Thursday, September 18, 2014

ZOFEA BEAUTY SECRET MURAH MURAH

 
 
 
ZOFEA BEAUTY SECRET STOK ORIGINAL!!!
Stok baru & ada logo hologram pada kotak!

Beli sekotak ZOFEA BEAUTY SECRET dapat FREE GIFT PIL BREAST ZOFEA dan FREE POSLAJU SEMENANJUNG/SABAH/SARAWAK....


PM inbox saya untuk harga/order/sebarang pertanyaan k! 

>>>KHASIAT ZOFEA BEAUTY SECRET untuk wanita:

✔ Menaikkan payudara kendur & jatuh
✔ Mengatasi masalah payudara besar sebelah
✔ Mencantikkan payudara leper
✔ Memontokkan payudara
✔Membesarkan saiz payudara
✔Menaikkan punggung yg jatuh
✔ Mengetatkan MISS V
✔ Menghilangkan bau badan
✔ Menghilangkan bau MISS V
✔ Menghasilkan pelicin untuk mengurangkan kesakitan semasa “bersama”
✔Meningkatkan keinginan seksual
✔ Menaikkan nafsu isteri untuk bersama suami
✔ Menghilangkan masalah keputihan
✔ Mengatasi masalah dalaman wanita
✔ Mencegah kanser
✔ Melawan radikal bebas
✔ Mencantik & meremajakan kulit
✔ Memutihkan kulit MUKA & BADAN
✔ Menghilang jerawat & parut jerawat
✔ Menghilangkan pigmentasi & jeragat
✔ Menghilangkan stretchmark & selulit
✔ Menambah tenaga
✔ Mencegah keletihan & menyegarkan badan
✔ Merawat masalah rahim
✔ Mengurangkan selera makan
✔ Melawaskan sistem pencernaan
 
 
NAK CUBA? JOM ORDER SEKARANG.. 
► ☎ SMS/WA ke 019-255 9617

NIKKO PLACENTA WHITE MURAH MURAH

 
 
NIKKO PLACENTA WHITE (Sebotol 60biji)
 
 >>>Bahan yang digunakan dalam produk NIKKO PLACENTA adalah SALMON PLACENTA. Ada kelulusan KKM, bahan dijamin SELAMAT & HALAL!
 
>>>NIKKO PLACENTA WHITE telah mendapat pengkelasan produk dari KKM. NIKKO PLACENTA WHITE diklafikasikan sebagai MAKANAN.
 Bukan farmaseutikal atau cosmetic. Tiada bahan berbahaya di dalam produk ini.
 
 >>>Produk buatan Bumiputera Malaysia
 PM inbox untuk order/sebarang pertanyaan!
 Khasiat Tablet NIKKO PLACENTA WHITE :
 - Memutihkan kulit muka dan badan
 - Menghapuskan jerawat dan kulit berminyak
 - Membaiki struktur kulit dan menghilangkan parut
 - Melambatkan monopaus
 - Melambatkan proses penuaan
 - Mengecilkan liang pori
 
 >>>Fungsi SALMON PLACENTA dalam NIKKO PLACENTA WHITE:
 * Sangat berkesan untuk anti penuaan
 * Melambatkan proses monopaus
 * Mengelakkan kemerosotan dalam kesihatan badan
 * Ianya halal & terbukti selamat untuk dimakan
 
 >>>Fungsi COLLAGEN dalam NIKKO PLACENTA WHITE :
 * Collagen menghasilkan asid amino penting bagi membina tisu penyokong untuk kulit lebih gebu, anjal dan awet muda.
 * Semakin meningkat umur, kadar kolagen dalam badan akan menurun. Kolagen dalam NIKKO PLACENTA WHITE boleh atasi masalah ini.
 
 >>>Fungsi GLUTATHIONE dalam NIKKO PLACENTA WHITE :
 * Bahan aktif utama untuk memutihkan serta mengecilkan liang pori pada wajah.
 * Glutathione terbukti menjadi agen penting untuk produk kulit sehingga ia digunakan luas dalam produk kesihatan kulit khususnya.
 
 
NAK CUBA?JOM ORDER SEKARANG.. 
► ☎ SMS/WA ke 019-255 9617

SELFIE SKINCARE BY IRICH BEAUTY CARE

U olls Dah cuba mcm2 skincare untuk hilangkn parut dan jerawat tapi masih tiada perubahan ?
Malah u olls dah cuba mcm2 cream parut dari yg murah hinggalah cecah ratusan ringgit tp parut masih menempel ?
Supplement ? Jangan cakap la... Dah cuba macam2 supplement untuk kulit cerah berseri tetapi masalah tetap sama .
Kini masanya U olls bertukar tau....
Product Pertama di Malaysia yang Menggunakan Alpha Arbutin...
Let's Change to SELFIE SKINCARE with ALPHA ARBUTIN
 
SELFIE SKINCARE tidak mengandungi bahan-bahan yang tidak diluluskan dan merbahaya seperti mercury dan hidroquinon yang boleh menyebabkan kanser kulit dan kecacatan kulit wajah jika penggunaan berpanjangan.
SELFIE SKINCARE merupakan Skincare Pertama di Malaysia yang menggunakan & mengdungi Alpha Arbutin.... 
Kalau u olls nak tahu, Alpha Arbutin merupakan agen pencerahan unggul yang memberikan tona kulit yang lebih cerah dan sekata. 
SELFIE SKINCARE juga mengandungi kompleks peptide yang memberikan kesan anti penuaan serta menjadikan kulit lebih anjal, lebih tegang dan lembut selepas penggunaan. 
Malah ia turut menggunakan ekstrak tumbuhan semulajadi seperti ekstrak mentimun, ekstrak licorice serta vitamin e dalam rangkaian selfie skincare pula membantu merawat kulit wajah serta sesuai digunakan untuk semua jenis kulit
 
3 manfaat utama dalam satu formula:
Bertindak sebagai agen pencerahan
Bertindak sebagai anti penuaan 
Membantu memelihara dan memulihkan kulit secara semulajadi
Fungsi Selfie Skincare : 
  • Bertindak sebagai "Moisturizer" (Pelembab)
  • Menghilangkan Jeragat / Jerawat / Blach & White Head di wajah
  • Bertindak sebagai Agen Pencerahan kulit
  • Akan melicinkan & menegangkan kulit Tanpa Pengelupasan
  • Tanpa Kesan Sampingan 
  • Akan menghilangkan Parut Jerawat & Sel Kulit Mati
  • Sesuai di gunakan untuk semua jenis kulit Termasuk Kulit Sensitif / Resedung
  • Menegang & Menghilangkan garis halus di wajah
  • Membantu menghilangkan Mata Panda (Lebam Bawah Mata)
  • Meningkatkan kandungan air di dalam kulit supaya kulit tidak kering
  • Membuatkan kulit nampak berseri
  • Merawat kulit ketika seharian anda di luar rumah
  • Sebagai perisai sinar UV
  • Menghalang infeksi kuman pada permukaan kulit (mengelakkan jangkitan kulit)
  • Mempercepatkan pembentukan sel-sel baru pada kulit (keanjalan dan melembutkan kulit)
  • Menanggalkan sel kulit mati dengan lembut
  • Meningkatkan elastisiti pada kulit (anti wrincle)
 
SELFIE SKINCARE dihasilkan di kilang yang 100% Keluaran Biuputera & Muslim
Malah ia juga bertaraf GMP. 
 
SELFIE SKINCARE juga diformula bebas dari bahan merbahaya dan hydraquinone free dan yang penting ada KKM ok...Malah the best of SELFIE SKINCARE, produk ini disediakan melalui nasihat saintifik dari pakar-pakar yang bertauliah.
 
 
SELFIE SKINCARE terdiri daripada 4 rangkaian produk yang Superb !!

1. SELFIE BRIGHTENING BEAUTY SOAP :
Fungsi Utama : 
Membantu menghilangkan kesan kotoran, sel kulit mati serta sisa solekan. 
Sabun nih Tidak Akan mengeringkan kulit, tetapi akan menjadikan kulit lebih cerah dan segar selepas pembersihan.


2. SELFIE SMOOTHING TONER : 
Fungsi Utama : 
Toner penyegar yang akan membantu menanggalkan sisa kotoran, mengecilkan pori-pori kulit serta mengekalkan kelembapan kulit. 
Toner ini juga mampu mengembalikan PH kulit. 
Jangan risau... Toner nih doiformulasikan untuk TIDAK mengeringkan atau menyebabkan iritasi pada kulit... Malah ia juga TIDAK akan menyebabkan Pengelupasan.
Cara Guna : 
U olls gunakan Toner nih LEPAS cuci muka dengan Selfie Brightening Beauty Soap...
Pakai 2 kali sehari iaitu Pagi & Malam....
Lepas aje cuci muka, u olls oleskan Selfie Smoothing Toner ...
Letak aje Toner atas Tapak tangan, Terus aje sapu di wajah...
 
NOTED : UOLLS TIDAK DI GALAKKAN UNTUK MENGGUNAKAN KAPAS... LETAK ATAS TAPAK TANGAN AJE & TERUS SAPU KE WAJAH !!

3. SELFIE ALPHA WHITE DAY CREAM :
Fungsi Utama : 
Ia dirumus secara intensif untuk memberikan kesan pencerahan, mengekalkan kelembapan kulit serta melindungi kulit daripada kesan sinar UV
Mengandungi alpha arbutin yang terbukti mampu mencerahkan kulit dan menghilangkan bintik-bintik hitam akibat pigmentasi . 
Ianya tidak berminyak malah membantu mengekalkan kelembapan semulajadi kulit.
Dapat melingungi kulit daripada pancaran Sinar UVA dan UVB yang merbahaya.
Cara Guna : 
 
Harus digunakan Setiap hari untuk EFFECT yang di inginkan....
Guna lepas cuci muka dengan Selfie Brighteining Soap & juga Selfie Smoothing Toner...
Tak perlu banyak... Ala kadar aje dah memadai 


 
4. SELFIE ALPHA BRIGHT NIGHT CREAM : 

Fungsi Utama : 
Khas untuk Kembalikan Struktur Kulit, Membaiki sel-sel kulit serta membekalkan nutrient semasa menjanaan sel kulit baru pada waktu malam. 
Tindakan anti penuaan yang diberikan oleh kompleks peptide membantu mengurangkan garis-garis halus serta tanda-tanda awal penuaan...
Mejadikan kulit lebih anjal dan tegang.

Cara Guna : 
 
HARUS digunakan setiap Malam
Digunakan Selepas Mencuci muka dengan Selfie Brightening Soap , Oles Toner then last baru pakai Selfie Alpha Bright Night Cream ye...
Selfie Alpha Bright Night Cream nih tak perlu pakai banyak-banyak or tebal tau... Pakai nipis-nipis aje dah memadai.... 

Testimoni dari Adik kepada Pengasas sendiri ..
My lil brother @azzraljames starts using selfie skincare from today. We will see the result in 1 weeks. Tak sabar, tak sabar!! Susah nak pujuk dia pakai skincare, maklumlah budak lelaki. Siap minta advance lagi sebab nak guna muka dia. kau ingat kau artis? hahaha. #selfieskincare "
 
Testimoni Terawal Selfie Skincare from @myabani.
2 minggu penggunaan alhamdulillah kulit beransur pulih. #selfieskincare
 
 
Testimoni dari Pengasas Sendiri iaitu Yusmaliza, Owner Product Perla Coffee , Perla Chocolate , Perla Juice serta terbaru Selfie Skincare ..
 
Dah berkurun muka tak naik jerawat tapi sejak mengandungkan anak kedua ni datang pula jerawat alahan kat bawah pipi. 
 
Alhamdulillah seminggu penggunaan jerawat beransur hilang... Dan yang paling penting selamat digunakan untuk ibu mengandung kerana selfie skincare tidak mengandungi hydroquinone. 
Sesuai untuk semua jenis kulit. #selfieskincare



 
SELFIE SKINCARE BY IRICH BEAUTY CARE
 
HARGA PROMOSI : RM60.00 WM / RM70.00 EM

SPARKLING DIVA COLLAGEN BOOSTER

 

Sparkling Diva dengan kesan SUPER pantas!
- Kolagen booster untuk kulit badan EXTRA CERAH !!
 
APAKAH KELAINAN SPARKLING DIVA DENGAN YANG LAIN?
 
Anda akan menikmati rasa Strawberry Burst yang sangat unik lagi sedap dengan bahan berkualiti Gred A. Bila di kemam akan ada bunyi pop pop iaitu dari efek fruit enzyme. Memang pelik tapi ianya unik dan sangat sedap !
  • Anda akan tertawa sendiri apabila pertama kali mencuba Sparkling Diva ini ia dirangsang dengan kaedah kemam mengunakan lidah dan penyerapan lebih cepat.
  • Kaedah kemam merangsang penyerapan nutrisi lebih cepat. Malah anda boleh menggabungkan nya dengan minuman berkolagen lain kerana ia akan bertindak sebagai booster untuk kesan lebih efektif dan hebat. Sparkling Diva membantu meningkatkan keanjalan kulit 50 kali ganda !
  • Boleh diamalkan seawal usia remaja dan ke atas, lelaki juga wanita. Pek kecil seperti gula-gula, mudah dibawa ke mana-mana sahaja
 
Sparkling Diva membantu merawat sel-sel kulit mati, membantu mencerah kan kulit yang kusam, mengurangkan masalah parut di muka, mengurangkan masalah jerawat, dan juga memberi energy badan kita supaya kita tak akan berasa lesu .

 
CARA MAKAN SPARKLING DIVA :
Sparling Diva tak perlu bancuh mudah sahaja ia dalam bentuk serbuk anda perlu koyak sachet dan terus masuk ke dala mulut hanya perlu kemam selepas itu anda akan rasa kelainan semasa kemam mesti akan suka.


Fungsi Utama Sparkling Diva :
. Kuasa Pencerahan lebih pantas menggunakan Teknologi KOREA.
. Mudah & Praktikal hanya 1 sachet sehari.
. Hanya perlu kemam ia berperisa strawberry burst yang sangat sedap!
. Ia juga boleh di campur bersama minuman kolagen anda yang lain.
. Melembapkan & Menghaluskan kulit
. Mengurangkan rekahan pada tumit.
. Mata lebih bercahaya.
. Anti Penuaan & Anti Jerawat
. Rahsia Awet Muda
. Melembapkan bibir
. Menguatkan kuku & Rambut
. Collagen Booster Pertama di Malaysia.


JIKA SAYA MEMANG MENGAMBIL MINUMAN KOLAGEN TAKDE EFEK KE JIKA SAYA AMBIL SPARKLING DIVA?
 
Untuk pengetahuan anda Sparkling Diva adalah booster iaitu tambahan untuk mereka yang mengambil minuman collagen supaya ia memberi kesan lebih cepat.Tiada masalah sekiranya anda minum minuman kolagen jenama lain bergabung dengan Sparkling Diva.

APAKAH KANDUNGAN SPARKLING DIVA?
 
Ok Sparkling Diva mengandungi kolagen dari salmon fish yang GRED A , birdnest, fruit enzyme, apple stemcell phytocelltec, rye plasenta, pearl dust, vitamin C, vitamin E, pati sayuran, hyaluronic acid n etc. Ia membantu meningkatkan keanjalan kulit 50kali ganda.

SESUAI UNTUK SEMUA ATAU BAGAIMANA?
 
Produk Sparkling Diva ini sesuai untuk semua generasi dari remaja ke atas. Pek sangat mudah di bawa kemana sahaja.Pasti ramai yang akan jatuh cinta dengan produk ini. Rasa yang sangat sedap strawberry burst memang ramai akan gilakan nya.


TAK PERLU BANCUH TERUS KEMAM DI DALAM MULUT ANDA AKAN DAPAT PERBEZAAN SEMASA KEMAM LAIN DARI LAIN .


 

NAK CUBA?JOM ORDER SEKARANG.. 
► ☎ SMS/WA ke 019-255 9617

#VENE SLIMMING PRODUCT

What is Vene Slimming Product About?

 
 
 

Vene Slimming Lotion

Vene Slimming Lotion contains extracts of Seaweed (Phyllacantha fibrous) is specially formulated with ingredients selected to stimulate the process of breaking down the process of lipolysis of fat cells and cellulite. Suitable for men and women.

Consistant usage of Vene helps to:

• break down fat
• get rid of cellulite
• lose weight
• slender and slims the body
• softens and refreshes the skin
• remove the excess air in the body
• reduce menstrual pain / joint pain

Features of Vene Slimming Lotion:

• immediate impact
• Paraben Free (chemical preservatives)
• non-sticky
• not too hot
• fragrance smell
• can be used at any time
• easy to use
• halal ingridients


Tips on Usage of Vene Slimming Lotion
 
img
img
img
                                                                                             
  • Apply enough lotion and massage on the parts that you want to reduce fat such as the abdominal (stomach & body), buttocks, thighs and arms. Gently massage with the sequence from bottom to top within 1-3 minutes. Preferably apply the lotion twice a day after showering.
  • Vene Lotion can also be used to reduce fat in the chin and neck. Swept thin with light sequence from top to bottom to get the desired shape.
  • Lotion reaction will be more effective when the body's pores are open, that is when we sweat or after a hot shower. At this point, you can feel the heat of the lotion against the area where you have applied the lotion.
  • For first time users, When applying Vene Lotion it is advised to use a bit of time to get used to the lotion before using the lotion in a higher volume.
  • Vene Lotion can be used in conjunction with a girdle or exercise assistive devices (such as a vibrator on the stomach).
  • Apply Vene lotion to help relieve menstrual cramps and mild joint pain.
                                                                      

Can Seaweed Help Slimming Solutions.

Seaweed Research

Seaweed are often used in traditional Asian dishes like miso soup to add flavor. But Japanese scientists also believe it can help burn fat. Sharing their research at a scientific conference in San Francisco, researchers from Hokkaido University in Japan revealed that when rats and mice eat fucoxanthin they lose about 10% fat. Scientists believe that these compounds work magic by triggering protein in the body that burns fat which are accumulated around the internal organs.

Brown Seaweed (Phyllacanta Fibrosa)

Phyllacantha fibrosa belongs to the Cystosei raceae family, large brown algae that colonise rocky substrates just below the surface with a preferenceforareas of high turbulence. Solidly fixed to the rocks, Phyllacantha fibrosa, which is rough or even spiny to the touch, forms large tufts with its highly branched olive brown to red thallus, constantly battered by the waves. It forms dense clumps that serve as a refuge for numerous species of molluscs and crustaceans, and is also an important source of food for all of the herbivorous fauna. This brown seaweed is present throughout the year, but periodically regenerates its branches, which fall during the winter, leavingonly thebasalpart visible. Highly sensitive to pollution, it is a good indicator of the quality of the environment. CodifRecherche etNature harvests it in Brittany, in the turquoise waters of the Brehat archipelago.
 
 

NAK CUBA?JOM ORDER SEKARANG.. 
► ☎ SMS/WA ke 019-255 9617

Wednesday, September 17, 2014

SHIESEIDO MASK BORONG TERMURAH

 
 
Borong Mask Serendah RM0.50 ??

Boleh campor2 :
Collagen Eye mask
Collagen Lip Mask
Shieseido Black Mask
Shieseido White Mask
Shieseido Naturgo Mask

SHISEIDO BLACK, WHITE, NATURGO FACE MASK
** BLACK - menanggalkan sunburn, bulu2 halus di wajah, bintik2 hitam dan putih secara maxima
** WHITE - memutih, mencerah, melicinkan kulit
**NATURGO - untuk kulit sensitif, berminyak, n bermasalah
 
Min Order:

20 PCS - RM25 (sm) RM30 (ss)
10 PCS - RM15 (sm) RM18 (ss)

50 PCS - RM40 (sm) RM45 (ss)

100 PCS - RM60 (sm) RM70 (ss)

200 PCS - RM120 (sm) RM135 (ss)

300 PCS - RM170 (sm) RM190 (ss)

500 PCS - RM250  (sm) RM300 (ss)

1000 PCS - RM445  (sm) RM500 (ss)

HARGA TERMASUK KOS POSTAGE!!


Shiseido Black , White & Naturgo Mask - Menarik Keluar Blackhead & Whitehead di Wajah Anda! 

Saya percaya pasti ramai yang mengalami masalah bintik bintik hitam kat muka terutamanya pada kawasan hidung. Memang susah nak hilang benda tu kan!



Shiseido Mask merupakan masker peel off yg digunakan utk menghilangkan blackhead & whitahead. Ia merupakan salah satu hot item selling di dunia kosmetic di Jepun, Hong Kong, Taiwan, Korea, Singapore & Malaysia.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
* Mask berbentuk cecair hitam pekat melikat *
 
SHISEIDO WHITE MASK 


 
 
 
NATURGO MASK 


 
 

 
Shiseido Mask merupakan masker peel off yg 

digunakan utk menghilangkan blackhead & 

whitahead. Ia merupakan salah satu hot item selling 

di dunia kosmetic di Jepun, Hong Kong, Taiwan, 

Korea, Singapure & Malaysia.
 

Shiseido Black Mineral Mask From Japan 

Shiseido Blackhead Remover Mask sangat disarankan kerana berfungsi untuk membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads, mengecilkan pori-pori, memutihkan dan mencerahkan kulit muka.

Sheseido Black Mask berkesan utk memulih, mencerah, menghalus, melembut, mengatasi masalah kulit gelap/tak sekata, kesan terbakar, jerawat,menyerap minyak 3x lebih berkesan, membantu membuang bintik2 hitam /putih diwajah, juga menghaluskan liang2 roma terbuka. Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.


Cara Penggunaan:
1) Cuci muka terlebih dahulu seperti biasa.
2) Steam atau wapkan muka dengan air panas agar pori2 terbuka lebih kurang 5 minit. (tidak diwajibkan, kalau rajin buat la yer..)
3. Sapukan masker di muka anda, terutama bahagian yg diinginkan seperti hidung atau di kawasan yg byk balckhead & whitehead. (Jauhkan dari terkena pd kening, bibir dan kawasan mata)
4) Boleh gunakan dangan jari. Kalau pakai jari lebih mudah untuk disapu supaya lebih rata di muka.
5) Biarkan selama lebih kurang 30 minit hingga masker benar2 kering/keras.
6) Cabut masker perlahan dari bawah ke arah atas wajah anda dan anda akan lihat sendiri blackhead & whitehead melekat di mask.
7) Bersihkan wajah dengan air dingin agar pori-pori tertutup dengan sempurna.

 
Shiseido Black/White mask adalah di buat dari Collagen disertai elemen mineral laut dalam. Masker dengan kandungan nutrisi paling lengkap.

Perawatan kecantikan menggunakan Lumpur Laut Mati sebagai masker wajah sama dengan memberi suapan makanan 'bergizi' pada kulit yang dapat merawat keindahan kulit. Kelebihan lainnya, semua toksin yang terdapat pada sel kulit akan terangkat, sehingga kulit lebih bersih dan segar sekaligus halus dan kencang.

Masker ini merupakan masker kegemaran para doktor kulit , karana hasilnya jelas dan nyata dalam sekali perawatan. Biasa disebut oleh mereka sebagai Masker Pembersih Total.

Perawatan menggunakan masker ini selain mencerahkan & memutihkan kulit , menghilangkan noda bekas jerawat & flek,ia juga merangsang pembentukan kolagen & elastis pada jaringan kulit , sehingga kulit anda akan kencang, lembab, kenyal, kedutan di kening & pipi berkurang, pori pori kulit wajah mengecil. Perawatan yang tepat untuk melawan tanda tanda penuaan awal.
 
KELEBIHAAN 3 JENIS MASK NI BERBEZA-BEZA IKUT 
KEPERLUAN MUKA KITE.....


Shiseido Blackhead Remover Mask sangat disarankan kerana berfungsi untuk membersihkan 


dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads, mengecilkan pori-pori, 

memutihkan dan mencerahkan kulit muka.


Sheseido Black Mask berkesan utk memulih, mencerah, menghalus, melembut, mengatasi masalah kulit gelap/tak sekata, kesan terbakar, mengecutkan jerawat2 halus

,menyerap minyak 3x lebih berkesan, membantu membuang bintik2 hitam /putih 

diwajah, juga menghaluskan liang2 roma terbuka. Sesuaiutk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.


NATURGO GOLD OREN - Shiseido Naturgo Mud Mask terbuat dari lumpur yang ada di laut dalam, kaya 
mineral dan bahan alami. Shiseido Naturgo Mud Mask dapat membersihkan pori-pori secara menyeluruh,mengawal minyak berlebih, menghaluskan wajah, mengurangkn jerawat dan mencerahkan kulit



Shiseido White Mask-
 Shiseido Peel-off White Mask berfungsi untuk mencerahkan dan memutihkan 
wajah, menghaluskan wajah, mengurangkn kedut2 dan mengangkat sel kulit mati.

Shiseido White mask bagus untuk mendinginkan dan mencerahkan kulit setelah berpanasan 

dibawah sinar matahari.
 
 
CARA PENGUNAAN:-
- Bersihkan wajah terlebih dahulu.
Sebaik baiknya steam kan wajah dengan air panas selama sekurang-kurangnya 10 ~ 15 minit. Ini 
   bertujuan utk membesarkan pori-pori & memudahkan pembersihan jeragat.
- Biarkan wajah kering baru sapu mask.
- Tunggu selama 30 minit / hingga mask kering baru tarik mask perlahan-lahan.
* Anda akan dapat rasakan yang bintik bintik hitam tu ditarik keluar dari wajah anda!

 
 
Boleh Dipakai Pada Bahagian Hidung 

 
 
 
 
AWAS!!! TUNGGU MASK BETUL-BETUL KERING BARU TARIK YER!!!
DAN ELAKKAN MASK DARI TERKENA PADA BULU KENING @ BULU MATA ANDA YER!!!

TESTIMONIAL PENGGUNA !!!
 
 
 
SHISEIDO BLACK, WHITE, NATURGO FACE MASK

** BLACK - menanggalkan sunburn, bulu2 halus di wajah, bintik2 hitam dan putih secara maxima
** WHITE - memutih, mencerah, melicinkan kulit
**NATURGO - untuk kulit sensitif, berminyak, n bermasalah
 
Min Order:

20 PCS - RM25 (sm) RM30 (ss)
10 PCS - RM15 (sm) RM18 (ss)

50 PCS - RM40 (sm) RM45 (ss)

100 PCS - RM60 (sm) RM70 (ss)

200 PCS - RM120 (sm) RM135 (ss)

300 PCS - RM170 (sm) RM190 (ss)

500 PCS - RM250  (sm) RM300 (ss)

1000 PCS - RM445  (sm) RM500 (ss)

HARGA TERMASUK KOS POSTAGE!!

 

NAK CUBA?JOM ORDER SEKARANG.. 
► ☎ SMS/WA ke 019-255 9617

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...