Thursday, February 11, 2016

ROYAL EXPERT WHITE SKINCARE MURAH

HARGA PASARAN : RM 170

HARGA PROMOSI : RM 165



KAMI HANYA MENJUAL DALAM BENTUK SET SAHAJA
Royal Beauty Cream & Products Malaysia 1 SET:-
'Royal Expert White' adalah sejenis produk pencerahan kulit yang diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi, tanpa bahan-bahan kimia yang merbahaya serta bertindak dengan pantas dan berkesan, sesuai untuk semua jenis kulit sama ada untuk wanita mahupun lelaki. Royal Expert White berupaya : Mencerahkan kulit membuatkan kulit kusam kelihatan putih bersih secara semulajadi, menghilangkan parut jerawat, merawat jangkitan fungus di kulit, menghilangkan jerawat dan jeragat, menghalus dan menegangkan kulit muka serta menghilangkan kedut halus di wajah,menutup liang roma, meratakan warna kulit dari bintik-bintik hitam dan jeragat degil. Kesan ‘glowing’ yang semulajadi dapat mengembalikan keanjalan wajah dan keserian wajah.Tiada kesan sampingan dan kulit tidak menggelupas.


Royal Expert White berupaya :
Mencerahkan kulit membuatkan kulit kusam kelihatan putih bersih secara semulajadi, menghilangkan parut jerawat, merawat jangkitan fungus di kulit, menghilangkan jerawat dan jeragat, menghalus dan menegangkan kulit muka serta menghilangkan kedut halus di wajah,menutup liang roma, meratakan warna kulit dari bintik-bintik hitam dan jeragat degil. Kesan ‘glowing’ yang semulajadi dapat mengembalikan keanjalan wajah dan keserian wajah.Tiada kesan sampingan dan kulit tidak menggelupas.

Royal Beauty Cream & Products Malaysia 1 SET:-

1. Royal Expert White Cream
2. Royal Expert Face Cleanser
3. Royal Expert Whitening Soap

Kandungan Royal Expert White Cream :

* Aqua
* Petrolatum
* Acetyl Hexapeptide
* Propylparaben
* Zinc Oxide
* Mineral Oil
* Jojoba Oil
* Aloe Barbadensis
* Niacinamide
* Fragrance


KEISTIMEWAAN ROYAL EXPERT WHITE CREAM:

- Menghilangkan & Mengecutkan JERAWAT
- Merawat Masalah Kulit Kusam dan JERAGAT
- Mengurangkan Garid Halus pada Muka
- Mengecilkan Liang-Liang Pori
- Mencerahkan Kulit TANPA Pengelupasan
- Mangatasi Masalah Kulit Wajah Yang Berminyak
- Melembap, Menegang dan Meruncingkan Wajah
- Mengurang Serta Menghilangkan Eye-bag
- Menghalus dan Melembutkan Kulit Wajah
- Membantu untuk Memudarkan Parut
- Melambatkan Proses PENUAAN
- Kulit lebih CERAH,ANJAL dan GEBU
- Memliliki kulit CANTIK DAN BERSERI-SERI
- Mengurangkan Kedutan dipermukaan Wajah


Cara Penggunaan:

  • Cuci muka dengan Royal Expert White face cleanser
  • Sapu Royal Expert White Cream pada muka dan leher. 
  • Urut dengan lembut dengan gerakan bulatan. Sapu pagi dan petang untuk kesan maksimum.

Jom cuba Produk Royal Expert White Cream. Terbukti selamat dan berkesan! Satu botol adalah untuk penggunaan 2-3 bulan atau mungkin hingga 4 bulan, sangat menjimatkan. Amat mudah hanya perlu cuci dan pakai krim sahaja.

Situasi anda dimana?
  • Kurang keyakinan kerana dipenuhi jerawat, parut dan jeragat.
  • Malu kerana wajah kusam dan tidak sekata
  • Berkulit gelap
  • Menutup cela di muka dengan memakai make up yang tebal
  • Wajah kelihatan lebih tua dari usia sebenar

Siapa Yang Perlu Menggunakan Royal Expert White? 
  • Orang yang mementingkan kecantikan dan ingin menjaga kecantikan yang dimiliki.
  • Orang yang mukanya dipenuhi parut jerawat, jerawat batu, jerawat pasir,jeragat, liang roma terbuka dan cela.
  • Orang yang mempunyai kulit yang agak gelap dan kusam serta tona tidak sekata.
  • Orang yang ingin tampil sentiasa awet muda 





AuraWhite Gold Collagen Murah & Original

AuraWhite Gold Collagen / AuraWhite Beauty / AuraWhite Stem Cell / AuraWhite 24K Gold Skincare / AuraMen Turbo / AuraWhite Bubbly Murah


COMBO AuraWhite Gold Collagen & AuraWhite 24K Gold Skincare Murah

PROMOSI :
RM 250 sem RM 260 ss


AuraWhite Gold Collagen Murah/ AuraWhite 24K Gold Skincare Murah

******************************************

AuraWhite Gold Collagen Murah

HARGA PROMOSI :
RM 150 sem / RM 160 ss

AuraWhite Gold Collagen Murah

AuraWhite Gold Collagen Murah/ AuraWhite 24K Gold Skincare Murah

AuraWhite Gold Collagen Murah

AuraWhite Gold Collagen Murah/ AuraWhite 24K Gold Skincare Murah

AuraWhite Gold Collagen Murah

AuraWhite Gold Collagen Murah/ AuraWhite 24K Gold Skincare Murah

AuraWhite Gold Collagen Murah

AuraWhite Gold Collagen Murah/ AuraWhite 24K Gold Skincare Murah

AURA WHITE GOLD COLLAGEN

012-3959266


TVC AYDA JEBAT! TERBARU! Emotikon heart PERISA ANGGUR SEGAR. AURAWHITE GOLD

COLLAGEN Emotikon heart PERUBAHAN DIRIMU .

KULIT CERAH BERSINAR WHITENING &

GLOWING SKIN . THAT WILL CHANGE YOU

PREVENTION . WHITENING. ANTI AGING. TRUSTED

BRAND

Kelebihan Aurawhite Tripeptide Gold

# memberi tiga kali pencerahan kulit
# anti penuaan dan melembapkan kulit
# Keberkesanan pencerahan kulit
# mengawal pigmentasi, kulit kusam dan masalah kulit
# Membaik pulih struktur kulit
# Kulit lebih cerah,anjal, gebu dan lembap
# Mengurangkan garisan halus dan keduta
# Mengaktifkan sintesis penghasilan kolagen pada tubuh
# Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, pigmentasi dan tompok hitam.
# Melindungi dari sinaran UV, radikal bebas dan pencemaran
# Mencantikan kuku lebih kuat dan atasi masalah keguguran rambut
# Meningkatkan penghasilan susu ibu
# Sesuai untuk lelaki dan perempuan berumur 16 tahun ke atas
# Mengatasi masalah lenguh badan
# Ramuan premium membekalkan zat penting untuk kulit

Ramuan eksklusif dengan bahan spesifik terpilih dengan Aurawhite Tech Complex untuk mengawal enzim penyebab penghasilan melanin.

Aurawhite Tech Complex mengandungi

MAIN INGREDIENTS BAHAN UTAMA
BLUEBERRY
SAKURA
VITAMIN E
OLIVE OIL
ALOE VERA
CRANSBERRY
ELASTIN
GRAPE SEED
ROSE HIPS
ASTAXANTHIN
TOMATO
TRIPEPTIDE COLLAGEN

vitamin,
campuran beri (diperkaya dengan anti oksidan),
tripeptide kolagen,
astaxanthin,
minyak zaitun,
ekstrak biji anggur dan
rose hips, diuji secara klinikal untuk meningkatkan pencerahan kulit, keanjalan kulit
dan kulit cerah bersinar

TESTIMONI AURAWHITE GOLD COLLAGEN :

AuraWhite Gold Collagen Murah

AuraWhite Gold Collagen Murah/ AuraWhite 24K Gold Skincare Murah

AuraWhite Gold Collagen Murah

AuraWhite Gold Collagen Murah/ AuraWhite 24K Gold Skincare Murah

AuraWhite Gold Collagen Murah

AuraWhite Gold Collagen Murah/ AuraWhite 24K Gold Skincare Murah

******************************************

AuraWhite 24K Gold Skincare Murah

HARGA ASAL : RM 120

PROMOSI :
RM 100 sem / RM 110 ss

AuraWhite 24K Gold Skincare Murah

AuraWhite Gold Collagen Murah/ AuraWhite 24K Gold Skincare Murah

AuraWhite 24K Gold Skincare Murah

AuraWhite Gold Collagen Murah/ AuraWhite 24K Gold Skincare Murah

AuraWhite 24K Gold Skincare Murah

AuraWhite Gold Collagen Murah/ AuraWhite 24K Gold Skincare Murah

AuraWhite 24K Gold Skincare Murah

AuraWhite Gold Collagen Murah/ AuraWhite 24K Gold Skincare Murah

AuraWhite 24K Gold Skincare Murah

AuraWhite Gold Collagen Murah/ AuraWhite 24K Gold Skincare Murah

PENGENALAN MENGENAI APA 
ITU AURAWHITE 24KGOLD
 PLATINUM SKINCARE

Aurawhite 24KGold Platinum Skincare merupakan produk yang
 mengutamakan menyelesaikan masalah kulit kendur dan dan garis 
halus, membuat muka kelihatan 'V'shape dan dalam masa
 yang sama wajah pengguna akan menjadi lebih cerah berseri
 dan tidak kusam lagi.Kulit putih dan tegang secara semulajadi
 tanpa suntikan / botox .

Satu set skincare ini mengandungi :
24K Gold platinum soap
24K Gold essence 
DD cream spf 35
Face toner
Night Cream
3D Diamond Mask

FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/
KEBAIKAN AURAWHITE 24KGOLD 
PLATINUM SKINCARE

24K GOLD PLATINUM SOAP
Ia dapat membantu mengurangkan kedutan, garis halus,
mencerahkan serta melembabkan kulit . Ia di perkayakan dengan
 serbuk emas tulen yang membekalkan kolagen untuk kulit .

FACE TONER
Ia dapat membantu menyegarkan kulit serta memberi tona kulit 
sekata ,mencerahkan kulit dan menutup pori-pori pada
 wajah supaya kulit lebih sihat .

DD FOUNDATION SPF 35
DD Foundation sebagai pelindung sinaran UV serta gantian
 bedak asas yang tidak melekit memberikan kulit anda bersinar 
,cerah dan taidak berminyak sepanjang hari .

24K PURE GOLD ESSENCE
Pure emas tulen membantu sel-sel kulit , menganjalkan serta
 menegangkan kulit dan anti penuaan serta
 mencegah kulit kendur .

NIGHT CREAM (free)
Membantu mencerahkan kulit , menghilangkan jeragat 
dan bintik-bintik hitam .

3D SHEET MASK (free)
Membantu mencerahkan kulit dan menegangkan kulit

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN 

AURAWHITE 24KGOLD
 PLATINUM SKINCARE

Kandungan bahan Set 24K gold ini berkualiti tinggi: dari 
ekstrak Emas Tulen 24K n platinum dimana ia sangat 
membantu untuk masalah anti penuaan

CARA PENGAMBILAN/CARA
 PENGGUNAAN AURAWHITE 
24KGOLD PLATINUM
 SKINCARE

4 langkah mudah
Bersihkan wajah dengan 24K gold platinum Soap.
Kemudian titiskan face toner pada kapas muka dan sapu 
rata pada wajah
Sapukan gold essence
Akhir sekali sapukan DD foundation sebgai alas makeup

Pada waktu malam.
bersihkan wajah 24k gold platinum soap dan kemudian toner.
sapukan night cream
selepas night cream,sapukan gold essence pada wajah.

PANTANG LARANG DAN SOALAN LAZIM/ 
(FAQ) AURAWHITE 24KGOLD 
PLATINUM SKINCARE

Sesuai untuk usia seawal 25 tahun ke atas yang mengalami 
masalah kulit kendur.
Masalah kulit berjerawat tidak disyorkan menggunakan 
AURAWHITE 24KGOLD PLATINUM SKINCARE 

TESTIMONI AURAWHITE 24K GOLD PLATINUM MURAH :


AuraWhite 24K Gold Skincare Murah

AuraWhite Gold Collagen Murah/ AuraWhite 24K Gold Skincare Murah

AuraWhite 24K Gold Skincare Murah

AuraWhite Gold Collagen Murah/ AuraWhite 24K Gold Skincare Murah

AuraWhite 24K Gold Skincare Murah

AuraWhite Gold Collagen Murah/ AuraWhite 24K Gold Skincare Murah

AuraWhite 24K Gold Skincare Murah

AuraWhite Gold Collagen Murah/ AuraWhite 24K Gold Skincare Murah

AuraWhite 24K Gold Skincare Murah

AuraWhite Gold Collagen Murah/ AuraWhite 24K Gold Skincare Murah

AuraWhite Gold Collagen Murah/ AuraWhite 24K Gold Skincare Murah

******************************************

PASARAN : RM 150

HARGA ROMOSI : RM 110 

FREE SHAKER AURA WHITE
FREE SERUM AURA WHITE

sms/whtsp/telegram 012-3959266




KEBAIKAN AURA WHITE BEAUTY :

 Sesuai untuk lelaki dan perempuan

 Anda dapai merasai kesan dalam 10 hari

 Menggunakan gabungan antioksidan terhebat didunia
 
 Merawat serta mencegat jerawat
 
 Wajah cerah berseri tanpa perlu SUNTIK
 
 Mengecilkan liang roma

 Merawat Enzema dan Prorisis

 Mencegah kedutan dan kekenduran pada kulit

 ALTERNATIF kepada SUNTIKAN VITAMIN C dan GLUTATHIONE

 Menghilangkan Tompok Hitam dan Parut

 Kesan Pencerahan Yang Menakjubkan

 Meningkatkan fungsi setiap sel dan melambatkan proses penuaan

 Mencegah kerosakan KOLAGEN

 Meningkatkan daya ketahanan badan

 Rambut dan kuku menjadi lebih sihat

 Melindungi daripada sinaran UA-B

 Menyembuhkan luka dan mencegah parut

 Badan menjadi lebih sihat dan bertenaga

 Membantu Menyah toksik dan pencemaran didalam tubuh dan menghasilkan kulit lebih cerah




PENTING!!
 Semasa period stop minum. Hari ke 4 period boleh mula minum semula.
 Untuk preggy mum 4 bulan ke atas dah boleh mula minum Aurawhite. 
 Selepas pengambilan AuraWhite, elakkan minum minuman yang mengandungi kafein dan berkarbonat.
 
Cadangan pengambilan AuraWhite ketika bulan puasa:
 
Minum sebelum sahur dan sebelum tidur malam.
 

Tips Pengambilan Air yang cukup semasa berpuasa:
 
♥ Masa berbuka
 
1 botol mineral kecil 500ml (minum sebelum makan apa-apa ye, kalau minum masa makan nanti perut buncit, ladies please take note ^_~)
 
♥ 1 jam selepas berbuka
 
1 botol mineral kecil 500ml
 
♥ Sebelum tidur
 
1 botol mineral kecil 500ml
 
♥ Pukul 4 pagi, masa nak masak untuk sahur
 
1 botol mineral kecil 500ml
 
♥ Masa sahur pukul 5
 
1 botol mineral kecil 500ml
 
♥ Sebelum imsak
 
1 botol mineral kecil 500ml

TESTIMONI AURA WHITE BEAUTY :














*****************************************

AURA WHITE STEM CELL
HARGA ASAL : RM 180


PROMOSI : RM 160



















LIMITED STOCK GRAB IT FAST ! 3 HARI BOLEH NAMPAK KESANNYA !

WOW ! EKSKLUSIF dari Aurawhite Beauty. Aurawhite STEM CELL SPECIAL EDITION minuman kolagen terbaru yang segalanya EXTRA ! WOW ! WOW !

Extra Collagen ! Extra Taste ! Extra Glutathione ! Extra 15x Stemcell ! Extra Ingredient ! Wow Fabulous Uollss ! 
 
LEBIH PUTIH ! LEBIH POWER ! LEBIH EFEKTIF ! LIMITED STOCK ! FIRST COME FIRST SERVE ! GRAB IT NOW !

50x Anti Oxidant . Pro Whitening System . Gold Standard . 

Kebaikan AURAWHITE STEMCELL SPECIAL EDITION :

+ Kesan seawal 7 hari.

+ Dengan 15x Premium Stemcell
 
+ Pencerahan kulit lebih pantas
+ Kulit lebih anjal dan gebu 
+ Mengaktifkan penghasilan kolagen
+ Anti Penuaan
+ Meningkatkan sistem imunisasi tubuh badan
+ Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, pigmentasi & melasma.
+ Mengurangkan kedutan & garis halus pada wajah.
+ 60% kulit lebih lembap
+ Membantu masalah kulit
+ Mengatasi masalah keguguran rambut 
+ Mengurangkan parut & tompok hitam
+ Mengurangkan cellulite
+ Mengurangkan rekahan pada tumit
+ Mengurangkan stretchmark
+ Melembapkan bibir yang kering
+ Detoxifikasi toksin dalam badan
+ Atasi masalah sakit sendi
+ Menguatkan tulang
+ Menurunkan kadar kolestrol
+ Memberi tenaga & meningkatkan stamina
+ Meningkat pegeluran susu ibu
+ Sesuai untuk lelaki dan wanita

*******************************************
3D MASK AURA WHITE
RM 50/5 KEPING




 WAH PERMINTAAN GILA KENTANG UOLLSS !!

BORONG BORONG BORONG! ORDER HARI NI BERTENGKEK TENGKEK UNTUK 3D MASK NI !

IKLAN KAT KOSMO PUN DAH KELUAR ARINI ! LULUS KKM OK ! CEPAT GRAB FAST !

Wahhh segarnyaa rasa pakai 3D diamond sheet mask new improvement ni. Ambil dari peti ais terus pakai kat muka 30minit kulit anjal cerah n lembap sgt..Best gile tauu... Boleh kecutkan pori2 tau

NEW PRODUCT 3DM yoo!

AURAWHITE 3D DIAMOND SHEET MASK NEW IMPROVEMENT !

HANYA RM50 UNTUK 5 KEPING SHEET MASK sangat berkualiti tinggi setanding jenama Antarabangsa !

SKIN WHITENING . SKIN ELASTICITY . SKIN TIGHTENING

KELEBIHAN 3D DIAMOND SHEET MASK adalah :

- Mengembalikan keremajaan kulit anda
- Melembapkan kulit
- Anti Penuaan
- Mengecilkan pori-pori pada wajah anda
- Menegangkan kulit wajah yang kendur
- Mencantikan kulit wajah anda
- Menggunakan nano pitera merawat kulit sehingga lapisan paling dalam
- Mengandungi pure hyaluronic acid bagi mengurangkan kedutan pada wajah
- Wajah segar bagai rawatan di salun kecantikan

TIPS : Untuk kesegaran berganda tempatkan mask di dalam peti sejuk dalam rasai kesegaran berganda.. SYok wooo!!!!

*******************************************

AURAMEN TURBO

RM 120

Harga Asal RM 180




AURAMEN TURBO COLLAGEN merupakan minuman kolagen pertama khusus untuk kaum Adam yang diformulasikan menggunakan teknologi dari Korea. Ia menggabungkan bahan seperti kolagen, whey protein, tribulus, campuran beri, saw palmetto, vitamin, stem sel dan sebagainya untuk memantapkan kesihatan dalaman dan menambahkan keyakinan dalam penampilan seorang lelaki sejati. Rasai kesan nya seawal 7 hari !!
Lelaki hebat dambaan setiap wanita..
Kuasai daya pemikat seorang lelaki yang tulen - otot yang kuat/pejal, bertenaga dan sihat!

KEISTIMEWAAN AURAMEN TURBO :
- membantu mencerahkan kulit
- mengatasi masalah kulit seperti jerawat, kusam dan kering
- membekalkan tenaga serta stamina
- membantu memejalkan otot secara semula jadi
- membantu masalah sakit sendi juga lenguh2 badan
- membantu melancarkan peredaran darah
- membantu masalah prostat & saluran air kencing
- membantu menurunkan berat badan & mengempiskan perut yang buncit dengan workout.
FORMULASI AURAMEN TURBO :
- 10x stemcell buah-buahan terpilih!
- kolagen peptida, whey protein, butea superba, tribulus, guarana, saw palmetto extract, mucuna pruriens, magui berry, blackcurrant, green tea, hoodia, egg albumin, sea cucumber, co enzyme Q10, grape seed, citrus vitamin A,B,C,D,E, & B5, protein & mineral



*****************************************************

AURAMEN SUPER ADVANCE SOAP

HARGA PROMOSI :
RM 55 sem / RM 60 ss


SABUN AURAMEN DIFORMULASI KHAS UNTUK PARA LELAKI MASA KINI. SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT. IA JUGA BERFUNGSI 2 DALAM 1 KERANA ADA FUNGSI SBG SCRUB.

SO..BAGI KORANG YG ADE MASALAH KULIT SEPERTI JERAWAT, KULIT KUSAM DAN GELAP, ANDA TAK PERLU RISAU SABUN AURAMEN DAPAT MEMBANTU ANDA DI LUAR SANA!.. 
 
BERFUNGSI 2 IN 1 – MEMBERSIH SECARA MENDALAM & SCRUBBING
CLEANSE | RENEW | OIL CONTROL | BRIGHTENING
Sesuai untuk para lelaki yg ingin menjaga penampilan wajah dan yg mengalami masalah kulit.. Aura Men Face Soap dapat membantu Anda
Fungsi Sabun Pencuci Muka AuraMen:

§   Merawat masalah kulit.
§  Mencegah masalah jerawat.
§  Membantu mencerahkan kulit.
§  Mengurangkan masalah parut.
§  Sabun ini sesuai untuk semua jenis kulit normal dan sensitif.

Kelebihan Sabun Pencuci Muka AuraMen:


§  Bau wangi dan kesan dingin menyejukkan muka
§  Dihasilkan dari botanical based ( oreganik )
§  Tinggi vitamin A, C & E.
§  Mengandungi khasiat Aloevera yang amat sesuai merawat muka sunburn.
§  Sesuai untuk kulit sensatif.


 ****************************************

AURA WHITE BUBBLY

HARGA ASAL RM 80

HARGA PROMOSI : RM 70

SESUAI UTK REMAJA 12 TAHUN SEHINGGA 25 TAHUN


Apa eh kelebihan AURAWHITE BUBBLY FOR TEENAGER NI ye uolls !! COME COME LET ME EXPLAIN :

 Berperisa CANDYSWEET Strawberry yang super LAZAT ! 
(P/S : JANGAN TELAN SATU BOTOL SUDAH )
 
 
 
 
 Harga RM80 jer uolllss mampu milik dengan Khasiat yang super AWESOME !
 
 mencerahkan kulit & melembapkan kulit
 
 meransang penghasilan kolagen untuk remaja
 memberi tenaga
 baik untuk daya ingatan terutama pelajar
 atasi kulit jerawat n berminyak normally remaja tak terlepas ada problem kulit  berminyak cos hormone berubah apabila usia meningkat
di perkaya dengan salmon collagen peptide, manuka honey, grapeseed, vitamin C,E & A.
 kurangkan rambut gugur & rekahan tumit kaki
 menyerlahkan aura wajah
 kulit yang bersinar sinar !
 tubuh badan yang sihat