Sunday, April 28, 2013

MEIKO NATURACTOR FOUNDATION

Korang impikan kulit yang gebu, licin dan berseri-seri tanpa memakai botox?

Lupakan sahaja bedak asas atau krim yang mengandungi bahan kimia yang 
merbahaya yang boleh menyebabkan kanser!!!!

Satu anugerah teragung dalam dunia kecantikkan..... 
Bedak asas yang di tunggu-tunggu oleh semua wanita....
Tiada tandingan. Hebat & menakjubkan!!! 
Produk terlaris di Jepun. 
 Anda pasti tidak menyesal... 


Meiko Naturactor Foundation



Meh bace sikit info nih :

Bedak asas yang berasaskan tumbuhan organik (japanese white flower).
Bedak asas ini keluaran meiko cosmetic Inc.
Anda akan kelihatan cantik dan menawan.
Dalam sekelip mata anda seperti artis ataupun model.

SIAPA PENGGUNA?

Anda mungkin tertanya-tanya. Siapa yang pernah menggunakan bedak ini?
Tak pernah pun dengar prodak ini?
Antara pengguna produk ini adalah :-
•Mak andam atau pak andam
•Make up artis
•Anda??bila lagi...
JIMAT!!!!!!

Anda boleh berjimat dengan menggunakan bedak ini.
Bedak ini boleh digunakan selama 6 bulan hingga 1 tahun.
Bedak asas biasa hanya boleh digunakan selama sebulan atau 2 bulan

KELEBIHAN NATURACTOR FOUNDATION CREAM

•~ Anti kilauan / tidak berminyak.
•~ 100% menutupi pegmentasi, parut, cela, jerawat, dan noda hitam
•~ Ringan dan lembut pada kulit seakan-akan anda tidak memakainya
~ UV Protection
~ Diperbuat dari bahan organik asli
•~ Senang digunakan dan tidak melekit
•~ Bertahan hingga 12 jam, berbanding bedak biasa hanya 1 jam.
•~ Tidak menutup pori-pori
•~ Sering digunapakai oleh makeup artis professional


Hanya RM39 .00!!
+ Pos semenanjung RM6
+ Pos Sabah / Sarawak RM9

APA KEBAIKKAN NATURACTOR COVER FACE?
100% Original Naturactor Japan
100% brand new 
Sesuai untuk semua Jenis Kulit 
saiz: 20g
 
Kandungan Cover Face:
 
Jojoba Oil - Minyak Jojoba memang terkenal dengan fungsinya untuk melembap. So, dengan adanya kandungan ni, Cover Face mampu membantu untuk menghidratkan kulit, menjadikan kulit lebih lembut, dan cantik berseri.
Rice (Beras) - Cover Face juga adalah rice based powder, so ianya menyerap minyak berlebihan yang dihasilkan oleh kulit, menyeimbangkan kelembapan kulit agar tidak berminyak, menghasilkan kulit yang bebas dari keradangan dan jerawat.
Vitamin E - Meningkatkan metabolisme kulit dan sistem imun.
 
1) Minyak Jojoba memang terkenal dengan fungsinya untuk melembap. So, dengan adanya ingredient ni, Cover Face mampu membantu untuk menghidratkan kulit, menjadikan kulit lebih lembut, dan cantik berseri.
 
2) Cover Face ni jugak adalah rice based powder, so ia menyerap minyak berlebihan yang dihasilkan oleh kulit, menyeimbangkan kelembapan kulit agar tidak berminyak, menghasilkan kulit yang bebas dari keradangan dan jerawat.
 
3) Kombinasi dua ramuan di atas mampu menghasilkan kulit yang lebih sihat, lembut dan berseri.
 
4) Cover Face juga terkenal sebagai ''moist powder foundation'' - yang bertindak sebagai bedak asas dan pelembab. Sambil menjadi foundation (menutup cela di muka), ia juga bertindak sebagai pelembap pada kulit.
 
5) Bertindak sebagai pelindung dari sinar UV, menjadikan kulit tidak mudah gelap 
 
6) Tidak menutup pori-pori di muka, ringan, tidak melekit, tidak bertompok-tompok apabila dipakai.
 
7) Bertindak sebagai 3-dalam-1 foundation; sebagai bedak asas, pelembab, dan juga sunblock.
 

Warna Cover Face:

Panduan Warna:
130Base pink. Tone warna yang paling cerah seperti kulit Chinese (Diana Danielle)
140Base pink. Tone warna untuk kulit sederhana cerah. (Lisa Surihani)
141Base yellow. Tone warna kedua cerah yang sesuai untuk individu yang berkulit cerah kuning langsat (Erra Fazira)
151Base yellow. Sesuai untuk tone warna kulit sederhana gelap dan sawo matang (Nurul)



Cara Guna Mudah : 
  • Lembapkan span (Pastikan air tidak terlalu banyak)
  • Ratakan foundation mengikut warna kulit  menggunakan span lembap @ berus sehingga rata
  • Halakan Urutan Keluar Wajah, sebaik-baiknya daripada bahagian bawah wajah menghala ke atas. Bagus untuk melambatkan proses kulit wajah yang kendur semula jadi. ( dap2 sehingga rata)  
  • Setelah rata, sapukan  loose powder untuk kemasan yang lebih sempuna & wajah lebih gebu. Pastikan sapuan loose powder dibuat sedikit demi sedikit. Dap puf loose powder sedikit demi sedikit secara pelahan.
  • Sapuan loose powder blh menggunakan puf @ berus (Dap-Dap Mengunakan Span Loose Powder @ Menggunakan Berus Loose Powder)
Tak paham jugak?? 
Ha layanlah video nih 
( thanks to akak Chadiyus sudi buat video, sy sahare kat sini yea)



HOLOGRAM NATURACTOR
100% Original
Meiko Cosmetic

BERHATI-HATI  DENGAN NATURACTOR TIRUAN!!!..TQ

Hanya RM39 .00!!
+ Pos semenanjung RM6
+ Pos Sabah / Sarawak RM9
nak ODER? Msg or Whatsupp to 019-223 5578










No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...