  • LULUS HALAL JAKIM
  • LULUS KKM
  • 100% kilang muslim halalan toyyiban
  • gunakan tanpa ragu-ragu
 

Cara Pengambilan:
  • 1 sachet/scoop sehari sebelum tidur
  • Boleh dicampur dan dibancuh dengan air kosong ataupun jus
  • Boleh juga dikemam di bawah lidah (cara ini lebih cepat tindak balasnya berbanding dengan bancuh)
  • Minum ketika perut masih lagi kosong
  • Pantangnya adalah dilarang minum minuman berkafien atau bergas semasa mengambil produk ini
  • Mulakan pengambilan pada minggu pertama 2 (dua) sachet / 2 scoop sekaligus setiap hari, 2 Dua sachet/scoop dicurahkan dlm mulut dan dikemam sebelum tidur selepas perut kosong. Biarkan cair bersama air liur. 
  • Pada minggu kedua ambil 1 sachet/scoop sehari sahaja. 
  • Bolehkah SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN diambil sebelum sarapan pagi?.   
  • Disarankan untuk ambil sebelum tidur malam kerana badan kita bertindak balas semasa tidur malam.
 


Secret Skin White Kawaii Collagen juga sesuai untuk yang 

sakit sendi, sakit lutut, artrithis dan juga sakit kronik yang lain.

Berminat untuk dapatkan  produk “SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN”   yang di  jamin selamat, berkualiti, berkesan dan dengan harga yang berpatutan. 

Dapatkan  produk terlaris SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN sekarang.
http://homebeautyhealthtips.blogspot.com/2013/10/secret-skin-white-kawaii-collagen.html
 
Packaging berkembar SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN dalam Jar LEBIH HEBAT kerana hadir bersama sebotol tablet SSWKC dan Krim Ibu Jerawat percuma dan Kandungan Bahan Lebih Tinggi dan Lebih Cepat Berkesan dengan Hanya 1 sachet /scoop sebelum tidur, kulit terus nampak glowing!LIMITED EDITION ONLY, while stock last.

PROMOSI pek berkembar
LIMITED EDITION ONLY, while stock last
2 Jar
HARGA hanya ; 
RM 160.00

+Percuma Kapsul SSWKC 30 biji
+Percuma Krim Ibu Putih SSWKC
 +termasuk postage
+free gift 
http://homebeautyhealthtips.blogspot.com/2013/10/secret-skin-white-kawaii-collagen.html
 
PROMOSI pek COMBO
SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN 
Pek Berkembar 70 sachet
+Percuma Kapsul SSWKC 30 biji
+Percuma Krim Ibu Putih SSWKC

Produk SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN 
berfungsi untuk Kesihatan & Kecantikan anda 



ZOFEA BEAUTY SECRET 
(Harga Pasaran RM159.00)
+free Pil Payudara Zofea 60 biji

Produk  ZOFEA BEAUTY SECRET
yang dikhususkan untuk Payudara Montok & Kulit Cantik.
HARGA Hanya : RM 290.00
+free Postage
 

Pembelian secara online dan penghantaran percuma ke seluruh Malaysia;
Q&A

Adakah Produk SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN menyebabkan mana-mana kesan sampingan selepas menggunakan?
SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN adalah produk yang selamat untuk digunakan kerana kandungannya 100% bahan semulajadi tanpa bahan kimia. Bahkan pengambilan secara berterusan sangat digalakkan kerana kesan manfaatnya untuk kesihatan dalam jangka panjang.

Berapa lamakah kesan boleh dilihat selepas consume SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
Kesan boleh dilihat dalam 7 hari ke 14 hari bergantung kepada tubuh masing-masing. Ada yang cepat dan ada yang lambat.

Adakah Produk SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN Halal?
Kami sudah mendapatkan kelulusan daripada JAKIM. Anda boleh mengambilnya tanpa ragu-ragu.

Apakah SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN boleh diambil oleh wanita hamil?
Produk ini dibolehkan kepada wanita hamil 4 bulan ke atas.

Apakah SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN boleh diambil oleh wanita yang sedang menyusukan bayi?
Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang menyusukan bayi kerana ia dapat menambah pengeluaran susu ibu supaya masalah kekeringan susu badan tidak lagi berlaku.

ApakahSECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN boleh diambil oleh wanita yang sedang haid?
Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang haid.

Apakah rasa SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
Perisa buah-buahan yang lazat iaitu campuran raspberry+strawberry+cranberry.

Apakah saya perlu pantang apa-apa semasa consume SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
Ya, anda perlu pantang minuman berkafein seperti kopi, nescafe, teh, milo, coklat dan air bergas. Tujuan disuruh berpantang kafein kerana sesuatu produk akan menjadi tidak berkesan jika kafein tinggi dalam badan. Anda juga perlu pantang mandi air panas.

Bagaimanakah cara yang terbaik untuk mengambil SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
Cara yang terbaik ialah dengan memulakan pengambilan pada minggu pertama dua sachet sekaligus setiap hari, Dua sachet dicurahkan dlm mulut dan dikemam sebelum tidur selepas perut kosong. Biarkan cair bersama air liur. Pada minggu kedua ambil 1 sachet sehari sahaja.

Siapakah yang sesuai mengambil SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
Wanita yang sesuai mengambilnya ialah anak dara yg belum berkahwin, wanita yg sudah berkahwin, wanita yg sedang menyusukan anak, wanita yg masih dalam pantang bersalin dan wanita yg sudah menopause. Ia juga sesuai kepada golongan berusia 12 tahun hingga 80 tahun.

Bolehkah saya minum SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN bersama produk supplement yang lain?
Boleh. Anda disyorkan untuk jarakkan 15 minit dengan supplement lain. Dan jarakkan 12 jam dengan supplement untuk kurus

 
Paling penting ialah ...
HALAL
LULUS KKM

100% kilang muslim halalan toyyiban. Gunakan tanpa ragu-ragu

Antara Testimoni Pengguna 1:
Dulu wajah saya penuh dengan jerawat batu dan parut jerawat. sejak consume SECRET SKIN WHITE wajah saya kembali licin berseri. jerawat pun dah semakin segan silu nak keluar. Parut-parut hitam bekas jerawat makin pudar. rasa mcm tak percaya sebab semua jerawat dan parut jerawat hilang sekelip mata!


Antara Testimoni Pengguna 2:
Tiap kali tengok cermin mmg sakit hati sy tengok jerawat batu dan parut jerawat kat pipi ni. Memang susah sangat nak hilang. Sejak consume SECRET SKIN WHITE jerawat makin kecut. Parut jerawat pun pudar. Kulit kusam jadi cerah berseri-seri. sekarang sy senyum memanjang bila lihat cermin sebab kulit dah cantik!







 

***PROMOSI HARGA MURAH MURAH***
 








GARCINIA BURNER MURAH & ORIGINAL

30 KAPSUL
UNIQUE WEIGHT LOSS SUPPLEMENT
 
http://homebeautyhealthtips.blogspot.com/2014/10/produk-garcinia-burner.html
 

MASIH MENCARI PRODUK PERLANGSINGAN TERBAIK?
YANG MENJANJIKAN KESAN YANG PANTAS DAN SELAMAT?
 
JANGAN RISAU,GARCINIA BURNER BERSEDIA MEMBANTU ANDA!
GB ADALAH SUPPLEMENT PERLANGSINGAN TERHEBAT DARI GERMANY!
  • 100% ORGANIK
  • TANPA PERLU SENAMAN
  • TANPA PERLU BERDIET
  • TANPA PERLU BERLAPAR
  • TURUN 7-9 KG SEBULAN
 
HARGA RM 120.00
Termasuk Postage
 
TIADA KESAN SAMPINGAN & TIDAK MENJEJASKAN AKTIVITI HARIAN ANDA SEPERTI PENING, LETIH, MENGANTUK, MUAL, ANGIN, SUKAR TIDUR MALAM, SEMBELIT, JANTUNG LAJU & GANGGUAN HORMON?
MENDAPAT PENGIKTIRAFAN SEBAGAI SUPPLEMENT PERLANGSINGAN TERBAIK DISELURUH EROPAH SERTA DIPERSETUJUI OLEH SELURUH AHLI2 FARMASI DI EROPAH
  • HALAL
  • 100% NATURAL
  • PENURUNAN SEBANYAK 3-5KG SEMINGGU
  • TANPA PERLU DIET & SENAMAN
  • MELANCAR& MEMBAIK PULIH PEREDARAN DARAH
  • MEMBUANG TOKSIN DALAM TUBUH
  • MENGHALANG PEMBENTUKAN LEMAK
  • MENGAWAL BERAT BADAN & MENGURANGKAN SELERA MAKAN
  • MENGURANGKAN KOLESTROL
  • MENAMBAH TENAGA


KEBAIKAN
  • Menggunakan teknologi biotech
  • Mengandungi ekstrak aloe vera & oren utk menegangkan kulit kendur akibat proses turun naik berat badan
  • Tanpa perlu diet,berlapar & bersenam
  • Kesan yang pantas
  • Turut membakar kalori sewaktu tidur
  • Tidak menyebabkan kesan sampingan seperti pening,loya,masuk angin,jantung berdebar,gangguan hormon,sukar tidur malam dan lesu
KEISTIMEWAAN SUPPLEMENT PERLANGSINGAN NOMBOR 1 DI GERMANY!
  • Formula original Dr.Oz
  • 100% Organik (nature valley)
  • Supplement bawah pengawasan farmasi
  • Mempunyai serat larut yang mampu memberikan rasa kenyang selama 8 jam
  • Mampu menurunkan berat badan 2-4 kg dalam seminggu
  • Tidak menganggu sistem penghadaman & hormon
  • Membuang toksin serta mencantikkan struktur kulit
  • Mengandungi aloe vera dan green tea yg mampu mengembalikan keanjalan kulit yang mengeleber akibat proses penurunan berat badan
  • Tanpa perlu diet dan senaman
  • Mengandungi teknologi biotech yang mampu mempercepatkan proses penurunan lemak dan mencairkan lemak2 tepu walaupon sewaktu tidur.
  • Tidak menyebabkan kesan sampingan seperti mual, pening2, angin dalam badan, cepat penat, termengah2, moody. jantung berdebar, sukar tidur waktu malam.
KANDUNGAN
  • Garcinia Cambogia Extract
  • Orange Peel Extract
  • Aloe Vera
  • Hoodia
  • Green Tea
CARA MAKAN GB
MINGGU PERTAMA
1 biji / sehari selepas sarapan pagi
MINGGU KEDUA
2 biji / Sehari sekali selepas sarapan pagi


Lebihkan minum air suam, agar proses pembakaran lemak berjalan lancar dan cepat.Setiap 25kg berat badan memerlukan 1 liter airJaukan dari minuman seperti air kelapa, air limau, teh O dan minuman sejuk.Kurangkan juga makanan berminyak.
Bagi Ibu yang menyusu
Hanya sesuai jika umur bayi melebihi 6 bulan, kerana bayi sudah boleh makan 'Solid Food' @ makanan pejal.
Cara pengambilan Bagi Ibu bekerja
  • Ambil 1 biji selepas sarapan pagi @ setelah menyusukan bayi sebelum ke tempat kerja.
Bagi Surirumah
  • Ambil 1 biji selepas sarapan pagi @ setelah menyusukan bayi. Banyakkan minum air suam
 

BOLEH KE MAKAN DUA BIJI?
Boleh HANYA APABILA DIPERLUKAN SHJ!!!!!!!!! Contohnya lambat dapat kesan (mungkin sebelum ini dia pernah makan pil2 plangsingan yg lain so jadi imun dan lambat)..tapi walau macam mana sekalipun sila rujuk pada kami dahulu dan kami akan bagi penerangan yg tepat dan memberi penyelesaian kpd masalah yg anda hadapi 

http://homebeautyhealthtips.blogspot.com/2014/10/produk-garcinia-burner.html
 
 
APA ITU GARCINIA?
Garcinia(garcinia cambogia) juga dikenali sebagai asam gelugur/asam keping..
KHASIAT ASAM GELUGUR DARI SEGI SAINS PERUBATAN
Buah ini mengandungi asid citric seperti tartaric,malic,acid acsorbic,acid hydroxy citric dan flavonoids yang amat berkesan bagi mengawal kegemukan dan kolestrol dgn cara menekan,menghalang, dan mengehadkan pengumpulan asid2 lemak dan kolestrol(lipogenesis) dlm badan.Kandungan unsur aktif 50% dan 70% HCA.
BAGUS UNTUK~
  • -Mereka yg mengalami masalah berat badan
  • -Mereka yg mengalami toksin berlebihan
  • -Mereka yg mahu mengurangkan kolestrol dlm badan
ASAM GELUGUR BEKERJA DALAM 2 CARA
1)Menyekat selera makan. 
2)Dengan cara menghalang pembentukan lemak asid(lipis synthesis)

KHASIAT ASAM GELUGUR TIDAK PERLU DIPERTIKAIKAN LG..OLEH KERANA ITU KAMI MENGGUNAKAN ASAM GELUGUR SEBAGAI BAHAN UTAMA KAMI

MALAH PRODUK KAMI JUGA ADALAH SUPPLEMENT PERLANGSINGAN YG DIPERCAYAI?DISARANKAN OLEH AHLI2 FARMASI/DERMOTOLOGIST





 
 
HANYA RM 120.00 ++postage
 
***PROMOSI HARGA MURAH MURAH***