Monday, November 24, 2014

Syma Beauty Skincare Murah & Original




Masalah kulit berjerawat dan kusam? 
Berminyak dan tak berseri?

Nak jadi cantik tapi tak mampu keluarkan modal mahal untuk membeli alatan kosmetik?

jom jadi cantik dengan syma beauty. 

Lihatlah hasilnya, muka berbintik, akibat jerawat, jeragat dan sbgainya semua kami padam dan gantikan anda dengan kulit wajah putih glowing hanya dengan Syma Beauty Skincare


pengasas syma beauty 
Haa, kat atas ni pengasas Syma Beauty Skincare. MasyaAllah, cantiknya dia. Muda lagi dah mampu buat produk sendiri. hihi
Cantik kan packaging SBS ni termasuk dengan pengasasnya pun cantik. kalau anda rasa macam nak jadi cantik,putih,gebu flawless macam syima ni, haa. apa tunggu lagi kena la cuba produk SBS ni. Anda pasti takkan menyesal punya. hehe
Apa yang ada dalam set skincare ni???
 
Syma Beauty Soap
Syma Day Cream 
Syma Night Cream

| Syma Beauty Soap |


Syma Beauty Soap dirumus khas dengan pati buah-buahan dan perfum untuk kesegaran dan penjagaan kulit wajah secara semulajadi.

Ia bertindak 

~ meneutralkan ph kulit
~ mengatasi masalah kulit berminyak
~ memberi  kesegaran kulit wajah
~ menghilangkan jerawat, jeragat, kekusaman kulit, parut, pori dan lain-lain
~ membantu anda mendapatkan kulit wajah yang segar, bermaya, gebu, awet muda dan bercahaya(glowing). 
~ melembapkan kulit 
~ tidak akan menghakis permukaan kulit
~ kulit juga akan kekal berseri dan tidak menampakkan kesan sunburnt.
 
| Syma Day Cream |
 

Syma Day Cream mengandungi 

~ minyak argan
~ serbuk mutiara
~ dan lain-lain 

Fungsi Day Cream
~ mampu menghilangkan kekusaman muka
~ mencerah dengan sekata
~ melicinkan permukaan kulit
~ bertindak sebagai sunblock yang menghindarkan dari sinar UV
~ diperkaya dengan SPF-35 yang akan menepis sinaran matahari berlebihan
~ bertindak sebagai foundation kepada muka yang akan melitupi permukaan kulit yang tidak sekata.

Cara penggunaan : 
Sapukan pada keseluruhan wajah dengan sekata. 
Hanya sedikit penggunaan mampu menyamarkan noda-noda pada kulit wajah. 
Gunakan krim ini selepas mencuci muka. 
Amalkan setiap hari untuk hasil yang memuaskan.
| Syma Night Cream |

Syma Night Cream ini tidak mengandungi sebarang bahan kimia aktif berbahaya seperti merkuri yang akan menyebabkan radang kulit, pengelupasan serius dan seterusnya boleh menyebabkan kanser kulit. 


bahan-bahan natural syma night cream :
~ pati aloevera
~ pati mulberry
~ bahan-bahan mineral

fungsi syma night cream :
~ membantu mencerahkan kulit secara total dan beransur-ansur
~ sebagai anti-ageing untuk membantutkan penuaan sel-sel kulit muka
~ menghilangkan bintik-bintik hitam, jeragat dan jerawat
~ menyerikan kulit wajah, anjal dan sihat
~ memutihkan kulit tanpa menyebabkan kulit kemerah-merahan di bawah cahaya matahari atau cuaca panas
~ kulit anda akan tampil lebih cantik walau tanpa solekan.


Kalau nak tau syima (pengasas SBS) ni dia pakai dulu produk yang dia nak pasarkan ni. Bila betul-betul dah menjadi baru dia pasarkan okay. Apa?? Tak percaya. Kejap kita kasi awak bukti..

Haa,pengakuan sendiri oleh syima ok. ^_^ 
itu adalah official insta beliau. Tak caya jugak, g la tanya dia sendiri. hehe

Maka dengan itu terbuktilah produk SBS ni berkesan dan murah. Jimat. Yeay. ^_^
 
Cuma perlukan 3 benda ni sahaja okay untuk nampak cantik.. ^_^
 
 
cantik sangat2 kan kulit pengasas syma beauty ni..
orang kelantan mek syima..umur baru 20 tahun tapi dah ada bisnes sendiri..

 
 
" kulit makin cerah dan putih sekata hanya dalam 2 minggu "
 
 
" tq akak suggest produk ni, muka x kusam lagi, 
bintik2 halus hilang sepenunhnya ,
 jerawat kecut, tak naik2 lagi..licin gebu dah sekarang "
 
< dah tambah cerah
< parut pudar cepat sangat
< jerawat kecut tanpa bekas
< licin dah muka sekarang
< lbh konfiden adik kita nih ^ -^

" jeragat pudar "
kulit makin putih
seriuosly jatuh cinta dengan syma beauty


" ramai tegur kulit dah lain, alhamdulillah, terima kasih Syma Beauty Skincare"


dah macam2 cuba, akhirnya jatuh cinta dgn syma beauty skincare
" sekarang putih sekata, bak kulit baby....dah x tukar lain dah"


Hanya Dalam 3 Hari
Wajah dah tak kusam lagi


" plg best sbb jerawat kecik2 semakin surut,
 kulit plak, pinkish2 gitew, nampak moist"
Memang bestla.... terbaekkk

" serius terkejut gila"
" jerawat memamg dah kurang"
" terima kasih Syma Beauty"

Last sekali kita tunjuk bukti SBS 
ni ada kelulusan KKM ye..

 
Seperti tertera pada gambar di atas, Syma Beauty Skincare telahpun mendapat kelulusan daripada KKM dan disahkan selamat malah 100% natural. Segala ramuan yang digunakan berasal daripada sumber semulajadi dan segala proses pembuatan Syma Beauty Skincare dipantau ketat dan di bawah kawalan dan standard ISO yang telah ditetapkan.

 
Syma Beauty Facial Cleanser : NOT140905186K
Syma Day Cream : NOT149095187K
Syma Night Cream : NOT140905188K


So, apa lagi nak ragu-ragu kan. Jom beli sekarang dan jadi cantik.
Saya adalah agen sah berdaftar dengan Syima ye. Jadi semestinya original. Jangan ada sebarang keraguan.

Harga : 
RM66 (semenanjung) 
RM72 (sabah&sarawak)
* free pos
READY STOCK....!!!
 
***PROMOSI HARGA MURAH***

BEST SLIM MURAH & ORIGINAL


 
Best Slim Soft Gel untuk membakar lemak dengan pantas dalam masa 30 hari, Best Slim Soft Gel lembut adalah 100% semula jadi pilihan terbaik. Best Slim Soft Gel boleh mengawal selera makan , menggalakkan metabolisme , tiada cirit-birit dan tidak perlu bersenam.
 
Fungsi Best Slim Soft Gel:
 melangsingkan badan
boleh menggalakkan metabolisme
meningkatkan tenaga
membantu tubuh membakar lemak cepat
menghapuskan pemendapan lemak
tidak perlu banyak senaman dan diet
 
Dos yang disyorkan Best Slim Soft Gel:
Makan sebiji setiap hari sebelum sarapan atau selepas mengambil sarapan. ( Jangan mengambil lebih daripada dos yang disyorkan)
Minum air yang banyak, Sekurang-kurang 3 liter sehari
Jangan mengambil minuman atau makanan yang beralkohol dan kurangkan minuman kopi dan teh
 
Best Slim Soft Gel Tidak Sesuai untuk orang yang :
Penderitaan penyakit mental, Penggunaan ubat atau alkohol
Orang dengan hipertiroidisme, hati atau disfungsi buah pinggang
Risiko penyakit kardiovaskular, strok, mengandung dan menyusu bayi
 
Spesifikasi: 650mg x 40biji x 1 botol
Jangka hayat : 24 bulan
Penyimpanan: Pastikan tempat yang sejuk dan kering, jauh daripada kanak-kanak
 

 
Ramuan Slim Best Soft Gel: Cassia Seed Extract, Coicis Extract, Mulberry Leaf Extract, Lotus Leaf Extract, Mustard Extract, Medical Amylum.
 
1 botol/40 softgel/650mg
Harga : RM40 (SM) / RM45 (SS)
FREE POSTAGE
3 BOTOL : RM100 FREE POS SM / RM110 SS
5 BOTOL: RM150 FREE POS SM / RM155 SS
10 BOTOL: RM280 FREE POS SELURUH MALAYSIA
20 BOTOL: RM500 FREE POS SELURUH MALAYSIA
 
***PROMOSI MURAH MURAH***

BLINQ BEAUTY DRINK MURAH & ORIGINAL

BLINQ BEAUTY DRINK- produk 3 dalam 1 yang Pertama di Malaysia dengan Pemakanan Sunnah

 
Alami kehebatan produk Muslim Bertaraf 5 bintang khas untuk kecantikkan & kesihatan anda...

> Ramai dah yang berjaya mengandung dengan Blinq.
> Ramai pesakit SLE dah tak perlu makan ubat setelah minum Blinq
> Ramai dah period kembali normal setelah minum Blinq.
> Ramai dah muka licin setelah minum Blinq.
> Ramai dah mendapat badan Ideal setelah minum Blinq.
> Ramai dah pesakit tyroid tak perlu bergantung dengan steriod setelah minum Blinq.
> Ramai dah makcik2 kelihatan muda setelah berBlinq.
> Banyak dah cyst yang hilang setelah berBlinq.
> Ramai dah wajah berseri setelah berBlinq.
> Malah makin ramai Suami menyayangi isteri mereka setelah berBlinq.

---------------------------------------------------------------------------


Blinq Beauty Drink merupakan produk 3 dalam 1 yang Pertama di Malaysia dengan Pemakanan Sunnah

"Glutathione, Collagen, Vitamin C, Soursop, Guarana, Habbatus
Sauda, Dates, Stevia Extract, Pomegranate, Honey & Garcinia."

Apa itu 3 dalam 1?

1. Kecantikkan :
- Kulit akan menjadi lebih tegang.
- Kulit akan cerah sekata seluruh badan.
- Garisan kedut berkurangan.
- Jeragat pudar.
- Open pores akan mengecil.
- Jerawat kecut seawal 3 hari.
- Parut jerawat hilang.

2. Kesihatan :
- Anti kanser No.1
- Menstabilkan tekanan darah.
- Tidak menggunakan gula.
- Menstabilkan hormon wanita.
- Memberi tenaga.
- Meningkatkan sistem imunisasi.
- Merawat ekzema

3. Bentuk Badan Yang IDEAL :
- Membakar lemak.
- Memerangkap minyak.
- Meningkatkan kadar metabolisme badan.
- Rasa kenyang.
- Rendah karbohidrat
- Mengawal nafsu makan.

Kelebihan Blinq Beauty Drink berbanding produk lain :
- 3 dalam 1.
- Mengandungi pemakanan sunnah "habbatus sauda, madu, delima & kurma"
- JIMAT hanya dengan 1 minuman sahaja.
- Bentuk sachet yang mudah dibawa.
- Sesuai untuk "DIABETIC"
- Menggunakan Stevia sebagai pengganti Gula
- Collagen Marin Laut Dalam (Ikan Salmon) Kualiti Collagen
Terbaik untuk penyerapan ke dalam tubuh badan.
- Soursop - ANTI KANSER
- Boleh diminum oleh Ibu dalam pantang dan "breast feeding"
..............................................................................................
GET FREE BLINQ BEAUTY BAR WITH PURCHASE BLINQ BEAUTY DRINK
................................................................................................


Blinq Beauty Bar (100gm)
NOT130804358K

Fungsi Lumpur Gunung Berapi :-

* Detoksifiksi Kulit
* Meningkatkan Sirkulasi Darah
* Menghaluskan Kulit
* Menghilangkan Racun Dalam Kulit
* Bersifat Terapeutik
* Mengurangkan Stress
* Kandungan Mineral Yang Tinggi

Disamping Lumpur Gunung Berapi, terdapat jugak stemcell epal, vitamin A,C dan E dalam Blinq Beauty Bar.
Sangat rugi jika anda tidak mencubanya, 300% Keberkesanan dan kepuasan.
Fakta : Jika di KOREA orang ramai sibuk mengambil kesempatan untuk berendam dalam lumpur gunung berapi. Kini kami bawakan untuk anda dalam bentuk Bar yang senang dibawa kemana-mana. Ia juga boleh digunakan untuk seluruh tubuh tidak semestinya muka sahaja
...............................................................................................

TERUJA KULIT GEBU, BEBAS JERAWAT & GLOWING dlm 7 HARI?
TERUJA bila kawan puji BODY macam CHE TA?
TERUJA badan rasa BERTENAGA & SIHAT lain macam?

BLiNQ BEAUTY DRINK OFFER PAKEJ CANTIK+KURUS+SIHAT SEKALIGUS!

KHAS utk mereka yg nak rawat masalah kecantikan dalaman & luaran,

yg nak maintain berat badan ideal

& yg nak atasi masalah lemah lesu serta tak bertenaga...
HARGA :
1 Kotak Blinq Beauty Drink = RM 150 SM RM160 SS
2 Kotak Blinq Beauty Drink = RM 280 SM RM290 SS
3 Kotak Blinq Beauty Drink = RM 400 SM RM410 SS
HARGA TERMASUK POS 

 
 
JAMINAN 200% KEBERKESANAN SEAWAL 7 HARI!
 
KENAPA ANDA PATUT PILIH BLINQ BEAUTY DRINK ?
✔Kulit 50% LEBIH CERAH dlm masa 7 HARI SHJ!
✔Atasi masalah JERAWAT, PARUT & JERAGAT KENTAL hanya dgn KOTAK pertama!
✔MENGANJALKAN KULIT 80% LEBIH CEPAT dari suntikan Vit C!
✔Paling berkesan MENGECILKAN LIANG ROMA SEAWAL 3 HARI!
✔BONUS! Bentuk wajah kelihatan RUNCING!
✔Merendahkan PARAS KOLESTROL ke TAHAP IDEAL!
✔Peningkatan METABOLIK & SISTEM IMUNISASI badan!
✔PENURUNAN BERAT BADAN dalam masa 2 MINGGU TANPA PERLU BERLAPAR!
✔BERTENAGA sepanjang hari dengan 1 SACHET SHJ!
✔Mengatasi masalah MIGRAIN, GASTRIK, SAKIT SENDI dan lain2!
✔Pertambahan SUSU BADAN secara OPTIMUM bagi ibu2 menyusu!

 
Kini, BlinQ menjadi rebutan dan fenomena baru pengamal collagen yang ingin kulit kekal cantik, sihat, cerah malah keistimewaan BlinQ Beauty Drink yang mampu mengekalkan kesihatan dalaman anda!!!

---------------------------------------
HARGA :
1 Kotak Blinq Beauty Drink = RM 150
2 Kotak Blinq Beauty Drink = RM 280
3 Kotak Blinq Beauty Drink = RM 400
HARGA TERMASUK POS SEM. SS ADD RM5

1 kotak : 30 Sachet (1 Bulan)
Cara pengambilan: 1sachet sehari sebelum tidur atau sebelum sarapan

DIANA AMIR
DUTA BLINQ BEAUTY DRINK


Kenapa Blinq Beauty Drink didatangkan dalam bentuk serbuk dan dalam sachet?

1. Kadar serapan khasiat Blinq Beauty untuk tubuh badan lebih cepat dan efektif berbanding tablet atau kapsul. Ini kerana serbuk yang larut dalam air lebih mudah dicernakan untuk serapan badan kita.


2. Blinq mengandungi banyak gabungan ramuan terbaik untuk tubuh kita. Sebab itulah setiap sachet ialah 15000mg berbanding dengan tablet atau kapsul yang hanya boleh menampung 5000mg sebiji.

3. Dengan menggunakan sachet, campuran & sukatan ialah yang telah ditetapkan.. Tidak kurang atau lebih. Sachet yang tertutup akan memastikan serbuk di simpan dengan baik dan tidak terexpose atau terdedah..

~ Cantik luar dan Dalam,
~ Cerah dalam masa 7hari ??? Cantik dalaman dan luaran ?????
~ Ibu yang menyusukan baby nk dapatkan susu yang byk untuk baby anda ????
Waoooo...Memang BEST....


Ini jalan PENYELESAIAN nye....

BlinQ Beauty Drinks


Jangan pandang remeh masalah sengugut / ketidakstabilan hormon.. Ia mungkin dianggap normal bagi wanita tapi AWAS ia berkemungkinan boleh menyebabkan penyakit "Endometriosis" yang boleh menyebabkan mandul, keguguran atau kesukaran mengandung..
 
 

 
Mencegah lebih baik dari merawat. Dengankan khasiat Habbatus Sauda yang tinggi dalam Blinq Beauty Drink, Insha Allah ia dapat membantu merawat masalah ini. Alhamdulillah walaupun baru 3 bulan Blinq Beauty Drink berada di pasaran dengan izinNya ia telah membantu ramai yang mempunyai masalah period tidak teratur, masalah sukar mengandung dan masalah sengugut.


Cubalah Blinq Beauty Drink hari ini, Insha Allah ia boleh membantu anda...





DJ Radio yang mengamalkan BBD...
 
Kan penyakit berjangkit dah merebak! Cuba lihat.. siapa yang baru mencuba Blinq Beauty Drink?? Penyanyi, Pelakon dan DJ Era, Dina Nadzir pun dah Berblinq2 uolsss....




Sedarkah anda?..

250,000 wanita mati setiap tahun di seluruh dunia kerana penyakit ini?.. Kanser serviks adalah pembunuh senyap kaum wanita... Jom kita mengambil langkah terbaik bagi menghindari / mencegah sel-sel kanser daripada menjadi aktif dan merebak...

Mahukah anda dibantu mengatasi / mencegah kemungkinan ini. Amalkan Blinq Beauty Drink 3 dalam 1 dengan pemakanan sunnah yang menggabungkan
ramuan anti kanser terbaik iaitu Soursop, Delima & Habbatus Sauda..

Rasa ekslusifnya enak seperti epal, mudah dibawa dan disediakan. Sangat sesuai untuk semua golongan.

Oppss.. Blinq Beauty Drink bukan sahaja anti kanser malah dapat membantu merawat masalah kulit kusam, jerawat, jeragat, mencerah secara sekata, sakit sendi, memberi tenaga serta mendapatkan berat badan yang ideal... Insha Allah kami boleh membantu.

Berikut ialah testimoni pesakit "cyst" ketumbuhan di dalam ovari. Setelah mengamalkan Blinq Beauty Drink 2 kotak "cyst" beliau telah kecut (daripada 2 ketumbuhan kepada 1) kiri sebelum | kanan selepas..

Blinq Beauty Drink bukanlah ubat tetapi ia pemakanan lengkap yang dapat membantu.






BlinQ bukan supplement utk isteri saja, suami pun boleh minum jugak.. yg mana time tido tu dengkur.. cepat2 minum BlinQ ni.. terbaik.


BLINQ BEAUTY DRINK

mahu makin jelita dan menawan..
mesti cuba Blinq Beauty Drink produk keluaran bumiputera dan dijamin halal..kulit anda pasti makin glowss..makin gebu..makin berseri2..

HARGA :
1 Kotak Blinq Beauty Drink = RM 150 SM RM160 SS
2 Kotak Blinq Beauty Drink = RM 280 SM RM290 SS
3 Kotak Blinq Beauty Drink = RM 400 SM RM410 SS
HARGA TERMASUK POS 

1. Blinq Beauty Drink merupakan produk 3 dalam 1 dimana produk ini memutihkan kulit, mengandungi pemakanan sunnah seperti habbatus sauda, madu dan kurma untuk meningkatkan kesihatan dan juga L-Caritine yang bertindak sebagai fat burner untuk pembakaran lemak.

2. Kandungan Collagen, Glutathione dan Vitamin C dalam produk kita lebih tinggi daripada yang ada di pasaran.
3. Blinq Beauty Drink juga mengandungi L-Taurine untuk memberi tenaga dan Chito Glucan untuk menyerap minyak dari makanan. Ini juga dapat membantu dalam proses slimming.
4. Kandungan ramuan Guarana dapat memberi kita rasa kenyang dan Fibre untuk menyenangkan pelawasan.
5. Khasiat Soursop merupakan agen terbaik untuk anti-kanser juga merupakan antara ramuan aktif Blinq Beauty Drink.

6. Buah Delima sebagai anti oksida yang kuat.

7. Kami juga menggunakan Apple Extract yang asli sebagai perasa dan tidak menggunakan perasa aftificial yang biasa.

8. Kesan terbaik yang jelas anda dapat lihat dalam masa 2minggu.

7. Untuk perasa pula kita menggunakan Apple Extract yang asli































 
HARGA :
1 Kotak Blinq Beauty Drink = RM 150 SM RM160 SS
2 Kotak Blinq Beauty Drink = RM 280 SM RM290 SS
3 Kotak Blinq Beauty Drink = RM 400 SM RM410 SS
HARGA TERMASUK POS 
JAMINAN 200% KEBERKESANAN SEAWAL 7 HARI!

 
ATAU SMS / WASSAP : 019-2559617