Thursday, August 28, 2014

BABIES BLINK 5 IN 1 SET MURAH

 Set terbaru yg ada penambahan toner dalam satu set !!! 
kesan pengunaan babies blink mmg seawal 24 jam
 ia dpt mengecilkan pori2 muka,
mencerahkan
 17x ganda dari agent pemutih!!!
membantutkan naik jerawat,
matikanjerawat,menghilangkan jeragat serta melembapkan kulit 
dan mengimbangkan minyak berlebihan!!!
cepat2 kesan seawal 24 jammmm!!!
ternyata berkesan ori punya:)



Latest babies blink 5 in 1.
Dengan toner. 
Extra marvelous. Extra gebusss.

Harga :
Rm120/set.

Harga Promosi :
Rm90/set.


Kandungan set babies blink 5 in 1

1. Day krim babies blink 25g
2. Night Cream Magic Babies Blink 25g
3. Glutacoll Soap
4. Serum Super Glowing 10ml
5. Toner White Glow (new)
 
Glutacoll Soap
menghilangkan bintik2 hitam
mengecutkan jerawat

Magic Night Cream
mencerahkan 12 kali ganda
melicinkan kulit
menghilangkan flets parut jerawat serta jeragat
sekatakan tona kulit
menghilangkan jerawat
menghilangkan parut2 jerawat dan hitam
menggebu dan menghaluskan kulit
mencerahkan kulit seawal 24 jam
kulit lebih pinkish dan kenyal
mengecilkan pori- sesuai untuk semua kenis kulit
boleh juga disapukan pada bibir untuk mendapatkan bibir pinkish
sesuai dari umur 12 tahun ke atas

Antibiotik Day Cream
mencegah pertumbuhan jerawat
meresap minyak di muka menjadi lembapan ~ kulit bebas minyak
membuatkan kulit segar dan berseri
memberikan perlindungan penuh dengan SPF60
sesuai untuk semua jenis kulit

Serum Babies Blink
Mecerah dan membekalkan lembapan pada wajah

Toner WhiteGlow
Membuang 100% daki serta kotoran pada muka serta badan
mencerahkan 5 kali ganda daripada bahan pemutih lain
menyeimbangkan minyak berlebihan pada wajah serta kulit nampak berniar seawal 1 minit




KELEBIHAN UTAMA SET BABIES BLINK

-mengecilkan pori2 wajah
-mencerahkan 17x ganda dari agent pemutih
-menjadikan kulit cerah + pinkish
-melicinkan kulit secara maximum
-membantutkan kenaikan jerawat baru
-membantutkan pertumbuhan jerawat
-menghilangkan jeragat dalam 5 hari bergantng pada jenis jeragat
-melembapkan kulit seperti chewing gum
-mengimbangkan minyak berlebihan

KELEBIHAN SAMPINGAN PRODUK BABIES BLINK 5 in 1

**TIADA PENGELUPASAN
**TIADA BAHAN2 TERLARANG!
**PRODUK BUMIPUTRA
**1SET PENGGUNAAN 1-2 BULAN 
**PENTING!! DILULUSKAN OLEH KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA


CARA PENGGUNAAN:


CARA PAKAI BABIES BLINK
  Cuci muka dengan sabun glutacoll setiap pagi dan malam, bilas dengan air 
dan keringkan

Siang
Sapu krim siang (antibiotik day) babies blink di serata wajah Dianjurkan 
pakai nipis2 untuk kesan kulit kelihatan glowing dan terserlah)

Malam
Titiskan sedikit serum dekat tangan dan dap2 kan keseluruh muka 
sehingga kering.Kemudian pakai krim malam dan ratakan.

Sapu atau gosok toner whiteglow pada waktu siang dan malam sebelum 
krim di seluruh wajah.Boleh juga digunakan bersama kapas untuk keluarkan
 daki serta kekotoran.Elakkan guna di sekeliling mata.


Belian borong dialu-alukan..
Lg byk anda borong lg murah hrga yg anda akn dpt..

Sms/whatsaps

012-3528090

Testimoni:









BABIES BLINK 5 IN 1 SET
RM120 (SM) / RM125 (SS)
RM90 (SM) / RM95 (SS)
(FREE POS)

NAK CUBA?
JOM ORDER SEKARANG.. 
► ☎ SMS/WA ke 019-255 9617 
http://srianggunbeauty.blogspot.com/2014/08/babies-blink-5-in-1-set-murah.html

SET IBU PUTIH OXYGEN WHITE : NINA SKINCARE

NINASKINCARE : SET IBU PUTIH OXYGEN WHITE, KEMBALIKAN KULIT GEBU MULUS CERAH BERCAHAYA


(100% official agen ninaskincare) DI JAMIN ORIGINAL !!!


hot selling!!! 

produk baru masih fresh keluaran ninaskincare !! baru masuk market beribu riban cust order!! ibu putih oxygen white skincare 



feedback : ibu putih oxygen white 
baru 4 hari dah skin dah pinkish , kalau sebulan acano tu 


BERIBU TESTIMONI DALAM MASA YANG SINGKAT !!!!
TANPA PENGELUPASAN !!LULUS KKM !! DI JAMIN ORIGINAL !!!



RM120
TERMASUK POS SEMENANJUNG

  - Masih tercari-cari set penjagaan WAJAH sesuai untuk kulit kusam
 berjerawat ?
- Inginkan kulit kekal sihat, cerah berseri tanpa masalah ?
- Set lengkap NINASKINCARE IBU PUTIH OXYGEN WHITE boleh 
membantu..
- Banyak testimoni puas hati dengan kesan seawal 1 minggu !!


Ibu Putih Oxygen White Skincare kelengkapan harian kita utk kulit sentiasa sihat, tiada masalah dan tampil lebih cantik.

1 SET MENGANDUNGI :

-Ibu Putih Blacksoap ( 2ketul)
-Toner Blemish
-Day cream SPF 35
-Night cream

** IBU PUTIH BLACKSOAP (2 PCS)
- Membersihkan kulit dari kotoran
- Kulit lebih gebu setiap kali cucian

** TONER BLEMISH
- Berfungsi menghalang jerawat dari terus timbul
- Menutup pori-pori terbuka
- Memutihkan kulit

** DAY CREAM SPF 35
- Melindungi kulit dari sinaran UV
- Alas bedak yang sangat lembut
- Tona kulit akan lebih sekata

** NIGHT CREAM
- Memutihkan kulit dengan cepat
- Menghilangkan jerawat
- Memudarkan parut-parut jerawat serta jeragat
- Menaikkan seri wajah
- Kulit lebih putih setiap kali sapuan

NOTA :
* Night Cream ini juga boleh dipakai pada siang hari sebelum memakai 

Day Cream 

SPF 35
* Sebelah malam pula, pakai toner dahulu dan disusuli dengan Night Cream.
* Sesuai untuk lelaki dan wanita


IMPORTANT !!!  

ibu putih oxygen white skincare dah ada kkm hokay!! so xperlu risau... jom ramai2 kita cantikkn muka kasi glowing2 mcm founder #ninaskincare jugaakk .

TESTIMONI IBU PUTIH OXYGEN WHITE SKINCARE









after consume #ibuputihoxygenwhite .. get a good result from the good product.. she was so happy..alhamdulillah..

BERMINAT?

HARGA PASARAN : 
RM120 (S), RM125 (S/S)

HARGA PROMOSI KAMI
RM110 (SM) / RM115 (SS)
* FREE POS

NAK CUBA?
JOM ORDER SEKARANG.. 
► ☎ SMS/WA ke 019-255 9617 

http://srianggunbeauty.blogspot.com/2014/08/set-ibu-putih-oxygen-white-nina-skincare.html

CATHY CHOO 24K ACTIVE GOLD FRAGRANCE SHOWER GEL MURAH



CATHY CHOO 24K ACTIVE GOLD FRAGRANCE SHOWER GEL
750ml
HARGA : RM49 (SM) RM54 (SS)
* free pos

Gel Mandian Pencerah Kulit Dlm Masa 18 Hari. 

# Glutathione dan plasenta 
# Gel mandian campuran emas 24K 
# Anti-Aging shower gel 
# Dapat menjadikan kulit lebih licin 
# Lembab dan mencerahkan 
# Membantu peredaran darah yang baik 
# Gel mandian ANTI PENUAAN 
# Lihat kesan dalam pengunaan 18 hari sahaja. 

Produk ini telah diuji oleh FDA dan ISO 9002 
Fungsi 24k emas aktif aroma gel mandi: ia mengandungi 99.9% bahan foil emas tulen yang diuruskan oleh teknologi nano dan boleh diserap oleh kulit sepenuhnya. Ia akan menjadikan unsur-unsur mineral semulajadi menembusi terus ke dalam kulit asas, mengaktifkan kulit, menjauhkan dari faktor penuaan , menggalakkan metabolisme sel dan menghalang penuaan kulit yang disebabkan oleh radikal bebas. Pada masa yang sama, produk ini mempunyai pelbagai minyak wangi tumbuhan yang wangi dan boleh menyegarkan badan selepas mandi. Aroma berpanjangan akan membuat kulit anda sihat dan menarik. 

Penggunaan: Letakkan sejumlah 24k emas aktif aroma gel mandi aktif di tangan atau di span mandian dan kemudian sapukan seluruh badan sambil mengurut untuk menghasilkan buih kemudian bilas.






BERMINAT?

HARGA 
RM49 (SM) / RM54 (SS)
* FREE POS

NAK CUBA?
JOM ORDER SEKARANG.. 
► ☎ SMS/WA ke 019-255 9617 
http://srianggunbeauty.blogspot.com/2014/08/cathy-choo-24k-active-gold-fragrance.html

BENEFIT~ BENETINT, HIGH BEAM, POSIE TINT 1 BOX 3 IN 1 MURAH !!!



UTK KEGUNAAN BIBIR SEBAGAI LIPTINT DAN PIPI SEBAGAI BLUSHER (BENETINT DAN POSIE TINT) MENAMPAKKAN HIDUNG MANCUNG DAN SEBAGAI CONCELAR

*menampakkan muka berdimensi
*menaikkan tulang pipi, tulang kening, hidung dan sebagai highlight.
*Sekali dah apply, muka akan kelihatan sangat photogenic di dalam setiap gambar!

Yang penting still maintain natural dan sesuai untuk semua warna kulit, tak kira yang berkulit cerah, sawo matang atau gelap. Mekap kita akan nampak lebih menyerlah, shining dan glowing. (HIGH BEAM).



HARGA PASARAN: 
RM40(SM) RM45(SS)

HARGA KAMI:
RM35(SM) RM39(SS)
TERMASUK POSLAJU

NAK CUBA?
JOM ORDER SEKARANG.. 
► ☎ SMS/WA ke 019-255 9617 
http://srianggunbeauty.blogspot.com/2014/08/benefit-benetint-high-beam-posie-tint-1.html

Thursday, August 14, 2014

CHRISZEN GEL EYELINER



CHRISZEN GEL EYELINER
HARGA : RM18.90
POS RM6 SM/ RM9 SS

Chriszen Pelancaran Baru!!
Semua orang guna excel paris/mn/nyx lip mate longlasting? Marilah, kami guna Chriszen gel eyeliner matte longlasting sekarang!! Ini barulah "Trend Terkini"
Chriszen gel eyeliner ini hanya satu warna iaitu--hitam sengit..
Perbezaan antara Chriszen Gel Eyeliner dan celak brand lain ialah:
- Warna hitam sengit (intense black+matte black) 
- Karis air dan "smudgeproof"
- Tahan lama selama 24 jam sehari! (LONGLASTING)
- Licin pakai
- Senang lukis (terutamanya kepada sesiapa yang tidak tahu make-up)
- Berus eksklusif yang sekali dengan botol.
- Boleh memanjangkan berus dengan botol supaya senang pegang.
- Cepat kering selepas lukis di mata
- Memudahkan untuk melukis pelbagai jenis celak.
- Senang dicuci dengan pencuci muka atau make up remover.


Boleh tahan sangat lama dan paling penting tak comot. Nangis pun tak comot sebab waterproof!



CHRISZEN GEL EYELINER
HARGA : RM18.90
POS RM6 SM/ RM9 SS

NAK CUBA?
JOM ORDER SEKARANG.. 
► ☎ SMS/WA ke 019-255 9617 
http://srianggunbeauty.blogspot.com/2014/08/chriszen-gel-eyeliner.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...