Saturday, December 20, 2014

DNARS SKINCARE MURAH ORIGINAL

 
D'nars Skin Care 
Set Pencerahan Dalam 7 hari
100 % di jamin berkesan
100 % lulus KKM
Kenali Kulit wajah anda dahulu
SET CADANGAN UNTUK PENGGUNA DNARS SKINCARE

SET SENSITIF ( KULIT JERAWAT/BERMINYAK)

Set Trial Sensitif RM59.90
 Toner Treatment  RM21.90
Glowing Foundation RM45.90
RM127.70
Kos POS RM6 (sm) / RM9 (ss)
___________________________
RM133.70 (sm) / RM136.70 (ss)
Harga Promosi Se Jerawat
RM130 (sm) / RM135 (ss)
free pos
Pakej terdiri daripada :
1. Sabun Susu Beras - 2 PC 
2. Magic Day Cream (untuk siang)
3. Moon Cream (untuk malam)
4 . Toner Treatment
5. Glowing Foundation
Tiada lagi masalah; Jeragat, Jerawat, Parut, Bintik Hitam, Kulit berminyak, Kusam, Kering, Pori terbuka, Garis halus dan resdung
KEBAIKAN :
* Menghaluskan dan megecilkan liang roma,
* Meyingkirkn minyak yang berlebihan pada wajah.
* Memundarkn garis-garis halus.
* Menegangkan wajah.
* Wajah akan jadi lebih cerah, gebu dan halus berseri-seri tanpa parut, jeragat dan jerawat.

CARA PENGGUNAAN SET KULIT SENSITIF / JERAWAT
siang hari :
1. cuci muka dgn sabun beras
2. apply toner treatment (dgn kapas)
3. apply magic day krim scr nipis (lps pakai day cream , terpulang utk anda samaada utk menggunakan bedak @ tidak)
4. Guna glowing foundation jika ade urusan diluar utk menampakkan kulit lagi flawless
malam hari :
1. cuci muka dgn sabun beras
2. apply toner treatment (dgn kapas)
3. Penggunaan moon cream diselang selikan dengan toner treatment 

(mlm ni pakai moon cream, malam esok pakai toner treatment)

(selang selikan toner treatment dgn moon cream, tak boleh pakai sekaligus)

** Dalam 1 minggu pertama ,x digalakkan utk pakai cream malam lg...bg kulit serasi dulu..pastu next week tu barulah pakai night cream.nk cantik,kena sabar kn? hehe.

SET NORMAL ( KULIT NORMAL )

Set Trial Normal RM59.90

 Toner Collagen  RM21.90
Krim Ku-Neng RM26.90
Glowing Foundation RM45.90
154.60
Kos POS RM6 (sm) / RM9 (ss)
___________________________
RM160.60 (sm) / RM163.60 (ss)

Harga Promosi Set Normal
RM155 (sm) / RM160  (ss)
free pos


Pakej terdiri daripada :

1. Sabun Susu Beras - 1 PC 

2. Sabun Collagen - 1 PC

2. Magic Day Cream (untuk siang)

3. Moon Cream (untuk malam)

4 . Toner Collagen

5. Glowing Foundation

CARA PENGGUNAAN SET NORMAL 


siang hari :

1. cuci muka dgn sabun beras

2. apply toner collagen (dgn kapas)

3. apply magic day krim scr nipis (lps pakai day cream , terpulang utk anda samaada utk menggunakan bedak @ tidak)

4. Guna glowing foundation jika ade urusan diluar utk menampakkan kulit lagi flawless

malam hari :

1. cuci muka dgn sabun collagen

2. apply toner collagen (dgn kapas)

3. Apply moon cream secara nipis

4 . Lapiskan Krim Ku-neng secara nipis

* pakai moon malam dan krim ku-neng sekaligus (minggu 1)
masuk minggu 2 dan seterusnya, krim malam dan krim kuning dipakai secara berselang seli.

SET NORMAL ( KULIT JERAGAT)
Set Trial Normal RM59.90
 Toner Treatment  RM27.90
Krim Ku-Neng RM26.90
Glowing Foundation RM45.90
160.60
Kos POS RM6 (sm) / RM9 (ss)
___________________________
RM166.60 (sm) / RM169.60 (ss)

Harga Promosi Set Normal
RM160 (sm) / RM165  (ss)
free pos

Pakej terdiri daripada :

1. Sabun Susu Beras - 1 PC

2. Sabun Collagen - 1 PC

2. Magic Day Cream (untuk siang)

3. Moon Cream (untuk malam)

4 . Toner Treatment

5. Glowing Foundation

CARA PENGGUNAAN SET NORMAL  (KULIT JERAGAT)


siang hari :

1. cuci muka dgn sabun beras

2. apply toner treatment (dgn kapas)

3. apply magic day krim scr nipis (lps pakai day cream , terpulang utk anda samaada utk menggunakan bedak @ tidak)

4. Guna glowing foundation jika ade urusan diluar utk menampakkan kulit lagi flawless

malam hari :

1. cuci muka dgn sabun collagen

2. apply toner treatment (dgn kapas)

3. Apply moon cream secara nipis

4 . Lapiskan Krim Ku-neng secara nipis

* pakai moon cream dan krim ku-neng sekaligus (minggu 1)
masuk minggu 2 dan seterusnya, moon cream dan krim ku-neng  dipakai secara berselang seli.


DNARS TONER TREATMENT (30ml)

Harga : RM 21.90

* tak termasuk kos pos

Untuk kulit berjerawat, kulit jeragat teruk.


KEBAIKAN :-

- mengecilkan liang pori.

- menyegarkan kulit.-

- mengelakan kekeringan kulit.- 

- merawat jerawat/jeragat.

DNARS TONER COLLAGEN (60 ml)
Harga : RM 27.90
* tak termasuk kos pos

Untuk kulit normal, kulit jeragat sederhana/sedikit, kulit kering

KEBAIKAN :-

- mengecilkan liang pori

- menyegarkan kulit

- mengelakkan kekeringan kulit

DNARS KUNYET CREAM (DULU DIKENALI KRIM KU-NENG) 6g
Harga : RM 26.90
* tak termasuk kos pos

-Untuk kulit normal/jeragat sahaja. 

(Jika bermasalah jerawat, tunggu sehingga masalah jerawat selesai baru boleh menggunakan krim ku-neng)

Diformulasikan dari pati-pati herba yang terpilih termasuk 3 jenis kunyit. 

Pengguna akan dapat merasai perubahan pada kulit wajah setelah menggunakannya secara teratur.- 

KEBAIKAN :

- Menghilangkan jeragat/ parut pada wajah.-

- Membersihkan kulit wajah, wajah akan jadi lebih cerah, gebu dan segar.-

- Yang utama adalah kerana ianya dapat mengembalikan aura/seri wajah secara semulajadi.

- Menghilangkan garis-garis halus @ kedutan pada wajah.

CARA GUNA :

Dipakai secara berselang seli bersama night cream. 
Pakai secara nipis sebelum tidur.





MAGIC DAY CREAM 
RM26.90
* tak termasuk kos pos

~ Menggunakan serbuk mutiara sebagai ramuan utama, Magic Day Cream akan menjadikan impian anda untuk memiliki kulit yang berseri suatu kenyataan. Ia membantu anda membebaskan kulit anda daripada cela, mencerah serta meremajakan lagi kulit wajah anda.

> Khasiat Magic Day Cream

-Menghilangkan jeragat
-Membantu menghilangkan bintik-bintik hitam dan parut
-Memncerahkan kulit wajah
-Membantu mengurangkan kedutan
-Melindungi kulit daripada sinaran ultraungu

> Kandungan Magic Day Cream

Mutiara: Mutiara merupakan ramuan penting dalam sesebuah produk kosmetik dan kecantikan dan berperanan untuk mencerah, melembap dan melembutkan kulit wajah.
Di samping itu, ia berfungsi untuk melindungi kulit daripada sinaran ultraungu, mengatasi kegatalan pada kulit, melambatkan proses penuaan, serta mengurangkan kedut.

MAGIC GOLD FOUNDATION
rm 39.90
* tak termasuk kos pos

Alamilah perubahan wajah dengan Foundation Ajaib yang merawat cela wajah dalam masa 5 minit . Bedak asas SPF 40 & minyak biji anggur yang bertindak sebagai anti-oksidan yang melindungi sel kulit selama 12 jam dari sinaran UV yang boleh merosakkan kulit.

KEBAIKAN :

- Mencerahkan, menganjalkan & menegangkan wajah.

- Menutup kecelaan pada wajah.

- Mengandungi Vitamin E yang bertindak menghilangkan parut pada wajah.

- Sesuai untuk kulit jeragat / kulit kusam / normal

- Dikeluarkan dalam satu warna sahaja tetapi sesuai untuk semua jenis kulit kerana ianya bertindak secara ajaib mengeluarkan hasil warna mengikut jenis darah / ton kulit.

- sesuai digunakan untuk semua jenis kulit,Untuk Lelaki & Wanita.

( Kesan Dapat Dilihat Dalam Tempoh 1-2 Minggu Penggunaan )

 Silky Gold Foundation Dnars
RM39.90
* tak termasuk kos pos

Miliki wajah yang bebas cela dengan Silky Gold Foundation Dnars. Bedak asas yang menyandungi SPF 40 dan minyak biji anggur ini diformulasikan untuk mengatasi masalah kulit berminyak, di samping melindungi sel kulit dari sinaran ultraungu yang boleh merosakkan kulit. Ia sesuai digunakan untuk kulit yang berjeragat, berminyak, kusam, sensitif, dan normal.


Khasiat Silky Gold Foundation Dnars
Mencerah, menganjal dan menegangkan kulit wajah.
Menutup sebarang cela pada kulit wajah
Menghilangkan parut pada wajah
Mengawal kandungan minyak pada kulit


Kandungan Silky Gold Foundation Dnars
Minyak biji anggur: Ramuan ini mempunyai kualiti astringen yang tinggi dan mampu menegangkan kulit wajah. Selain itu, minyak biji anggur juga berfungsi untuk melembapkan kulit, mengatasi masalah jerawat dan melindungi kulit dari sinaran ultraungu yang boleh merosakkan kulit.


Vitamin E: Pengambilan vitamin E yang konsisten menghasilkan tekstur kulit yang cantik dan lebih berseri. Ia juga kaya dengan anti-oksida yang mampu mencegah penyakit yang boleh merosakkan kulit wajah anda. Vitamin E juga berperanan untuk mengatasi masalah kulit seperti parut jerawat, jeragat, tompok hitam dan kulit yang kusam.


Cara Penggunaan Silky Gold Foundation Dnars
Cuci muka dengan bersih, sebaik-baiknya dengan sabun beras ataupun sabun kolagen
Keringkan wajah terlebih dahulu sebelum menyapu toner dan seterusnya krim pelembap pada kulit
Sapukan Silky Gold Foundation


Untuk hasil yang lebih berkesan, gunakan Silky Gold Foundation Dnars bersama produk-produk lain keluaran Dnars. 



Glowing Foundation Dnars Skincare (spf 50)
RM45.90
* tak termasuk kos pos


~ Glowing foundation hanya dikeluarkan dalam 1 warna sahaja
~ Bila apply kat skin automatik akan ikut warna skin kita
~ Senang kan! Confirm sesuai dgn semua jenis warna kulit..
~ Ia ringan dan x berminyak. 

Slps pakai day cream, anda blh pilih samada nak pakai magic foundation atau glowing foundation. Selain dapat benefit glowing, ia juga mencerahkan dan dapat menutup cela/ parut pada wajah.

Glowing Foundation produk terbaru keluaran Dnars Skincare.
Glowing Foundation adalah foundation yang tahan lama serta mampu menghilangkan kesan-kesan gelap dimuka dengan sekata. Glowing Foundation ini adalah vitamin CC krim atau Colour Correcting Cream boleh membantu menghasilkan tona kulit sekata,sesuai digunakan oleh wanita yang mempunyai masalah kulit seperti kemerahan,kusam dan lain-lain.Krim ini lebih ringan dan kulit akan menjadi lebih cerah dan lembut setelah diaplikasikan pada wajah anda serta mampu memberi kelembapan dan melindungi cela di wajah.


Keistimewaan Glowing Foundation Dnars Skincare

-Tahan sehingga 10jam
-Tidak berminyak @ melekit
-Ringan & senang digunakan , dgn sekali sapuan pun dah rata ke seluruh wajah
-Dikeluarkan dlm 1 warna shj, bila dah pakai akan ikut warna kulit (ikut warna darah kita)
-tidak menyumbat pori @ menyebabkan masalah jerawat @ masalah lain
-Selain dari cerahkan & lembapkan kulit, ia juga dpt menutup cela dan parut pd wajah
-wajah akan nampak glowing & natural

Cara Pemakaian Glowing Foundation

1) Sapukan day cream di wajah terlebih dahulu.

2) Kemudian aplikasikan Glowing Foundation dengan hanya sedikit sahaja di wajah.

3) Oles rata dengan lembut serta ratakan dengan rapi

4) Biarkan sebentar kemudian rapikan dengan bedak 


Soalan Berkaitan Glowing Foundation

1) Sesuai untuk yang ada masalah kulit sensitif tak?

Untuk kulit sensitif juga sesuai menggunakan Glowing Foundation


2) Jika guna Glowing Foundation kulit akan mudah berminyak serta comot tak?

Glowing Foundation tidak akan menyebabkan kulit wajah berminyak serta comot


3) Lelaki boleh guna Glowing Foundation ini

Lelaki juga sesuai menggunakan produk ini


4) Berapa lama boleh tahan jika guna Glowing Foundation ini?

Boleh bertahan sehingga 10 jam

Testimoni Glowing Foundation Dnars


KIRI-makeup tebal utk keluar WHI~TV3.....
KANAN-day cream + glowing foundation + baby johson powder & lisptik... Sy suka yg kanan sbb membuatkan wajah kita nampak lbh natural ,, x yah make-up tebal,, buat rimas dan tersumbat pori pori wajah je nti n akhirnya keluar jerawat.... ::))


Whitening Body Soap Dnars

RM19.90
* tak termasuk kos pos


Whitening Body Soap Dnars adalah rahsia kecantikan kulit badan & wajah petua warisan nenek moyang yang diformulasikan dari 100% bahan tradisional/asli.

Khasiat Whitening Body Soap Dnars


-Menghilangkan parut-parut halus, parut demam campak.

-Menanggalkan bintik hitam atau kesan hitam diketiak, siku, celah peha dan kawasan pelipatan.

-Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit bermasalah seperti jerawat, jeragat, kering dan gatal-gatal tanpa pengelupasan.

-Menghilangkan bau badan.

-Badan tidak akan melekit walaupun ketika atau selepas berpeluh.

-Sesuai digunakan untuk mereka yang menghadapi masalah kulit & resdung.

-Sesuai untuk semua jenis kulit.
Testimoni D nars Skincare











SOALAN :

Ye ke produk ni ok? gelupas tak?

sy bmbg la ngn produk2 kosmetik ni...kebanyakannya ..merah..lps tu gelupas.

Macam mana sy nk pakai g ofis nanti.

JAWAPAN :

Mcm ni kak/adik/cik..kbykn customer yg guna produk ni ckp,diorang pakai ok..tak gelupas..kulit beransur2 jadi lebih sihat secara semulajadi...

TAPI...

sekiranya customer tu ada sejarah selalu tukar2 kosmetik...akan berlaku jugak pggelupasan..cuma gelupas yg xketara sangat...jd gelupas halus2...mmg klu tgk,xperasan sgt..jadi,jgn bimbang ye utk mencuba dnars skincare..insyaAllah tak gelupas.

SOALAN :

Produk ni dari mana ye ? Produk indon ke?
ke dr Thailand?

sbb dia ada sabun beras yg sama mcm yg dari Thailand tu..


JAWAPAN :

Produk ni dari Kelantan...pengasasnya dh pernah masuk dalam majalah Mingguan wanita...tapi ianya dikilangkan dekat sini dekat Shah Alam..

Sabun beras tu pulak,mmg diperbuat dari bahan yg sama macam sabun thailan tu...diperbuat dari campuran susu dan beras..TAPI..yg ni dnars punya...mmg dihasilkn dan dikilangkan oleh dnars.. 

SOALAN :

Produk ni diperbuat dari apa ye?ada bahan kimia tak?

JAWAPAN :

Macam ni,produk ni diperbuat dari campuran herba dan tumbuh-tumbuhan TAPI tetap juga ada bahan campuran bahan kima...cuma bahan kimia yang digunakan bukanlah bahan kimia yang berbahaya...yang boleh menipiskan kulit.memberikan kesan yg tak baik pada kulit..bahan kimia yg digunakan ialah bahan kimia yg selamat dibawah kawalan kementerian kesihatan malaysia (KKM)

SOALAN :

Produk ni ada KKM tak? Halal ke?

JAWAPAN :

Ada....semestinya produk ni ada KKM...itu syarat wajib bila kita nk pasarkan sesuatu produk kecantikan..setiap nombor KKM dnars ada dinyatakan pada luar item dnars..

NOT110901141K

NOT111001084K

NOT110904761K

TONER COLLAGEN  - NOT11090476

TONER TREATMENT - NOT 120403479K

SOALAN :

Ada berapa item ye dalam Trial set Dnars skincare?

JAWAPAN :

Dalam Trial set dnars ada :

i) Dua ketul sabun (klu set jerawat,dua2 sabun susu beras)(kalau set normal,satu sabun susu beras,satu lg sabun collagen)

ii) Magic Day Cream

iii) Magic night Cream.

Perhatian ! Fungsi day cream n night cream adalah berbeza...klu set jerawat..bahan dia lain,klu set normal bahan dia lain.Oleh itu,kena pastikan betul2 jenis masalah kulit muka anda.

SOALAN :

Boleh tahan berapa lama Trial set Dnars skincare?

JAWAPAN :

Boleh tahan 1 bulan , xperlu sapu tebal-tebal :) 


SOALAN :


Macam mana cara nk gunakan dnars skincare ni ye?


JAWAPAN :


Cara penggunaan..KULIT NORMAL/ JERAGAT 

siang hari :

1. cuci muka dgn sabun beras/sabun collagen

2. apply toner collagen/ toner treatment (dgn kapas)

3. apply magic day krim

4. apply foundation/ compact powder

malam hari :

1. cuci muka dgn sabun beras/sabun collagen

2. apply toner collagen/ toner treatment (dgn kapas)

3. apply magic night krim/ krim ku-neng


Cara penggunaan..KULIT JERAWAT/ BERMINYAK 

siang hari :

1. cuci muka dgn sabun beras/sabun collagen

2. apply toner treatment (dgn kapas)

3. apply magic day krim

malam hari :

1. cuci muka dgn sabun beras

2. apply toner treatment (dgn kapas) or toner treatment (selang selikan toner treatment dgn krim malam, tak boleh pakai sekaligus)



PUTIH PITERA

 (20 sachet sekotak)

Harga Promosi

RM99.90 (sm) / rm109.90 (ss)

RM90.00 (sm) / rm95.00 (ss) 

* free pos 

Pernah Dengar tak ape itu PITERA ?

Satu-satunya kosmetik antarabangsa yg menggunakan pitera adalah jenama SKII

Apakah Pitera ?

Pitera adalah sejenis ekstrak yis yg kaya dengan asid amino, protein & asid organik... kalau dah ade kaitan dgn protein & asid amino ni mestilah kaitannya rapat dgn penghasilan sel sel baru & renewkan? so, yg lama diganti baru, yg tua ganti muda, wink, wink...

APAKAH KEBAIKAN PUTEH PITERA:

1) SESUAI UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN
2) KESAN PERUBAHAN DAPAT DILIHAT DAN DIRASAI DALAM MASA 10 HARI
3) MENGGUNAKAN GABUNGAN ANTIOKSIDAN TERHEBAT DIDUNIA
4) MERAWAT SERTA MENCEGAT JERAWAT
5) WAJAH CERAH BERSERI TANPA PERLU SUNTIK
6) MENGECILKAN LIANG ROMA
7) MERAWAT ENZEMA DAN PRORISIS MENCEGAH KEDUTAN DAN KEKENDURAN PADA KULIT
9) ALTERNATIF KEPADA SUNTIKAN VITAMIN C DAN GLUTATHIONE
10) MENGHILANGKAN TOMPOK HITAM DAN PARUT
11) KESAN PENCERAHAN YANG MENAKJUBKAN
12) MENINGKATKAN FUNGSI SETIAP SEL DAN MELAMBATKAN PROSES PENUAAN
13) MENCEGAH KEROSAKAN KOLAGEN
14) MENINGKATKAN DAYA KETAHANAN BADAN
15) RAMBUT DAN KUKU MENJADI LEBIH SIHAT
16) MELINDUNGI DARIPADA SINARAN UA-B
17) MENYEMBUHKAN LUKA DAN MENCEGAH DARI BERPARUT
18) BADAN MENJADI LEBIH SIHAT DAN BERTENAGA
19) MEMBANTU MENYAH TOKSIK DAN PENCEMARAN DIDALAM TUBUH SERTA MENGHASILKAN KULIT YG LEBIH CERAH DAN SIHAT.

Bahan asas PUTEH PITERA : 

PITERA, L-GLUTATHIONE
COLLAGEN TILAPIA
VITAMIN C &amp
STEM CELL APPLE PITERA (enzim drp beras yg diestrak menggunakan teknologi dari jepun). 
Tanpa Pengawet. 
100 % semulajadi dan selamat 
tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan
Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.

Bentuk : 
Sachet (LIQUID)

(Fakta biologi/kimia: LIQUID lebih senang serap berbanding serbuk yang dibancuh @ kapsul/ tablet...)

Perasa : 
Apple (masam2 apple)

Cara makan :
Permulaan/kotak pertama - 1 sachet pg b4 sarapan & 1 sachet
mlm sebelum tido.

** Selepas pengambilan PUTEH PITERA elakkan minum minuman yang mengandungi Kafein dan Berkarbonat

Next kotak boleh amik sehari 1 sachet.
Boleh minum semasa pregnant atau menyusukan badan..
Semasa period stop dulu utk 5 hari pertama

Isi kandungan : 20 sachet
Kalau amik 1 sachet sehari..1 kotak leh thn 1 bulan...
Utk yg nk kesan cpt, leh amik 2 sachet sehari...

100%ORIGINAL

STATUS PRODUK : 
READY STOCK. BOLEH TERUS ORDER.. 

☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp ke 019.255.9617

BELLA SINUS FORMULA MURAH & ORIGINAL










BELLA SINUS FORMULA

"Anda selalu mengalami bersin, batuk, dan menyebabkan hidung menjadi merah. Anda mengalami masalah ini semasa cuaca sejuk atau pada sebelah pagi. Jika ini yang berlaku, anda mungkin sedang menghadapi masalah resdung"


"SINUS CURE" diformulasikan untuk mengatasi masalah Resdung (Sinusitis) dalam masa 7 HARI..No. Kelulusan KKM : MAL20032280T..
Dijamin 200% SELAMAT dan BERKESAN!!!

ADAKAH ANDA ALAMI GEJALA BERIKUT??
Hidung tersumbat
Lendir selalu keluar daripada hidung dan tekak
Muka berasa sakit dan berat terutamanya pada bahagian antara mata
Sakit tekak berpanjangan dan berulang-ulang
Demam atau rasa tidak sedap badan yang berpanjangan akibat gejala di atas
Gejala alahan hidung seperti bersin, gatal hidung dan sebagainya.
Hidung berair
Rasa sakit di sekitar pipi dan bahagian atas gigi yang biasanya disebabkan jangkitan pada Maxillary sinus.
Sakit di bahagian dahi, di atas kening yang berkemungkinan disebabkan jangkitan dan keradangan di bahagian frontal sinus.
Sakit di bahagian belakang mata, di atas kepala yang disebabkan jangkitan pada bahagian Sphenoid sinus.
Sakit di sekitar atau belakang mata disebabkan jangkitan pada bahagian Ethmoid sinus.
Rasa sakit dan tekanan pada bahagian muka diikuti dengan keadaan hidung yang sentiasa berair adalah simptom paling utama bagi penyakit sinusitis.
Pening kepala.
Hidung tersumbat.
Banyak lendir dalam hidung dan tekak yang berwarna kuning pekat atau kehijauan.
Sakit tekak yang berpanjangan dan berulang.
Demam atau rasa tidak sedap badan.
Kurang deria rasa atau bau.
Kelesuan.


STATUS PRODUK : READY STOCK. BOLEH TERUS ORDER.. 

Untuk Order :    
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp ke 019.255.9617


Thursday, December 18, 2014

Produk SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN

 SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN 
 
Packaging berkembar SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN dalam 2 Jar

Tak usah risau kerana kandungan bahan lebih TINGGI DAN LEBIH CEPAT BERKESAN dan Percuma 
Kawaii Collagen BRIGHTENING SERUM
video
  • Kulit Putih & Sehalus kulit bayi seawal 3 hari..
  • Kulit Lembap dalam masa 1 hari..
  • Kulit Halus dalam masa 1 hari..
  • Kulit Tegang, Anjal & Muda dalam masa 15hari..
  • Jerawat Kecut dalam masa 3 hari..
  • Kulit Berminyak berkurang dalam masa 5 hari..
  • Parut Pudar dalam masa 7 hari..
 SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN adalah pilihan yang TEPAT untuk anda!
1,600,000mg

36x Anti-Oxidant

14x Stem Cell

20x Super Fruits

Pitera Rich Extract
pek berkembar
HARGA : RM 150.00 
2 Jar -  70 sachet
Free Gift Kawaii Collagen BRIGHTENING SERUM
+ Termasuk Postage
SMS/WhatsApp:-
019-255.9617
nak tahu rahsia kulit cerah bersinar, halus mulus bak salji
 

Teknologi terbaru dari JAPAN & FRANCE digunakan dalam proses pembuatan produk ini untuk menghasilkan produk berkualiti tinggi, pantas diserap ke salur darah, menggunakan teknologi nano menghasilkan butiran halus molekul nano untuk diserap pantas oleh badan dan memberi kesan yang diinginkan seawal 3 hari.
 


Bahan-bahan utama:
Wild Blueberry Stem Cell, Blueberry Stem Cell, Raspberry Stem Cell, Green Apple Stem Cell, Apple Stem Cell, Snow Lotus Stem Cell, Green Tea Stem Cell, Tomato Stem Cell, Swiss Red Grape Stem Cell, Grape Stem Cell, Argan Fruit Stem Cell, Rosella Stem Cell, Cranberry Stem Cell, Blackberry Stem Cell Trehalose, Chondrus Crispus, Pure L-glutathione, Hydrolyzed Peptide Tilapia Collagen, Phyto Hyaluronic Acid, Pitera Extract, Pearl Powder, Biotin,Acaiberry, , Strawberry, Pamogranate, Avocado, Grape Seed Extract, Perilla Seed Extract, Mangosteen Extract, Vitamin D3, Viamin C, Kiwi, Co-Enzyme Q10, Astaxanthin, Omega 3, Papaya, Lemon.



Inilah dia supplement PALING TERBAIK kerana bahan-bahannya LUAR BIASA untuk kesan LUAR BIASA.
 
Apa SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN mampu berfungsi untuk anda ;
 
  • Merangsang kolagen asal kulit 
  • Menghalang sinar UV matahari 
  • Mengaktifkan penghasilan kolagen
  • Melambatkan penuaan dengan efektif
  • Meningkatkan stem cell kulit 
  • Pemutihan kulit lebih pantas 
  • Kulit lebih anjal & muda 
  • Menghilangkan kedutan 
  • Menghilangkan kulit sun-burn
  • Menghilangkan jerawat 
  • Menghilangkan parut hitam 
  • Mengurangkan jeragat
  • Mengatasi kulit bersisik 
  • Kulit kering menjadi lembap 
  • Kulit kasar menjadi halus 
  • Mengatasi penyakit kulit 
  • Mengatasi masalah kulit rosak 
  • Mengatasi sakit sendi tulang
  • Sesuai untuk ibu mengandung 
  • Sesuai untuk ibu menyusu 
  • Mengurangkan stretchmark 
  • Mengurangkan selulit
  • Menurunkan kolestrol 
  • Mengatasi rambut gugur
  • Mengatasi bibir mengelupas
  • Meningkatkan kecergasan badan yang letih
  • Membuang toksin 
  • Sesuai untuk lelaki & wanita 
  • Mengatasi masalah jantung, darah tinggi, kanser& kencing manis
  • Sangat sesuai untuk usia 13 tahun hingga 90 tahun
  • Sesuai diambil oleh orang tua yang sakit kronik
  • Tingkatkan pengeluaran susu ibu 
  • Melangsingkan badan
 
  • LULUS HALAL JAKIM
  • LULUS KKM
  • 100% kilang muslim halalan toyyiban
  • gunakan tanpa ragu-ragu

Cara Pengambilan:
  • 1 sachet/scoop sehari sebelum tidur
  • Boleh dicampur dan dibancuh dengan air kosong ataupun jus
  • Boleh juga dikemam di bawah lidah (cara ini lebih cepat tindak balasnya berbanding dengan bancuh)
  • Minum ketika perut masih lagi kosong
  • Pantangnya adalah dilarang minum minuman berkafien atau bergas semasa mengambil produk ini
  • Mulakan pengambilan pada minggu pertama 2 (dua) sachet / 2 scoop sekaligus setiap hari, 2 Dua sachet/scoop dicurahkan dlm mulut dan dikemam sebelum tidur selepas perut kosong. Biarkan cair bersama air liur. 
  • Pada minggu kedua ambil 1 sachet/scoop sehari sahaja. 
  • Bolehkah SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN diambil sebelum sarapan pagi?.   
  • Disarankan untuk ambil sebelum tidur malam kerana badan kita bertindak balas semasa tidur malam.

 


Berminat untuk dapatkan  produk “SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN”   yang di  jamin selamat, berkualiti, berkesan dan dengan harga yang berpatutan. 

Dapatkan  produk terlaris SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN sekarang
Packaging berkembar SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN dalam Jar LEBIH HEBAT kerana Kandungan Bahan Lebih Tinggi dan Lebih Cepat Berkesan dengan Hanya 1 sachet / scoop sebelum tidur, kulit terus nampak glowing!

pek berkembar
2 Jar - 70 sachet
Kesan Lebih Hebat, 
Harga Jimat dengan 2 JAR !!

HARGA hanya ; 
RM 150.00

 +termasuk postage
FREE GIFT KAWAII COLLAGEN BRIGHTENING SERUM
 
Kawaii Collagen
BRIGHTENING SERUM

Benefits
Suitable for pigmentation, uneven skin tone, dark spot, dry skin, dullness, skin inflammation, whiteheads, blackheads, pimples, acne scar, dark skin and damages skin.
 
Instructions
Apply on face day and night
 
Keistimewaan:
Sesuai untuk berjeragat, nada kulit tidak sekata, kulit kering, tempat yang gelap, dullness, radang kulit, whiteheads, bintik hitam, jerawat, parut jerawat, kulit gelap dan kerosakan kulit.

Arahan
Sapukan pada muka siang dan malam
 
PROMOSI pek COMBO
SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN 
(Harga Pasaran RM170.00)
2 JAR - 70 sachet
+FREE GIFT KAWAII COLLAGEN BRIGHTENING SERUM

Produk SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN 
berfungsi untuk Kesihatan & Kecantikan anda 



ZOFEA BEAUTY SECRET 
(Harga Pasaran RM159.00)
30 Sachet
+free Pil Payudara Zofea 60 biji

Produk  ZOFEA BEAUTY SECRET
yang dikhususkan untuk Payudara Montok & Kulit Cantik.

PROMOSI pek COMBO
HARGA Hanya : RM 280.00
+free Postage
+FREE GIFT KAWAII COLLAGEN BRIGHTENING SERUM

+free Pil Payudara Zofea 60 biji
 
Pembelian secara online dan penghantaran percuma ke seluruh Malaysia;
Q&A
Adakah Produk SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN menyebabkan mana-mana kesan sampingan selepas menggunakan?
SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN adalah produk yang selamat untuk digunakan kerana kandungannya 100% bahan semulajadi tanpa bahan kimia. Bahkan pengambilan secara berterusan sangat digalakkan kerana kesan manfaatnya untuk kesihatan dalam jangka panjang.
Berapa lamakah kesan boleh dilihat selepas consume SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
Kesan boleh dilihat dalam 7 hari ke 14 hari bergantung kepada tubuh masing-masing. Ada yang cepat dan ada yang lambat.
 
Adakah Produk SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN Halal?
Kami sudah mendapatkan kelulusan daripada JAKIM. Anda boleh mengambilnya tanpa ragu-ragu.
Apakah SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN boleh diambil oleh wanita hamil?
Produk ini dibolehkan kepada wanita hamil 4 bulan ke atas.
 
Apakah SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN boleh diambil oleh wanita yang sedang menyusukan bayi?
Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang menyusukan bayi kerana ia dapat menambah pengeluaran susu ibu supaya masalah kekeringan susu badan tidak lagi berlaku.
 
ApakahSECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN boleh diambil oleh wanita yang sedang haid?
Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang haid.
Apakah rasa SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
Perisa buah-buahan yang lazat iaitu campuran raspberry+strawberry+cranberry.
 
Apakah saya perlu pantang apa-apa semasa consume SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
Ya, anda perlu pantang minuman berkafein seperti kopi, nescafe, teh, milo, coklat dan air bergas. Tujuan disuruh berpantang kafein kerana sesuatu produk akan menjadi tidak berkesan jika kafein tinggi dalam badan. 
 
Bagaimanakah cara yang terbaik untuk mengambil SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
Cara yang terbaik ialah dengan memulakan pengambilan pada minggu pertama dua sachet sekaligus setiap hari, Dua sachet dicurahkan dlm mulut dan dikemam sebelum tidur selepas perut kosong. Biarkan cair bersama air liur. Pada minggu kedua ambil 1 sachet sehari sahaja.
Siapakah yang sesuai mengambil SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN?
Wanita yang sesuai mengambilnya ialah anak dara yg belum berkahwin, wanita yg sudah berkahwin, wanita yg sedang menyusukan anak, wanita yg masih dalam pantang bersalin dan wanita yg sudah menopause. Ia juga sesuai kepada golongan berusia 12 tahun hingga 80 tahun.
 
Bolehkah saya minum SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN bersama produk supplement yang lain?
Boleh. Anda disyorkan untuk jarakkan 15 minit dengan supplement lain. Dan jarakkan 12 jam dengan supplement untuk kurus
Paling pting ialah ...
HALAL
LULUS KKM
100% kilang muslim halalan toyyiban
Gunakan tanpa ragu-ragu
 
Antara Testimoni Pengguna 1:
Dulu wajah saya penuh dengan jerawat batu dan parut jerawat. sejak consume SECRET SKIN WHITE wajah saya kembali licin berseri. jerawat pun dah semakin segan silu nak keluar. Parut-parut hitam bekas jerawat makin pudar. rasa mcm tak percaya sebab semua jerawat dan parut jerawat hilang sekelip mata!


 
Antara Testimoni Pengguna 2:
Tiap kali tengok cermin mmg sakit hati sy tengok jerawat batu dan parut jerawat kat pipi ni. Memang susah sangat nak hilang. Sejak consume SECRET SKIN WHITE jerawat makin kecut. Parut jerawat pun pudar. Kulit kusam jadi cerah berseri-seri. sekarang sy senyum memanjang bila lihat cermin sebab kulit dah cantik!






 
 

SMS/WhatsApp:-
019.255.9617