Tuesday, July 07, 2015

JAMU BIDAN KAMPUNG ORIGINAL PROMOSI TERMURAH

JAMU RAHSIA BIDAN KAMPUNG 30 BIJI


1 BOTOL RM 60
2 BOTOL RM 110

POS :
SEMENANJUNG PERCUMA
SABAH SARAWAK ADD RM 3




Hanya ambil 1 atau 2 kapsul Jamu Rahsia Bidan Kampung (JRBK) setiap hari sudah cukup untuk kembalikan "Miss V" anda seperti baru di ijab kabulkan. Produk hebat ini, 100% Herba Asli Traditional & diluluskan KKM, diyakini halal serta dijamin keberkesanannya!.

Walaupun usia anda sudah cecah 40an tapi anda punya mantap seperti anak gadis. Bak kata orang Confirm Cik Abang tak cari yang lain.


Resepi turun-temurun 100% Herba Tradisional yang selamat dan Anda boleh rasakannya dengan hanyaSEKALI MAKAN sahaja!.


FAKTA: Lebih 1,000.000 isteri penyayang telah mengamalkannya bagi kekal mantap untuk cik suami mereka dan kini! Giliran anda pula!.


Diluluskan oleh KKM, diyakini HALAL serta dijamin berkesan.




100% akar kayu herba resepi turun temurun.


Kelebihan Jamu Rahsia Bidan Kampung


✔ Merawat Keputihan

✔ Menyempitkan Rahim dan ketat

✔ Menambat Hati Suami di ranjang

✔ Menghilangkan gatal-gatal miss V

✔ Melancarkan Peredaran haid

✔ Menegangkan bibir miss V

✔ Mengurangkan senggugut

✔ Menambah Tenaga Batin

✔ Payudara Kembali tegang

✔ Mengeluarkan angin dalam badan

✔ Melancarkan Peredaran Darah

Cara Pengambilan Jamu Bidan Kampung

✔ Sebotol ada 30 biji, tahan sebulan
✔ Makan sebiji sehari, selepas makan malam
✔ Wanita Mengandung tak boleh ambil
✔ Semasa haid stop dulu sehingga habis haid
✔ Gunakan tanpa was-was, tiada kesan sampingan














READY STOCK....!!!

HARGA PASARAN !!!

RM 70 SM
RM 75 SS

HARGA PROMO KAMI !!!

RM 60 SM
RM 65 SS

KORAGEN ADVANCED BEAUTY TABLET by AMYERA BEAUTY

KORAGEN ADVANCED BEAUTY TABLET by AMYERA BEAUTY


Koragen Advance Beauty tablet. Tablet yang berperisa strawberi, khas untuk wanita diluar sana yang sangat obses dengan kulit yang putih.
Tablet ini akan membantu anda untuk mencerahkan kulit daripada dalam. Kesan boleh dilihat seawal 30 hari!





kesan boleh dilihat seawal 30 hari!!

Koragen Advance Beauty tablet. Tablet yang berperisa strawberi, khas untuk wanita diluar sana yang sangat obses dengan kulit yang putih.
Tablet ini akan membantu anda untuk mencerahkan kulit daripada dalam. Kesan boleh dilihat seawal 30 hari!




Kebaikan Koragen Advance Beauty Tablet :
-Mencantikan & Menggebukan kulit
-Mencerahkan kulit secara sekata
-Pencerahan secara semulajadi
-Kulit akan bertambah anjal
-Membentuk kolagen
-Anti penuaan & Anti kedut
-Memudarkan parut di muka & badan
-Membasmi bakteria jerawat
-Membantu masalah kulit berminyak
-Membantu mengatasi masalah panau
-Membantu mengatasi masalah exzema
-Kulit akan tampak lebih sihat & glowing
-Mengatasi masalah resdung
-Melindungi sel tubuh
-Meningkatkan imuniti
-Mampu merawat masalah radang kulit
-Mencerahkan bahagian ketiak & miss v
-Melembabkan kulit
-Memperbaiki struktur kulit

-Menambahkan tenaga


Kandungan Koragen Advance Beauty Tablet :
-COLLAGEN
-VITAMIN C
-VITAMIN E
-GRAPE SEED ESTRAK
-RASPBERRY ESTRAK
-HONEY
-TREN ACID
-8 MIX STEAMCELL
-ASTHAXANTHIN
-ARBUTIN ESTRAK



CARA PENGAMBILAN:
Kunyah 1 @ 2 biji koragen whitening tablet setengah jam selepas sarapan atau sebelum tidur.


Amalkan minum banyak air kosong (sekurang-kurangnya 2 liter sehari) Supaya melancarkan pembuangan toksin serta membolehkan penyerapan tablet ini secara optimum oleh badan.

SESUAI DIAMALKAN OLEH ;


- Wanita & lelaki

- 15 tahun keatas

- Ibu mengandung (Kandungan mestilah melebihi 4 bulan ke atas)
- Ibu yang menyusukan bayi
- Boleh diambil ketika haid

************************************************************
testimoni






berminat untuk order??

KORAGEN AMYERA BEAUTY

Harga :
RM 50 (sm) / RM5 5 (ss)
* free pos

EPHYRA SKIN BAR ORIGINAL PROMOSI HARGA TERMURAH

EPHYRA SKIN BAR 
ORIGINAL PROMOSI HARGA TERMURAH



PARUT JERAWAT PUDAR DENGAN EPHYRA SKIN BAR

Sabun magic! Sapa belum cuba rugiiiii..byk sgt kebaikannya! 
Jom try ephyraskinbar harini..tak pyh guna yg mahal2 sgt tu dah..save duit utk benda lain..klau dpt padankn sabun ni 

dgn ephyrapremium atau ephyratrialpack mmg superb! 



Ephyra Skin Bar berfungsi dengan begitu pantas bahawa hanya dalam satu malam, anda akan mula melihat, kulit lebih lembut, kedutan berkurangan, jerawat mengecut dan kulit yang lebih cerah. Hasilnya akan lebih terserlah jika penggunaan berterusan yang konsisten.

Jangan fikirkan umur anda atau keadaan kulit anda sekarang. Kerana EPHYRA SKIN BAR yang mengandungi bahan alam semulajadi yang berkualiti tinggi mampu mengubah keadaan kulit anda menjadi lebih cerah, halus selembut kulit bayi.

Anda akan benar-benar kagum, apabila anda melihat apa yang ia boleh lakukan untuk muka anda dalam setengah jam yang pertama sahaja!


Anda akan melihat bahawa kulit kusam, menggerutu dan kulit kendur di wajah anda mula muncul lebih licin, lebih segar, lebih tegang dalam masa beberapa hari. Pastinya dengan EPHYRA SKIN BAR, rahsia kecantikan semulajadi menjadi milik anda....




Kelebihan Sabun Ajaib EPHYRA SKIN BAR

 ✔ Menggebu dan mencerahkan kulit 
✔ Menghaluskan kulit dan menghilangkan jeragat 
✔ Menghilangkan parut dan kedutan 
✔ Membantu menghilangkan bintik- bintik hitam 
✔ Melembapkan kulit dan menaikkan seri wajah 

Kesan Penggunaan 
( hasil berdasarkan testimoni dari 300 pengguna selama 7 hari ) 

✔ Membuatkan kulit muka lebih cerah, lembut dan tegang 
✔ Menanggalkan semua kotoran, minyak dan sel kulit mati 
✔ Menghilangkan parut jerawat & jeragat 
✔ Menghilangkan ‘blackheads’ di muka 
✔ Menanggalkan kesan solekan dengan efektif 
✔ Memberi kesan kesegaran sepanjang hari 
✔ Badan tidak melekit walaupun ketika atau selepas berpeluh 
✔ Boleh menghilangkan bau badan 
✔ Memudarkan kehitaman di celah-celah badan dan bawah lengan ( ketiak ) 




Cara Guna Ephyra Skin Bar

Setiap satu sabun Ephyra Skin Bar ini beratnya adalah 50g dan berbentuk empat segi sama. Untuk menjimatkan penggunaan sabun ini, potong sabun ini kepada empat bahagian yang setiap satu bahagian bertahan lebih kurang seminggu atau lebih sikit.

Sabun ini boleh diguna paling minima tiga (3) kali sehari terutamanya selepas melakukan aktiviti di luar terutama bg mereka yg mengalami masalah kulit berminyak yang serius.

Setiap kali cuci, ambil masa sekurang-kurangnya lima ke sepuluh minit untuk memastikan kulit muka benar-benar bersih dan dalam masa yang membolehkan khasiat-khasiat Ephyra Skin Bar ini meresap masuk ke dalam kulit.



Kesan Ephyra Skin Bar

“Ephyra Skin Bar berfungsi dengan begitu pantas bahawa hanya dalam satu malam, anda akan mula melihat, kulit lebih lembut, kedutan berkurangan, jerawat mengecut dan kulit yang lebih cerah. Hasilnya akan lebih terserlah jika penggunaan berterusan yang konsisten.”


Kalau baca kenyataan di atas mesti anda rasa mustahil bukan?? 
Takkan la dalam satu malam sahaja dah boleh nampak kesan??


Anda perlu akui bahawa kenyataan tersebut memang benar. Tapi bukan dalam satu malam, selepas penggunaan kali pertama saja dah boleh nampak kesan positif iaitu :-

✔ kulit terasa lebih lembut dan tegang

✔ menghilangkan kotoran dan sel-sel kulit mati di wajah

✔ minyak di muka mula berkurangan

lebih berseri selepas penggunaan

Bayangkan kalau sekali guna saja dah nampak kesan, macamana pula kalau penggunaan dalam masa sebulan secara konsisten?? Yang paling best sekali adalah sabun Ephyra Skin Bar ini tersangat wangi baunya.





EPHYRA SKIN BAR membantu menghilangkan :-

✔Jerawat/Jerawat Batu
✔ Bintik2 hitam/putih
✔ Parut jerawat & cela
✔ Pori-pori terbuka
✔ Jeragat dan tanda2 penuaan awal
✔ Mencerahkan bahagian muka & badan
✔ Meratakan tona kulit muka
✔ Mengurangkan kedutan halus
✔ Mengawal minyak berlebihan
✔ Mengekalkan kelembapan kulit

Seawal 3 hari ~ EPHYRA SKIN BAR mampu utk menjadikan kulit lebih bersih, licin dan cerah berseri! 
100% terbukti berkesan!! 



EPHYRA SKIN BAR ~ formula pantas & selamat utk kulit CERAH + LICINSOLUSI TERBAIK HILANGKAN JERAWAT + PARUT JERAWAT!!

TERBUKTI SELAMAT DIGUNAKAN OLEH BPFK KKM :- 

>>> KKM NOT 150403494k >>>




Wow! Siapa tu cantik manis yg turut jatuh cinta dgn Ephyra Skin Bar?
Ainan Tasneem lahh tq sis for sharing ur review!!
Ramai selebriti dah pakai & suka giler hasil awesome - kuit bersih & licin!
Jom order EPHYRA SKIN BAR jom !

*Rm39 sahaja*



Hari ni genap sebulan ST gunakan produk "Ephyra Skin Bar" ni.
.
Syukur alhamdulillah ada perubahan pada kulit ST. Memang ST dapat rasa
.
Antara kesan nya :
wajah tak kering
lembab dan tak berminyak
jadi makin halus walau tak gebu
bekas jerawat hilang prlahan-lahan

Lelaki pun kena jugak jaga kulit muka. Kena jaga penampilan dan gaya. Terima kasih @encikst kerana mempercayai ‎ephyraskinbar‬. Memang power katanya! .

Kulit berminyak, parut jerawat dan kulit kusam semua hilang serta merta! .

Nak rasai sendiri apa yang @encikst rasai dengan ephyraskinbar, kenalah beli satu! 



TAK TIPU OKAY! Mmg BEST GILER SABUN EPHYRA SKIN BAR NI! Diakui oleh RIBUAN TESTIMONI! MMG BEST SANGAT EPHYRA SKIN BAR! Pakai 3 hari - terus nampak kesan! 






Kelebihan EPHYRA SKIN BAR : 

1 ) Ciri-ciri antioksida. 
Apabila sabun yang mengandungi ciri-ciri antioksida, ia benar-benar boleh memberikan kesan yang baik pada kulit anda. Ia dapat membuang racun yang dihasilkan oleh badan dan melindungi kulit anda dari kerosakan yang sedia ada dan selanjutnya. 

2 ) Ciri-ciri anti-penuaan. 
Pengggunaan EPHYRA SKIN BAR secara konsisten dapat merangsang pembentukan kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan serta kehalusan kulit (anti aging & anti wrinkle / kerut) 

Sebagai antioksidan kuat yang melindungi kulit terhadap pengaruh negatif faktor luar seperti pencemaran, matahari, iklim, asap rokok dan sebagainya. 

3 ) Pencerahan kulit. 
Tidak semua sabun dapat mencerahkan kulit anda. Ada yang tidak boleh benar-benar memberikan hasil yang anda harapkan. 

Tetapi dengan EPHYRA SKIN BAR, dapat dilihat kecerahan kulit yang mengagumkan tanpa pengelupasan kulit, dan selamat digunakan. 

Glutathione bertindak menghalang pengeluaran melanin dalam kulit anda sehingga memberikan efek lutsinar dan kulit anda bercahaya semula jadi dan berseri-seri. Selain daripada itu semua, ia tidak hanya berfungsi sebagai sabun pemutih tetapi produk penjagaan kulit lengkap yang menghilangkan masalah kulit untuk semua lelaki mahupun wanita. 


Soalan yang kerap ditanya : 

EPHYRA Skin Bar ni berkesan ke? 
Insyallah berkesan, kerana dah lebih 300 orang yang telah mencuba dan berikan feedback yang sangat bagus 

Skin bar ni boleh tahan berapa lama? 
Ephyra Skin Bar adalah 50g boleh tahan selama sebulan. 

Apa kandungan dalam Ephyra Skin Bar ni? 
Glutathione, Kolagen ikan, Ekstrak Carrot, Bearberry Alpha Arbutin A Extract, Banana Enzyme, Rice Bran Oil, Glycerin & Aromatherapy fragrance
Berapa lama nak lihat kesannya? 
Bergantung pada individu, ada yang boleh rasa serta-merta kulit lebih halus dan tegang, ada yang pakai 3 hari dah nampak kulit makin cerah, dan jerawat makin kecut. Rata-ratanya akan nampak kesan ketara dalam 1 minggu.
Boleh hilangkan parut jerawat? Jeragat degil? 
Boleh, Ephyra Skin Bar sangat berkesan dalam menghilangkan parut jerawat serta jeragat degil kerana ada kandungan Bearberry Alpha Arbutin A Extract bersama Glutathione yang paling berkesan, cepat dan selamat untuk mencerahkan kulit & memudarkan parut-parut hitam atau berlubang. 

Macamana nak guna? 
Basahkan sabun dengan air, biarkan ia berbuih sedikit dan terus sapu pada muka. Urut seketika dalam 2-3 minit. Untuk kulit bermasalah, boleh urut sedikit lama dalam 5 minit. Bilas sepenuhnya, dan sapukan pelembap anda seperti biasa ( boleh guna toner dan pelembap dari jenama lain ) 

Setakat ini, hanya Ephyra Skin Bar saja? 
Ephyra ada dalam bentuk minuman kesihatan dan kecantikan (Ephyra Premium & Trial Pack). Ia lebih untuk merawat dalaman dan seterusnya memperbaiki luaran kita. 

Ephyra Skin Bar adalah produk kedua selepas kejayaan produk Ephyra di pasaran, melengkapi produk Ephyra kerana bukan saja dalaman kita terpelihara malah luaran juga diperbaiki dan lebih sempurna. Jika guna kedua-duanya ( minum Ephyra dan guna sabun Ephyra Skin bar) , kesan yang menakjubkan akan diperolehi. 

Boleh guna sekali sambil minum Ephyra drinks? 
Boleh. Sangat digalakkan. 

Boleh ke pakai toner & moisturizer jenama lain? 
Boleh tiada masalah. Sabun Ephyra Skin Bar membersihkan segala kotoran dan sel-sel kulit mati dan sangat ‘mild’ dan boleh digunakan bersama toner dan pelembap dari jenama lain. 

Kalau ada resdung, boleh pakai? 
Boleh. 

Ada kesan-kesan sampingan tak? Macam menggelupas ker? 
Pedih kalau kena matahari ke? 
Tiada kesan sampingan. Ephyra Skin Bar, dirumus dengan teknologi terkini yang berkualiti tinggi dan terbukti selamat dan tidak mengakibatkan pengelupasan kulit. Ephyra Skin Bar tidak mengandungi Hydroquinone. 

Boleh pakai kat badan sekali? 
Boleh, ia sangat lembut untuk dipakai di muka, sekaligus boleh digunakan di seluruh badan. 

Lelaki atau wanita, keduanya boleh pakai? 
Boleh, sesuai untuk kedua-duanya. 



Harga EPHYRA SKIN BAR ( 50 gram) :
RM 39 /pc
pos add RM6 (sm) / RM10 (ss)


Harga Combo EPHYRA :